418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Az ardenneki csatában.
  • Achmed927
    KELL KELL KELL !! ;) Perzsával vállvetve ezeket fogom kifejleszteni.
  • V43 1105
    Jó Isten.. az utolsó TD... 4 lánctalp? wtf... :| atyaúristen :D
  • Eagle16
    Én olyan rég játszottam vele hogy nem is emlékszem ilyen tankokra :D
    Pedig az első játékaim között volt, de hogy hol volt benne Maus meg T95 azt nem tudom.
  • Nazarov77
    Német kampányban meg a maussal vertem szét a T95öt. De rég játszottam a blitzkrieggel 6-7 éve kb.
  • Plata
    Bár az lehet hogy T28,mindjárt lejátszom újra,úgyis fent van a Blitzkrieg,csak az ardenneki csata rohadt hosszú.
  • Plata
    Blitzkriegben T95 kenterbe verte Maus-t.Az Ardenneki pályán jön egy Maus ami ellen kapunk egy ilyen szépséget.Viszont lassú és a hídon nem fér át.
  • Adjunktus
    loál azok a szerkezetek!

Az első 3 olyan ronda,hogy 1 perc alatt kifaragom krumpliból.
    Az M10 meg az M36 szerintem a kategóriájukban penge verdák lesznek.
    A T28-ast passzolom.majd kiderül.
    A T95 meg inkább bunker lesz mint jármű.
    Érdekesek.:D
  • zoltang
    Oddball29 a következő képek egy 45 szeptemberi doksiból. M77, T43 stb. sajna nincs benne...

Úgy látszik a T33-ra ez volt akkor a hivatalos karakterisztika. Meglepő azért még mindig a 35 fokos pc.-ra a teljesítménye a 6,5 in. (165mm) merőlegeshez képest.
  • DonZorro
    Április elsején harcolhatunk a MOD és DEV csapattal!!!

LINK
  • DonZorro
    AMERICAN TANK DESTROYERS
  • DonZorro

BLOG
  • zoltang
    Most került a szemem elé.
    Itt egy picit több 5 tonnát írnak. Nem kevés teher...

Osprey Publishing - M26/M46 Pershing Tank 1943–53
  • Gunslinger
    DB-vel 7-ből 7 győzelem, komolyan ez már OP tank. Mondjuk előbb volt egy 0 detection köröm, volt a csapatban még két másik DB meg egy Panther akik gyorsabbak voltak elől. :-)
  • Nazarov77
    Speciel nekem a panther a kedvenc tankom, T-44nél sokkal jobb T23ról nem nyilatkozok mert azzal még nem játszottam. Amiért szerintem jobb a T-44nél: több hp, sokkal jobb ágyú ami nem utolsó sorban pontos, és nem érzékeny az ammo rackje amire elég csak ráköpni hogy felrobbanjon.
  • Gunslinger
    Ez a DB istenkirály. 4-ből 4 győzelem, 917 átlag XP, előző meccsen 4 killem volt vele úgy hogy scout voltam, 5 észlelésnél még nem volt kevesebbem vele. Ja és stock még a szentem, illetve a legjobb rádió van rajta meg álcaháló. Gyakorlatilag ez az első német tankom, ami stockként is tökéletesen használható. Eleinte picit féltem tőle, mert papíron tök vékony páncélja van, de elég jól döntött mindenhol, pattognak rólam rendesen, lehet tudni, hogy hány mm-nek felel meg a valós páncélja, mekkora fokban vannak megdöntve az oldalak?
  • lammaer
    DB a legjobb Tier7-es med sztem. Az ágyúja gyengécske marad sajnos, de amúgy remek dolgokat lehet vele művelni. Sajnos feljebb haladva az ágon már nem lesznek olyan remek dolgok. Panther / Panther II igencsak átlagos, vagy inkább átlag alatti gépek.
  • spiczi91
  • Adjunktus
    Nem Szacsa!Nem minden T-54 pilóta hülye!De ez az volt!
  • Adjunktus
    Dehogynem veszik észre!Az a gáz,hogy a legtöbben direkt csinálják.
    MÁS...
    Gondoltam Ferdinándozok egyet.Az egyik csatában már javában folyik a hirig.Mindenhonnan esik a nyakunkba az ellen.Bőszen lövöldözök mint részeg Mexikói lakodalomkor.Sniper módban próbálok kiszedni egy csiki-csukizó T-54-et.Annyira belemerültem,hogy nem is figyeltem másra.
    Egyszer csak DOIIINGGG és BUMMM.Na mondom-mi a pék fasza?
    Nézek körül,a seggembe beleállva meg ott füstölög egy másik T54 roncsa.
    A hülyéjét annyira átitatta a legyőzhetetlenség érzése,hogy úgy gondolta,jó ötlet full gázzal belerohanni egy ferdinándba.
    Nem volt jó ötlet...
    Így szereztem meg az első Kamikáze medálomat.
  • malystryx
    Én is tegnap este kezdtem meg a DB-t, elsőre ígéretes, lánctalp nélkül is elég agilis, és gyors is. Csak az elején belenyúltam 5 vereségbe :(
    Remélem a 88-as ágyú jobb lesz rajta. Bár az egyetlen negatívum lehet ezen a tankon, hogy "csak" a 88-as ágyú megy rá, ami talán már a T6-os gépeken is ott van. Változás csak a Tigristől van, de sebzésre ugyanaz..
  • Renegade
    jaja és és páran még észre sem veszik, hogy mi van, hiába tolatsz neki háromszor :-(
  • Imation
    A következő birkába bele lövök, aki mögém áll közvetlenül és miatta nem tudok mozogni. Rohadtul elegem van mert ma már a sokadik eset! Még sosem lőttem csapattársba direkt, de ez mindennél jobban dühít! :(
  • Imation
    Igen de ha jól emlékszem akkor a nagy toronnyal és/vagy 88 al sokkal több megy bele. (De lehet hogy most baromságot írtam)
  • Gunslinger
    Huhh, ez a VK3002DB valami nagyon állatul eltalált cucc vagy csak nekem fekszik rohadtul, szerelem első csatára. Baromi gyors, jól irányítható és még csak stock van belőle, össz-vissz két csatát nyomtam vele, mindkettő victory lett, első csatában már 7 detectionom volt, baromi jól lehet vele scoutolni. Killem még nincs vele, mert a 75mm-es L/70 ágyúja kevéske, de majd ha meglesz a nagyobb torony és a 88-as... Eddig egyetlen negatívuma, hogy baromi kevés lőszer fér bele.
  • Renegade
    na film után gondoltam játszok kicsit, volt is egy vicces csata a havas pályán:

