418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #28554 Persze valószinüleg nem csak T-34ek ellen volt ez a ráta, de történelmileg hiteles tankokkal ezt kellene a Tigrisnek produkálnia. Jelenleg ezért úgy érzem te is a túlmisztifikálók közt vagy :) -
lammaer #28553 Kill/Loss Ratio of the Tiger Battalions (1942 - 1945):
Unit Losses Kills Kill/Loss Ratio
Schwere Panzer-Abteilung 501 : 120 450 3.75
Schwere Panzer-Abteilung 502 : 107 1,400 13.08
Schwere Panzer-Abteilung 503 : 252 1,700 6.75
Schwere Panzer-Abteilung 504 : 109 250 2.29
Schwere Panzer-Abteilung 505 :126 900 7.14
Schwere Panzer-Abteilung 506 :179 400 2.23
Schwere Panzer-Abteilung 507 :104 600 5.77
Schwere Panzer-Abteilung 508 :78 100 1.28
Schwere Panzer-Abteilung 509 :120 500 4.17
Schwere Panzer-Abteilung 510 :65 200 3.08
Ezt találtam első felindulásból a guglin...
Szóval az a 20 T-34 nem biztos hogy olyan kevés. -
A T-34 jó tank. Ha jó vagy, annál a tanknál kijön, sőt, a nagytestvérénél is. -
Vettem KV-1-et, a 122mm-s U-11-es ágyúval imádom -
Adjunktus #28550 "erre megjelenik neked 20 sherman/t-34 1 rakat orosz/amerikai szábáká:) aztán ledózerolnak benneteket."
Ha már történelmi csatákról beszéltünk.Akkor történelmi beállítások esetén 2 Tigris meg,2 PZ IV a saját lőtávolságukon belül olyan szinten összepocsékol 20 Shermant vagy T-34-et hogy azok azt se fogják tudni hányadikán van elseje.
"5 tigris tank, meg mondjuk 8 pz4-el indultok, 5 tigris közül 2 a map feléig tud csak eljutni mert lerobban, a maradék 3 közül 2 úgyszint megáll az üzemanyag hiány miatt,"
Ebben az esetben az a 4 lerobbant Tigris egyhelyben állva fogja szarrá lőni őket.:)
Ebben a játékban egyenlőre nincsenek repülők,meg gyalogság.Azokat most hagyjuk ki.
Igazából értem én ezt a fajta makacskodást.Biztosan sokmindenkinek idegesítő lehet a rengeteg Német tank fan.Való igaz,hogy sokan közülük hajlamosak túlmisztifikálni őket,a nemkevés hibájukat pedig figyelmen kívül hagyni.
Ezért aztán az ellentábor minden alkalommal kifejti a számbeli fölény,meg a légifölény,meg a sűrű meghibásodás stb stb jelentőségét,ami igaz is.
De ha csak és kizárólag magukat a tankokat vesszük figyelembe,akkor elég megnézni a háború kilövési statisztikáit.Azok tények.Vitatkozni lehet rajtuk persze,de attól még tények maradnak.
-
davidbog #28549 Hm, egy hónappal ezelőtt játszottam legutóbb, már el is felejtettem milyen borzasztó a láthatóság.
Malinovkán a dombról egyetlen Jagdtigert se láttunk a ránk lövő 3-ból. Pedig ezeknek aztán tényleg rossz a rejtőzése. Hát ja, ha engem lőnek, akkor véletlenül se olyanok mint a világítótorony.
Másik eset. Az Abbey pályán nyomolunk előre haverommal IS-7-esekkel. Sehol senki, egyszer csak előttem 5 méterre felbukkan egy ellenséges IS-7-es. Konkrétan lerammoltuk egymást. Valószínűleg az ellenfél se látott minket, mert egyetlen lövést nem adott le ránk. Pedig több mint 35 km/h-s sebességgel robogtunk feléjük. Fantasztikus.
