418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #27634 tudja valaki, hogy a medálokért miért nem jár +xp? -
Renegade #27633 szerintem:
A H-t nem szabad megvenni, mert 30mm az oldal páncélja, a játékban szereplő összes tank átlövi és kihagyod miatta a 3600-ot, ami bár egy kalap szar (a többi tankot figyelembevéve a tieren belül) mégis fényévekkel jobb a H-nál, tehát ha lehet választani, akkor inkább 3600-ról ugorj a tigrincsre. A P-nek két előnye van: utána jön a DB, ami az adott tier legtökösebb medje, remek gyakorló jármű megtanulni vele a német hvy-k kezelését, mert a páncél kialakítás visszaköszön KT-tól, mivel a készítők komoly energiát öltek abba, hogy bármi átlőhesse a német tankokat, ha azok szemben állnak az ellenséggel, viszont, ha szögben llsz az ellennel, akkor már jobb a helyzet. Továbbá, ha türelmes vagy, akkor kifarmolod vele a porsche motorokat, amikre szükséged lesz a minimausnál vagy a ferdinél.
Ha úgy érzed, hogy már nincs időd megnézni a ferdit és a minit, akkor szaladj át a P-n és gyakorolj a DB-vel, mert az valóban rendben van :-) -
malystryx #27632 Srácok, kérdésem lenne. Még a HW előtt kipróbálnám a DB-t. Most vettem 3001(H)-t. Semmiben nem különbözik a PzIV-től, talán több HP, meg gyorsabb. Viszont 3 meccs után 57%-on voltak már az emberek :)
A kérdésem az lenne, hogy megéri később megvenni a 3001(P)-t, vagy inkább ugorjam át, ha lesz annyi aranyam? Nem sok különbséget látok a H-tól, inkább negatívumokat. De inkább kérek szakvéleményt Tőletek.
Sokaktól hallottam, hogy a DB megéri az árát, jó vele menni.
-
Adjunktus #27631 Akkor mégis csak te voltál az,a múltkor ENSK-en,T29-el.Csak nem válaszoltál.:D -
Mester61 #27630 Amíg nem lesz fullos csak kinlódás, de utána nagyon jó, volt olyan csatám, 8 kill
90 k credit fantasztikus. -
crossy104 #27629 Én azért adtam el a KV-t nálam is azt csinálta.A T29 azért jó mert az esetek nagy részében a tápláléklánc tetején vagyok. -
crossy104 #27628 Még 5 ezer xp és megvan a T32. Sokan dicsérik, kiváncsi vagyok rá.A T29 marha jó.Dől vele a lóvé. -
crossy104 #27627 Sajnos az ágyú nélkül tényleg kalap szar.Nekem mákom volt mert akkor jött az ötszörös szorzó.Már határon voltam én is hogy eladjam.Bár az IS7-et is eladtam mert meguntam.Wipe után Maus kell, mert nekem jobban bejön. -
IS4-gyel hogy lehet a nagyobb ágyúra összeszedni 63k xp-t, ha az az ágyú nélkül gyakorlatilag használhatatlan ? :D
(költői kérdés, mérgemben eladtam a fenébe) -
Renegade #27625 állítólag javítják (egyszer már megtették), szerintem az lesz a szülinapi ajándék azoknak akik így is lehúztak egy évet német tankban
:-) -
Renegade #27624 jaja, azon ritka pillanatok egyike, amikor kihívás KV-val játszani :-) -
Imation #27623 Az előbb voltam elég vert helyzetben a T23 al alig 30% körül. Rám rontott egy KT és most először próbáltam meg eltalálni az ágyút körülvevő funér lemezt. Nekem így kívülről nézve nagyon hatásosnak tűnt mert jó időre megtorpant, sikerült 73% -ról 10% -ra ledolgoznom. :) -
TDantes #27622 Igen. És? Pukkantasz kettőt, és meghalsz. Izgi KV2-el, tier 9-10-es között szambázni. -
Renegade #27621 másnak is bepakolja a KV-ját t9-10 csatákba?
ami amúgy nem baj, mert úgy is túl táp az a tank, remélem ezt a bugot pont annyi idő alatt sikerül kijavítaniuk mint a német tankok páncélját :-) -
atee73 #27620 Hat ha nem lo olyan messzire alatt azt erted hogy sokkal pontatlanabb tavolra , akkor igen -
Valami baj van, ma 4 csatából 4-et megnyertünk elsőre.
