A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #28538 játszottam, de úgy értem, ott alapból gondok vannak, mivel vmilyen szinten történelmileg gondolkodnak, 1 jagdpantherre nem rakhatnak 128-s ágyút, v nem buffolhatják a 105-st 400-s damage-re v ilyesmi, szal érted, most is mit csinálnak a JT-vel, amit vhol lentebb írt 1 srác, 128-s ágyúból már olyan írdatlan buffot hoznak ki, h ... :) szal érted:) én megértem h minek raknak object-re 150-s bl-10-t mikor nem használta, v ilyesmi, de isu használta, mégis akk mit rakjanak object-re ha t9-s? :D sok minden nem stimmel a játékban, ez tény, szal ha most nagyon történelem szerint akarnánk menni, t7-nél nagyobb tank nem nagyon lenne, max oroszoknál is-3, mert azt hiszem még 45 végén párat bevetettek belőlük(de lehet csak szóbeszéd), orosz top isu lenne, német JT maradna :) az meg milyen már h JT meg isu vs német meg orosz heavy-k azok meg eltörpülnek mellettük, akk jóformán senki nem játszana heavy-vel max ha olyan lenne a sorsolás:) szal ez így alapból rossz, próbálnak vmit össze hozni de mindenkinek nem fog megfelelni:)
btw, számomra v szerintem már stug-nál is kezdődnek a gondok, 75 vs 107...:) szal 2 lövés se fedezi a 107-s damage-t:) de mit rakjanak akk stug-ra? annyit mondjuk tehettek volna h alapból nem használhatnánk su-85-el 107-st, v su-152-vel csak a legsz.rabb 122-s lehetne:)