Már kurvára ideje lenne javítani a láthatósági rendszert már október óta ilyen hulladék. -
Imation #28548 Na 70 csata után most kerültem a pershing -el viszonylag tiszta helyzetben szemtől szembe egy T-54 el. Kellemes csalódás volt hogy nincs is akkora fölényben a forduló harcban, elég szépen tudtam követni testtel és toronnyal is. Persze fogalmam sincs hogy neki mennyire voltak a dolgok kifejlesztve, de nekem csak a 704 Le -s motor volt és az alap torony. -
Neilhun #28547 Mivel fizettétek? Nekem nincs kártyám és nem is akarok ugyhogy marad a western union. Valaki nem tudja hogy az a mailed payment hogy müxik? -
Renegade #28546 persze, ezt már rég megdumáltuk :-)
amire én gonoltam:
van egy WOT-os közösség, aki szervez történelmi csatákat, csak töri hű felszerelés lehet a tankon, semmi mágikus javító csomag, csak az adott dátumra jellemző tankokkal, alap legénységgel, stb
pl: 1943 -
Renegade #28545 hohó, egy zsák bónuszt kapunk a hírlevél szerint, jó tudom, a néhány nem éppen egy zsáknyi, de hátha :-)
All players who did a long way from CBT to Release will get some bonuses, stay tuned!
+ jó pár kép a KV-13ról
18. hírlevél -
Szakesz #28544 Erre csak annyit tudok reagálni, hogy minden relatív. Ha a 100-at 110%-kal növelnénk meg, ugyanannyit kapnánk, mintha a 10-et növeltük volna meg 1100%-kal. Az eredmény megegyezik, utóbbi esetében mégis irdatlan növekedésekről beszélhetünk. :) -
bornofakone #28543 hát történelmi csata nem lenne jó:)
csak képzeld el, lelki szemeid előtt mi lenne?:) (kiv. ha nem te vagy a reinkarnálódott Michael Wittman)
ülsz 1 tigrincs-ben, másodmagaddal, 1-2 pz4-el meg vmennyi gyalogsággal:)
erre megjelenik neked 20 sherman/t-34 1 rakat orosz/amerikai szábáká:) aztán ledózerolnak benneteket.
vagy
pl. prohorovka map:
5 tigris tank, meg mondjuk 8 pz4-el indultok, 5 tigris közül 2 a map feléig tud csak eljutni mert lerobban, a maradék 3 közül 2 úgyszint megáll az üzemanyag hiány miatt, ekkor megjelenik neked mivel 5 tigris volt, 50 sherman v t-34 és ledózerolnak benneteket, ha ez nem elég, légifölény miatt, jön 1 rakat p-51 mustang v il-2-s és ledarabolja a tankok tetejét v 1 szép kedves zárótüzet kaptok:)
szal érted, történelmi csatákat se jó vívni, vagyis ahhoz hűeket:)
én már annak örülök h gurul a tigris, nincs üzemanyag és motor gond :D az már pláne jó h ha kilövik még akkor is tudok gurulni vele:) -
Renegade #28542 jaj, nem tudok ragozni, voltam lesz az :-) -
bornofakone #28541 na de ebből azt akarom kihozni, h mit vársz a dev-ektől Szakesz?:) 105-s ágyúnak majd 400-s damage legyen?:) csak 1 példának hozom fel, a 105-st:) -
Renegade #28540 lehet nekünk is kéne szervezni egy történelmi csatát, vagy beszállni az egyikbe.