Amúgy az lehetséges, hogy pl. a PzIV 10,5-ös ágyúja nem lő olyan messzire mint a 7,5-ös? -
Igen, de ez mindenkinél így van, az akciós potenciál "minden vagy semmi" tulajdonsága miatt!
Ilyenkor a parancs-ingerület már átment a kéreg alatti magvak rendszerén, és - fizikai akadály hiánya miatt - kisagyban is csak a mozgás-finomítás tevődik rá, a motoneuronoknál meg már mindegy.

Na, csak benéztem, látom toltak még a megjelenésen, én majd megnézem, milyen új gépeket adnak. -
atee73 #27617 a t29 ig probalom az ami agat elvinni atvaltassal , mert nem akarok szenvedni elotte a kicsikkel -
atee73 #27616 mert elcseszem az osszeset xp atvaltasra a hulye agyammal 
azota mindig napit veszek, minden masnap a tobbit meg elkoltom....
-
virkir #27615
Úgy már jó, de nem mondod, hogy mikor így dől az arany nem prémiummal tolod.
-
Wlanseraf #27614 Anélkül fasza:)jó kis kör lett volna prem+dupla:D -
atee73 #27613 premium nelkul is?? :-) -
Adjunktus #27612 Meg kell várni még valahol beindul a karate.A mini mapon világosan látszik.Akkor az artik is oda fognak koncentrálni nagy valószínűség szerint.Egyébként az égen röpködő nyomjelző csíkokon is lehet látni,hogy merre kocsányolnak.
Na ilyenkor kell mozogni,Ha meg is látnak,akkor sem fognak átállni rád.Nagy időveszteség lennél nekik,ha egyszer már a másik oldalon eleve szűk körrel dolgozhatnak.Kivéve,ha nem vagy rájuk közvetlenül veszélyes!
Ha te is a karate kid-ek közt vagy,akkor a saját tankoktól maradj távolabb.Ha sajáthoz mész közel,akkor az artynak jó zsíros cél lesztek ketten.
Az ellenséghez viszont menj közel!Az értelmesebbje nem fogja megkockáztatni úgy a lövést.Ha nem ennyire közel folyik a harc,akkor marad a tereptárgyak mögötti bújkálás.Mindig nézd meg,hogy milyen irányból jön az arty lövése,és ahoz képest merőleges tárgyat keress,ami legalább 2x olyan magas mint a tankod.De inkább még magasabb.Oda jó eséllyel nem tud belőni.Csiki csukinál,lesd a környezeted.Ha arty becsapódást látsz,valamelyik társad közelében,akkor dugd ki a csöved.Használd ki amég ujratölt!Persze ezt nem árt összehangolni,az ellenséges tankok mozgásával sem,mert ha csak az artyt figyeled,akkor a többiek gyorsan kifingják a szemed.:D
Ez csak elsőre tűnik nehéznek.Egy idő után már rutinná válik.
Ha esetleg campingezel valami bokor mögött.
Minden lövésed után tolass kicsit vissza,úgy,hogy még takarásban maradj.
Ha nem válsz láthatóvá,akkor is felfedezhetik a lövésed nyomvonalát.Ez nemcsak az artykra igaz.Ilyenkor hajlamosak megszórni vakon a bokrodat.De ha lövés után háttrébb tolatsz,akkor nemigen fognak eltalálni.Az arty pedig,ha látja,hogy failt küldött a bokrodba,akkor valószínűleg keres magának más célpontot.Nem fogja rád az idejét pazarolni vakon.Te meg vagy visszamész,vagy eltűnsz valamerre.
Ezek csak általános tanácsok.Mindig az adott harchelyzethez kell igazodni.Tudom,hogy ezekkel majd mindenki tisztában van,de lehet,hogy van olyan,akinek segített egy kicsit.:D -
Wlanseraf #27611 Igen az álcaháló fontos, főleg Német oldalon!! Én mindig rakok a Ferdire, ugyanis ha megállok egy tónál kitűnően lehet sört hűteni benne:) -
zsupeti #27610 Nyugi :)
Hidd el,h kellenek Ők a pályára.Igazán akkor kell,nagyon figyelni,ha kettőnél több van egy csatában.Prof artys,már tudja,h látatlanul melyik bokor ill.tereptárgy mögé durrantson ha percekig áll a játék.Nálam azóta csökkent a halálozási rátám,mióta használom az egér+jobb gomb folyamatos lenyomásakor 360fokban sasolhatok körbe,toronymozgás nélkül.Ha mégis közeledbe,esetleg közvetlenül melléd csapódik egy találat,ne ess pánikba,maradj tovább is mozdulatlanul.Komarinos pályán szoktam tapasztalni/déli oldal/mikor közvetlenül beállok a bázisunkhoz a bokrokba,és onnét spottolok erősen,hiába csapódik be lövedék,én akkor is maradok,mert tudom,h nem lát.De ha megmozdulsz,akkor pucolj.Ez meg mindig legyen rajtad:álcaháló. -
virkir #27609 khm...
