418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• V43 1105
    Istenem micsoda acél paripák voltak ezek a masinák.. néha úgyérzem szükségem lenne egy igazi Tigrisre nekem is

Bocsi a sok képért :)
  • Gunslinger
    a franciák meg biztos jól fognak tudni tolatni :-)

Na ezen egy percig röhögtem, találó. :-)

A visszasorolásnak imho sztem sincs semmi értelme, én amit változtatnék, hogy VK3601-et leraknám Tier 5 heavynek egy minimális nerfelés után, hogy legyen KV-nak ellenpárja német oldalon, mert a játék gyakorlatilag a Pz IV-et rakja be a KV-val és T1 Heavy-vel szembe. Német oldalon nincs heavy tank tier 7-ig!!! Másik két oldalon meg már Tier 5-től van. A VK3001P-t meg mozgékonyság ügyileg picit kéne buffolni, nincs egy szinten sem a P sem a H a tier 6 usa vagy orosz medekkel, a VK3601 meg jobb náluk, ezért kéne azt inkább heavynek betenni.
  • Eagle16
    Ez meg ilyen pre-alfa-béta-gamma brit tech-fa :D Csak hogy legyen min csámcsogni, nem tudom hogy mennyire eredeti, szerintetek? :)

• Renegade
    meglátjuk, egyelőre nem igazán tudom értékelni

én azon gondolkodtam, hogy vagy az egész német ágat eggyel lejjebb csúsztatni (P-H kuka), vagy csinálják meg végre rendesen:

-páncél bugok
    -láthatóság

mert HA kijavítják őket, akkor tényleg bejön az amit ígértek:

német távolról jó, szovjet közelről, ami meg se ilyen se olyan de van atomágyú (ami mondjuk vicces elgondolás, mert a háborúban nem igazán volt nekik, de lehet így kompenzálják a légierő hiányát), a franciák meg biztos jól fognak tudni tolatni :-)
  • Szakesz
    Ezeknek a visszasorolásoknak ti látjátok bármi értelmét? Ha visszasorolják, akkor nerfelik és ugyanott vagyunk, ahonnan indultunk...
  • Renegade
    ezek igen jól hangzanak, na igen eu piac lehet megsietteti a dolgokat :-)

kár, hogy eddig a rossz indulat vezérelte őket :-(
  • Nazarov77
    Valaki csinált egy német tech treet voltak benne jó ötletek pl ha P2 lecsúszik akkor lehetne hogy pz3/4 -> DB utána panther stb
    A vk3001(p) meg egy teljesen más ágba kezdene, a porsce ágba
    3001ből jönne a Tiger(p)->VK4502(P1) -> (P2) -> Maus
    Heavy ág: KT után E-75 aztán E-100
    Egy ilyen tree tetszene
  • V43 1105
    Én eldöntöttem, ha hw megtörtént TD ágon fogok indulni!! Talán még elérek SU-152ig.. de eddig nagyon bejövős :))
  • Eagle16
    Ahogy olvasom, lehet hogy a Párduc II lemegy Tier 8-ba, (ekkor mondjuk a Párduc I lehetne Tier 7, és a VK3002DB prémium) és az E50 lesz a Tier 9-es med., ami már csak azért is jó lenne, mert 120mm-es frontpáncélt akarnak rárakni, így a frontja megegyezne a T-54-esével (ha jól tudom akkor mindkettőnek ugyanannyira van megdöntve). Az E50 60 tonna körül lesz és közepes tanknak lesz minősítve a játékban.

Ettől függetlenül ha a 88mm-es L/100-as nem lesz valami übercsíter fegyver, még mindig a T-54 lesz az erősebb, egyszerűen azért mert mozgékonyabb lesz és kisebb, laposabb. A motor egy 900 lóerős cucc lesz, ami feltöltőkompresszorral 1200 lóerőt fog teljesíteni. (azt még nem tudni hogy ez a feltöltő hogyan lesz majd a játékban is használható)
    Ebből kiszámítható hogy 1 tonnára 20 lóerő jutna, ami elég jó, bár ez semmit sem jelent, mert a Párduc II is jobb aránnyal rendelkezik mint a T-54, mégis le van butítva, mert kevésbé fordulékony, a gyorsulása viszont okés.
    Mondjuk ha belegondolok, van még pár ilyen tank, ami direkt vissza van fojtva...Tiger II, Pz. III/IV, Vk3002 DB, stb. Ezek mind nagyobb végsebességre is képesek lennének, de biztos elromlott a váltó vagy valami :)
  • stoppos
    Olyan leszel, mint egy gyűjtő. :)

