A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #27610 Nyugi :)
Hidd el,h kellenek Ők a pályára.Igazán akkor kell,nagyon figyelni,ha kettőnél több van egy csatában.Prof artys,már tudja,h látatlanul melyik bokor ill.tereptárgy mögé durrantson ha percekig áll a játék.Nálam azóta csökkent a halálozási rátám,mióta használom az egér+jobb gomb folyamatos lenyomásakor 360fokban sasolhatok körbe,toronymozgás nélkül.Ha mégis közeledbe,esetleg közvetlenül melléd csapódik egy találat,ne ess pánikba,maradj tovább is mozdulatlanul.Komarinos pályán szoktam tapasztalni/déli oldal/mikor közvetlenül beállok a bázisunkhoz a bokrokba,és onnét spottolok erősen,hiába csapódik be lövedék,én akkor is maradok,mert tudom,h nem lát.De ha megmozdulsz,akkor pucolj.Ez meg mindig legyen rajtad:álcaháló.