Csendesen jegyezném meg, aki játszik régebben az erről láthatja, hogy nagyrészt távolról killhiénáskodás volt.
Ha ezeket egyedül intézed el sokkal több creditet kellett volna kapnod -
Imation #27608 Azért bízom benne hogy a megváltoztatott lánctalp sérülési modell, nehéz napokat hozz az arty-k nak. -
spiczi91 #27607 Akit ennyiszer lő ki az arty, az magába keresse a hibát, nem a "köcsög" artyba. -
lammaer #27606 Ecsém, az a T54 tényleg hülye volt... IS3-al nem kell csikicsukizni. Épp 2 perce végeztem ki egy IS3-at HP veszteség nélkül, ensken a sinek közt. Nekimentem szemből, rányomtam az autoaimot, és bal kézzel teát szürcsölgetve, jobb kézzel a bal gombot nyomogatva kivégeztem. Lőtt rám 3-4et, minden lepattant.
Aztán poénból volt mögötte egy Tigris is, vele ugyanezt megcsináltam, ott volt 1(!!!) HP vesztesé, asszem az ütközés miatt.
A végén csak azért sebződtem, mert a saját panther seggbelőtt, gondolom mérgében hogy takartam a tigrist. -
atee73 #27605 Hali
artyzzal egy kicsit es akkor tudni fogod a kepessegeik hatarat,hova erdemes bujni ,merre mennyel stb. en se szeretem az artykat, az elejen megorultem toluk ,aztan a nemetet elvittem a hummel-ig hogy megertsem hogy muxik mostmar nem zavarnak...
No meg aztan legyunk oszintek azert milyen jo mikor egy mausot/is7et/JagdTigert spottolsz az artyknak es mondjuk 2 gw panther telibe vagja egymasutan aztan mar nem is olyan nehez begyujteni oket utana
szvsz nem kedvelem oket ,de igenis szukseg van rajuk -
Ámen...
-
atee73 #27603 Amikor jo napja van egy is-3nak 
nos igen...a mennyiseg nem sok... de kerem, a minoseg(a 2 medet 1edul)
megjegyzem a t-54 hulye volt, neki alt csiki-csukizni, nem is ertettem miert, csak hogy a flamet szitsam... a panther2 joval kepzetteb volt maradt 10 hp-m utana, az is 7-et magam se ertem igaz hatulrol kapta de 41%rol azonnal felrobbant,az arty utan nagy arcom lett, es neki rontottam a t34nek , na o helyretette az eletkepemet es egy lovessel elintezett...
-
lammaer #27602 Sztem úgy érti, hogy ha ilyen gyakran kilövi az a kb 1-2 arty ami meccsenként van mostanság, az nem feltétleül az arty OPságában keresendő... az arty arra tud lőni, aki nem használja ki a terepadotságokat... -
Renegade #27601 jó, ha 6-8 csatánként egyszer kapok egy közvetlen találatot (Tigris, KV, Maus), kevés az ügyes artys, a többi kijátszható -
Wlanseraf #27600 Hogy?:) -
Szakesz #27599 Elvileg nem szabadna ennyiszer kilőniük... -
Imation #27598 Szívemből szóltál! :)
Sajnos nem kitiltják őket hanem még fejlesztik is mert milyen dolog már hogy a nagyokat nem tudja egy lövésből kilőni!. -
Én úgy utálom az artykat, ki kéne őket tiltani a faszba már elegem van belőlük, minden második körbe arty lő ki mert faszrágó csicskák. Simán kilőhettem volna T-43-al egy ferdit meg egy jagdpanzer IV-et, ha az arty nem lövi el a tornyom. Vagy, simán túl éltük volna a haverommal, ha az a jó kurva büdös arty, nem lő ide! Kurvára ideges vagyok, lelegem van az artykból, ha tehetném kitiltanám őket a faszba ezzel a játékkal, vagy csinálnék nekik egy küldön módot, ahová csak artyk mehetnek, 15 arty vs 15 arty és éljék ki köcsög vágyaikat egymáson! -
Wlanseraf #27596 Ennyi belépő nincs:D -
Adjunktus #27595 A testét kell lőni!:D
A vezető kémlelő résénél.