Az ellenség valamilyen fura dologtól vezérelve úgy döntött, hogy lezárja a déli hídat egy minive, a középsőt egy IS7-el, és északon áttörnek (milyen hülye áldoz be erre egy t9,t10 tankot?)

Csakhogy, nálunk 7 "bátor" camper napozott a várban így a nagy lövöldözés miatt járhatatlan lett az északi híd is. Erre ugye rögtön beindult a szájkarate, mi nooboztuk őket, ők rámkenték, mert hogy én löttem ki a két birkát.

Szépen kiálltam a folyópartra egy meddel, a hülyék persze rám lőttek de hát német tankok voltak, ugye azok meg világítanak,, így maradtak 3-an.

Még 1 perc volt mire feltünt az egyik t-54nek, hogy ő átfér középen, nos az utolsó ellent 7 mp-vel a vége előtt lőttük ki :-)
  • Gunslinger
    Nah, otthagyva a heavy ágat két nap alatt sikerült Pz IV-től kitolni VK3002DB-ig. Eddig nagyon bejön a járgány, ha sietek talán meglesz HW-ig a Panther II.
  • Plata
    Mostanában nekem az arty folyton beragad,ha átváltok spg nézetbe hiába nyomkodom shiftet nem vált vissza.
  • Renegade
    De lesznek benne ufo messerschmittek!

mi kell még?
  • lammaer
    Arrol nem beszélve, hogy német termék lesz... ami erősen kétségessé teszi a technikai megvalósítás magas szinvonalát és a nézhetőséget...
  • Renegade
    általában akkor van nálam, ha behülyül a router, a végeredmény disconnect, a legviccesebb akkor, amikor épp mennél pár métert az ellenség felé, mert akkor bizony addig megy, míg újra nem csatlakozol :-)
  • Renegade
    egyébként meg ja, bár a hivatalos megnevezés akció sci-fi vigjáték, de kicsi rá az esély, hogy sok akció lesz benne :-(

bár remélem az első órában mindenkit legyalulnak, legalább addig jó lesz
    :-)
  • Gunslinger
    Nektek volt már olyan, hogy elindult a csata és nem tudtok mozdulni, sem lőni? Eddig ilyet még nem tapasztaltam, ma volt először, mindenki nyomta már a csatát csak én álltam egy helyben mint egy szerencsétlen, csak a tornyot tudtam forgatni, kiléptem meg beléptem újra és aztán elindultam, de fura.
  • Gunslinger
    Nem árt ha tudod, hogy vígjáték lesz, nem akció sci-fi csim-bumm.
  • Renegade
    hehe, pedig az egész egy konteón alapszik, mégpedik, hogy 45-ben elmentek a déli sarkra, továbbfejlesztették a V3-ast és lassan para van ;)

• bornofakone
    ezt az iron sky-t most látom először, de már most nagyon megfogott :D te jó ég :DD nagyon tetszik :) kösz h ezt belinkelted, már szépeket fogok álmodni :)
  • pett3rson
    Nekem tegnap az a kitüntetés jutott amikor egyedül maradunk, de nyerünk. éppenséggel zászlót foglaltam be, de a lényeg megvan :)
  • Szakesz
    Tanultam a múltkori esetből, (2arty maradt és hamarabb befoglaltak) így a bázison maradtam és kettővel elbántam, de sajnos a Bison megnyerte nekik a meccset, pedig a csapattársak már bontották a pezsgőt.
  • zsupeti
    Gondolom vérfürdő lett a vége :)
  • zsupeti
    Annyira belém ivódott,ha megláttam T29ben egy IS3at,erősen nézegettem a menekülő útvonalat.Most az első pár csata alatt kezdem megszokni,h nyugodtan leállhatok emberkedni velük,persze csak ésszel.
    Nem rossz ez a T32 de nem bánnám,ha már a jobbik torony lenne fent.