Korrekten beszabályozták a feltételeket, használható tornyokat, ágyúkat, ilyesmi -
Renegade #28539 megnéztem a táblázatot, melyik német egységnek egyezik meg a láthatósága az obj704-el, az pedig a grill, ez egy picit erős :-)
egyébként ideges volt, a tigrincs kollegára, meg a fejlesztők nosztalgia mániájára :-) -
bornofakone #28538 játszottam, de úgy értem, ott alapból gondok vannak, mivel vmilyen szinten történelmileg gondolkodnak, 1 jagdpantherre nem rakhatnak 128-s ágyút, v nem buffolhatják a 105-st 400-s damage-re v ilyesmi, szal érted, most is mit csinálnak a JT-vel, amit vhol lentebb írt 1 srác, 128-s ágyúból már olyan írdatlan buffot hoznak ki, h ... :) szal érted:) én megértem h minek raknak object-re 150-s bl-10-t mikor nem használta, v ilyesmi, de isu használta, mégis akk mit rakjanak object-re ha t9-s? :D sok minden nem stimmel a játékban, ez tény, szal ha most nagyon történelem szerint akarnánk menni, t7-nél nagyobb tank nem nagyon lenne, max oroszoknál is-3, mert azt hiszem még 45 végén párat bevetettek belőlük(de lehet csak szóbeszéd), orosz top isu lenne, német JT maradna :) az meg milyen már h JT meg isu vs német meg orosz heavy-k azok meg eltörpülnek mellettük, akk jóformán senki nem játszana heavy-vel max ha olyan lenne a sorsolás:) szal ez így alapból rossz, próbálnak vmit össze hozni de mindenkinek nem fog megfelelni:)
btw, számomra v szerintem már stug-nál is kezdődnek a gondok, 75 vs 107...:) szal 2 lövés se fedezi a 107-s damage-t:) de mit rakjanak akk stug-ra? annyit mondjuk tehettek volna h alapból nem használhatnánk su-85-el 107-st, v su-152-vel csak a legsz.rabb 122-s lehetne:) -
Renegade #28537 van az alap láthatóság: ez az ugye elhíresült grafikon, amiben benne van a mozgás közben és álló helyzetben
+ amikor lősz akkor is van egy ellenőrzés, hogy kiszúrnak, vagy sem, ez az ágyútól függ, az arányok feltehetően itt is viccesek :-( -
Szakesz #28536 Ha játszottál német TD-vel, akkor tudod, a bajok a JP-től kezdődnek... -
bornofakone #28535 hát nem tudom, sztem csak most ideges voltál, és ezt most egyszerűbb elfogadnod, mármint h így egyszerűbb lerendezni h az orosz csoda a hibás:)
de nem akarok kötekedni:)
amúgy reméljük h javítják a láthatóságot, ezt ígérték:)
ágyúkon amúgy mit értesz?:) -
Renegade #28534 ezek, ha jól sejtem bugok a lassú ellenörzés miatt, számtalanszor van, hogy a tank megjelenik a mező közepén, vagy messze ki jön a szikla mögül és láthatatlanná vállik, talán ez a legbosszantóbb, de ez a ritka vizsgálat miatt van, na de az alsó úton a monostornál a pici csenevész bokorból (azok a nagyon picik) rendesen kilógva, kb 70 m-re, az azért szovjet csoda :-(
várom már, hogy javítsák a láthatóságot, az ágyúkat, meg az ellenőrzést -
bornofakone #28533 de t20, t23, p1-2, KT, vk3002-vel és leo-val is volt már ilyen, ezeknél pedig úgy h jöttek velem szembe, és eltűntek félnégyzet távolságból, de inkább kevesebb, a medek pl. ensk v himmelsdorfon, míg a KT fás mapokon:) -
bornofakone #28532 szintúgy prohorovkán volt, mikor t-34-85-el toltam, visszatértem bázisra, és vártam a töltés tetején, a vonatsíneken az enemy-t.
leskelődtem én minden fele, egyszer csak 1 jagdpz feltűnt tőlem 5 méterre a töltés alján, és pont abba a vonalba figyeltem végig, annyi h nem lefele magam elé, csak abba a vonalba, és kicsit meglepődtem... még ő nem is volt gond, hanem a hummel lövése amit utána kaptam ... :) -
bornofakone #28531 renegade:
nemcsak object tud láthatatlanná válni, pl nekem JT volt ill, jagdpz4 h prohorovkán 1 vityilló volt köztünk (kis faluba próbáltam alkotni vmit), ha nem tudtam/sejtettem volna, csak lestem volna, mondjuk így is néztem, jagdpz-nél még nem volt gond, épp su-85-el voltam, szóval rádurrantottam előtte is 1-t, már csak még 1 lövés volt, csak átmentem a kisházon és nem ijedtem meg
viszont JT-nél kicsit néztem, főleg h t1 heavy-vel voltam :DD, eredmény várható volt, JT átjött a kis házon és bumm majd beírta kedvesen h HAHA :) -
Renegade #28530 ja, a harag tárgya most egy obj, kilőttem, bár felbaszta az agyam a mellettem álló és csöndben drukkoló tigris pilóta, egyet nem lőtt bele és csak hárman álltunk az úton.
