banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    na film után gondoltam játszok kicsit, volt is egy vicces csata a havas pályán:

Az ellenség valamilyen fura dologtól vezérelve úgy döntött, hogy lezárja a déli hídat egy minive, a középsőt egy IS7-el, és északon áttörnek (milyen hülye áldoz be erre egy t9,t10 tankot?)

Csakhogy, nálunk 7 "bátor" camper napozott a várban így a nagy lövöldözés miatt járhatatlan lett az északi híd is. Erre ugye rögtön beindult a szájkarate, mi nooboztuk őket, ők rámkenték, mert hogy én löttem ki a két birkát.

Szépen kiálltam a folyópartra egy meddel, a hülyék persze rám lőttek de hát német tankok voltak, ugye azok meg világítanak,, így maradtak 3-an.

Még 1 perc volt mire feltünt az egyik t-54nek, hogy ő átfér középen, nos az utolsó ellent 7 mp-vel a vége előtt lőttük ki :-)