418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
-
Valakinek van már Major rangú katonája?
ha igen akkor ez→→ a modifikáció mi lesz?
-
Tomorrow, March 23 from 6:30 to 8:00 GMT new v.0.6.3.9 patch will be implemented. During all the time game server will be unavailable.
World of Tanks Open Beta v.0.6.3.8 - v.0.6.3.9 patch notes:
- Fixed a couple of bugs in the tournament functionality
- Fixed the memory usage issue
- Fixed bug in the ban reason message -
Nekem is volt vele egy 8-as Wittmann medálos köröm vele. Sokkal használhatóbb, mint a VK3601. Főleg, ha rá lehetne rakni a 155 mm-es KV ágyút. :) -
Gunslinger #27870 Na ilyen sem volt még, Sand Riveren kezdéskor egy VK1602 Leo poénból seggbe durrantott egy KV-t, az meg megfordult és egy lövéssel kinyírta, ezután a Leopardos elkezdte írni folyamatosan az ellennek hogy merre vannak a tankjaink és honnan támadunk, írta a koordinátákat, már az ellenfél is rászólt, hogy nem poén és kussoljon. Micsoda nyomorékok vannak. -
Szakesz #27869 Lehet egyedül engem kergetnek az őrületbe..., ki tudja.
-
Szerintem mindkettő kóser. -
Nazarov77 #27867 KV-1S egy teljesen jó tank lehet hogy nem nagy szám a páncélja de gyors úgy kell használni mintha egy med lenne, ő tartja a rekordomat 8 kill. -
A Ferdi jó. Ua ágyúval (hiába a JTn a több HP) a Ferdi veri a JTt. A legnagyobb még nincs meg, de ég és föld volt a 10,5 és 128 közötti váltás is, szóval vsz a JT esetében is ez lesz.
A JTvel csak nem érzem még a beállási szöget, hogy a lövedékek rendesen lepattanjanak róla, mint a Ferdi esetében is volt. Az ágyú kilengése is katasztrófa a JTnél. -
Oddball29 #27865 Hunnicuttnál szerintem egyszerűen typo esete áll fenn. Ebből az eredeti Ordnance-táblázatból, igaz 20 fokra, de mást lehet kiolvasni a két nem űrméret alatt 90-es lőszerrel kapcsolatban. Nála pedig valamiért a T33 a gyengébb, amit viszont a háború után szabványosítottak, szemben az itt "erősebb", 2800 fps-es M82-vel.
-
Gunslinger #27864 Aztán kiderül, hogy lyukas páncél, lejtőn lefele 15km/h és pukkanó 150mm-es golflabdák. -
Renegade #27863 nagyrészt reményteli fikció :-) -
Gunslinger #27862 Jó páncél, gyorsaság, atom ágyú? Honnan ez a sok pozitív infó? :-D Aztán várjuk ki a végét. :-) -
SZU #27861 Nálam a sorrend: STUGIII,ISU,JP,Ferdi,JPzIV a többivel nem szerettem játszani, vagy még nem játszottam vele.
A legtöbb wittmann medált is JP-vel szereztem, a legtöbb killt is JP-vel és Stuggal. -
Renegade #27860 azok lesznek a fiktív német top hvy-k, jó péncél, gyorsaság + atom ágyúk
:-) -
Renegade #27859 hehe, na igen, jelenleg a német hvytd-k nagy dagadt célpontok, mert jól láthatóak, szemből is sebezhetőek a lyukas páncél miatt. Egy közepes képességű pilóta már tudja, hogy hol kell bántani.
