A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #27539 - AD 1 -
Nemtom miért van mindenki úgy oda az egylövésekért - jó, nem kellemes érzés a f@sznak a rosszabbik oldalán lenni, de ide a rozsdás bökőt hogy mindenki volt már a másik oldalán is, amikor virult a feje hogy oneshottolt valami nagyot, első lövésből felgyújtott egy Ferdinándot szemből, esetleg egy IS7-et hátulról stb stb.
Sztem változatossá teszi az élményt, hogy néha vannak roppant meglepő dolgok :)
- AD 2 -
Amúgy meg, gyakrabban előfordul mint el tudjuk képzelni, hogy az az egy lövés nem egy hanem minimum kettő, egyszerre becsapódó skuló.
Aki TSel platoonozik, és ráadásul nagyjából még együtt is mozog a többiekkel naponta tapasztalhatja, hogy becéloz vmi nagyot (mondjuk egy 70+ %os Tier9est) rálő és a cucc elfüstöl, jön a kill. Rá egy másodpercre hallja, hogy a csapattársa leszúrja :) kill stealért, mert ő is lőtt rá, el is találta (bemondta a parancsnok a szokásos dumát) de a kill nem az övé lett. Egyszere találták el, és a 2. becsapódás ölte meg.
Nekem ilyen 2-3 óra platoonozás közben simán előfordul naponta többször, már egészen hozzászoktam :)
És ez csak 3 ember akiről tudom hogy lőtte, mig a csapat 14ből áll.
Abban meg senki nem lehet tutibiztos hogy csak és kizárólag az a tank lőtt rá akit ő látott (mivel ugye ha az látta, akkor az összes másik csapattag is láthatta).