Aztán realizálódott, bennem, hogy az alacsony ROF és DPS miatt ráadásul xp farmernek sem teszi csudi jóvá a tankot :-(
persze a fun faktora megmarad
Defeat
Battle: Abbey 2011. március 26. 23:18:40
Vehicle: Maus
Received Experience: 336, credits: 29 058
ennyit ér egy OBJ704 +1 lövés egy t-44be + 1 KT-be, defeat esetén (6/5) :-( -
Szakesz #28529 Orosz gépet azért is érdemes lehet tolni, mert a kezdeti gyengeségek (pontatlanabb ágyú) magasabb tierekbe érve (Tier8-10) megszűnik. :) -
Renegade #28528 tudtátok, hogy az obj704 (50t) negyed-fél négyzet távolságról is láthatatlanná tud válni?
tudom már ezerszer megbeszéltük a szovjet ipar remekeit, most csak kiadom magamból:
gyorsabbak, jobb a dps,pen láthatatlanok, jobban páncélozottak, szarjanak sünt -
Imation #28527 Hát valóban ha lesz valami az unalmon kívül ami miatt abba hagyom az biztos hogy valami suttyó spg lesz. -
Szakesz #28526 Ettől függetlenül jelenleg ezt kell szeretni. Megszöksz vagy megszoksz. Hát szökj meg! :) -
Imation #28525 Hát ja! Overlord is inkább menne angry bird- öt vagy worms -t nyomni, ott élné ki magát és akkor talán nem lennének így túl hangsúlyozva az spg-k. :( -
Renegade #28524 ja, sajna olyan van, pláne ha t7 német vagy t6-7 orosz lő meg :-( -
Szakesz #28523 Pech. -
De házon keresztül, ÁTMENT AZ EGÉSZ HÁZON A LÖVEDÉKE!!!!! -
Renegade #28521 illetve max 100 HP-t tudna ráverni -
Renegade #28520 komolyan meg kéne tanulnod ellenük játszani... -
Renegade #28519 az mikor volt?
jelenleg nem úgy van, hogy armor*2 amit levon a sebzésből, ha nem megy át (mintha itt mesélte volna valaki), bár mondjuk a 200*1,15*2 sem túl díszes, bár én 88 L71-el sűrün pattogok az egérről HE-vel, cserébe az AP minden irányból átviszi :-)
bár ez szvsz nem stimmel, mert az IS is tudja sebezni (HE:465 HP) ami a fenti képlet alapján lehetetlen :-( -
Mért vannak rohadt fasszopó kis geci artyk ebben a játékban? Elbasszák az ember játékát. Nem értem, mi a faszért nem lehetett őket kihagyni ebbből...sokkal jobb lenne ha kihagynák...ház tetőn keresztül lőtt ki... -
Plata #28517 Az orosz T-34 jaja. -
Adjunktus #28516 Ha téged T34-el KV-3 IS-3 meg T29 közé rakna állandóan,akkor nagy mészárlásokat rendezhetnél.
De te valószínűleg a T-34-ről beszélsz.:) -
Plata #28515 Nekem eddig az orosz ágon csak 120-al volt gondom,de azt hittem ha meglesz t34 végre jobb lesz,hát nem lett jobb T34 nekem nagy csalódás,folyton is kv3 t29 is3 és hasonlók közé rak,a tank egy rakás lófing.A20 is szenvedés volt de a T34 is.