Nálam a rekord: KV-vel (t5) kényelmesen lelőttem szemből 90%-ot egy ferdiből, a 167-es pennel rendelkező ágyúval, ráértem, mert nem velem foglalkozott -
crossy104 #27858 E100 az mi? Én Maust szeretnék.Most eladtam mindent wipe-ig csak arty-zom.Kiidegeltek. -
lexlutor #27857 A jagdpanther utan a Ferditől nagy dolgokat vártam. nem nagyon jött be. aztán gondoltam majd a X-es ágyúja lesz a megváltás.. hát nem. csalodás mind a jármű mind az ágyú. főleg az utobbi. 60e xp-ért nagyságrandlig többet váártam volna. JT-re már nem is gyúrok. 174e xp-t nem fogok kiszenvedni.
irónikus a dologban, h közube a JP-t közben fullra felfejlesztettem, és amennyire nem tetszett végül csak megszerettem. a legnagyobb motorral már kellemesen mozgékony lett.
u.i.: Ferdiben csak én érzem azt h mindenki aki él és mozog a környéken csak engem kezd el löni, midnegy h hányan vannak még körülöttem? pedig nincs celkereszt felfestve a homlokpancelra... -
ilsalon #27856 Pedig jó scout tank, miközben a 75-ös ágyúval még sebezhetsz is. Leoval nemigen sebzek meg senkit.
Amúgy ebben a scoutolásban egy nagy problémám van. Akármilyen jó vagyok és hasznos a csapatnak, általam felfedezünk és szanaszéjjel lövünk mindenkit és kapom a zxp-t, de szinte 100%-ban halok. Kicsit olyan a statisztikám, mint Szergej közlegényé Leningrád ostrománál.
-
Amikor én játszottam vele a csatában folyamatosan az utolsó 3 tank között voltam, esélytelenként. -
Sokmindent szeretnék és szerettem volna, de a java elérhetetlen :) -
lammaer #27853 Nálam forditva működik: annak kell lennie ami szerethető :) -
Plata #27852 Lol Pz3 szerintem nagyon jó.Nekem megvan még,pedig már magasabban járok,de szeretem,sokat játszom vele. -
Szakesz #27851 Azt reméled, erősítenek rajtuk?
-
Nem az volt a kérdés, hogy azt mivel lehet kilőni. :)
Tulajdonképpen a PzIII is mindig ki tudott akasztani. Csak szenvedés volt amíg átvergődtem rajta. -
Hidd el én is lecserélném Objectre, sokkal könnyebb lenne vele az élet, de azt kell szeretni ami van -
Szakesz #27848 Szerintem pz III/IV-et bármelyikkel kinyírod. :) -
Renegade #27847 jaja 1 kivétellel, jelenleg kb így képzelem el:
első pár nap:KV, Tigris, német arty
majd a tigrist megtartva irány tovább a német hvy ág. A végén nagy tipródás, hogy egér vagy E100 legyen előbb :-)
talán ez után panther vonal
-
PzIIIA, M3 Lee, Su-85B, amivel nem játszottam, de sztem felesleges: KV-1S, T-54 (akkor sem ide való a jelenlegi formában), francia ág :) -
lammaer #27845 Sokat érek vele hogy egyszer majd felzárkóztatják ha 3 hét múlva törlés.
Túl nagy, túl látható, zojjekt után csak szenvednék vele. -
crossy104 #27844 Szia! Te a wipe után német vonalon mész? -
Plata #27843 FP -
Plata #27842 Wirbelwind -
Plata #27841 Remélem lesz Wirbelwind is,az több játékban is a kedvencem volt.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Wirbelwind -
zoltang #27840 Hunnicutt - Firepower - A History of the American Heavy Tank
90mm M3(T7)
90mm T15E2
-
Szakesz #27839 Halljuk. -
Azért semmirekellő tankot még tudnék felsorolni párat. -
Szakesz #27837 Engem eddig a JT és a pz III/IV bosszantott fel igazán. Ezek a legsemmirekellőbb harcjárművek a játékban. :) -
Lényegében hasonló stílust igényel, mint a Ferdinándor, csak egy kicsivel jobban kell lopakodni mert ha meglátnak, minden zúdul rád .
Viszont az ágyúja ...
Szerethető jármű, de sok-sok türelmet és gyakorlást igényel .
Az egyetlen jármű, ami nem szokott felbosszantani, és ez sokat elárul :)
Vonzódjál csak hozzá ! És majd egyszer kap egy kis felzárkóztatást is . Ráfér . -
Renegade #27835 jaja, mivel a klánosdiban lesz légicsapás, talán azért készítenek ilyeneket (esetleg kilőtt tereptárgynak, fene tudja)
a modifikáció mi lesz?