- Ezeket még a legelején vásároltam össze, ott hátrébb vannak az újak. Azt a tigriskettőt meg egy szénapadláson találtam Alsóbögyörösön, de már dolgozok a helyreállításán. A löveget valami elmebeteg lecserélte 75-ösre, még azt próbálok szerezni. Elméletileg egy szír ismerősöm hoz egyet Kazahsztánból.
  • Renegade
    az mondjuk elég mókás, hogy induláskor már 6 tank fog csücsülni a garázsban :-)
  • Szakesz
    Ez már jobban hangzik. Köszi a kifejtést. :)
  • Nazarov77
    Vagy nagyon hülye volt és nem használt HEt vagy még nagyobb hülye volt és nem volt nála HE
  • Gunslinger
    Tényleg létezik, hogy valaki ennyire hülye? Csávó VK3601H-val egy 9%-on lévő VK4502-őt lő oldalról, konstans lepattan, számoltam, nyolcat (!!!) lőtt bele, viszonylag gyorsan, sztem 75mm-es pukkantó volt rajta, de még fele ennyi is elég lett volna ha HE-t használ. Mindezt egy helyben állva kb. 80-100 méterről. Legalább mozdult volna már mögé vagy valami, uccsó ellenfél volt a pályán, végül egy Jagdtiger kilőtte.
  • Renegade
    azért említettem én is a 175mms pent, ami 47-48% :-)

de, hgy ne mindig csak fröcsögjek a szovjet kütyükre: ha kellően nagy lesz a pajzs, akkor valóban bajban lesznek az IS3asok az atomágyú előtt, mert jó nagy részt ki takar, már ha rendesen modelezik le, és a pontatlanság itt megbosszúlja magát
  • Eagle16
    Igen. Nálam is lesz egy olyan, plusz egy MS1 és egy Traktor. Na meg a tapasztalat. Már első csatában beforgatom majd a kis traktort 25 fokban és senki sem fog tudni kilőni

Aztán egyszer ha nagyon gazdag leszek veszek valami kevéske goldot amit aztán nem fogok majd elkölteni pár hónapig mer' drága vót és tartalékolni kell :D
  • Gunslinger
    Igen.
  • peter9228
    M4A2E4? Azt kapjuk a CB-ért?
  • spiczi91
    Hohó, lesz alapból egy furik tankom... :D
  • Nazarov77
    Nálam panzer V/IV M6A2E1 meg a M4A2E4 fog tündökölni már nagyon várom a releaset.
  • Szakesz
    Sőt, elvileg még a CB jutalomtank is ott fog tündökölni harmadikként, ha minden igaz. :)
  • spiczi91
    Danke, akkor megvan melyik acc-ra megy a preorder.
  • Wlanseraf
    Ott nincs 12% adó rá:(
  • ximix #28691
    Most néztem az orosz szeron még mindig áll a 1USD=250Gold arány.

(1.00 USD=189.968 HUF)
    (1.00 EUR=267.135 HUF)

75EUR 25000G (20035,125HUF--200,35125HUF/250Gold)
    56EUR 18700G (14959,560HUF--199,99411HUF/250Gold)
    38EUR 12500G (10151,130HUF--203,02260HUF/250Gold)

Ezek szerint az oroszok-nál állandó kedvezmény van :))

A mai árfolyamon számoltam http://www.megaport.hu/valuta.htmlitt néztem.
  • davidbog
    Ha normálisan javítják a lövegpajzsot, akkor jelentős változás lesz. Ugyanis ebben az esetben a torony homlokpáncéljához hozzáadódik a mantlet értéke is. Tehát 180+100 mm lesz, az a terület. De csak a mantlet, a homlokpáncél marad ugyanannyi amennyi most: 180 mm.
    A VK4502 esetében 252+100 mm lesz. A Mausnál 240+200 mm. Feltéve ha nem trükköznek, és mondjuk a KT-nál csak 180-ra növelik a 280 mm helyett, VK4502-nél 252-re a 352 helyett. Tehát autoaim használata nem lesz eredményes. (Ha valóban a lövegpajzsot találná el.)

Igazából a KT-nál nem lesz olyan nagy előre lépés. Nagyobb, tier 9-10 ágyúkkal annyi lesz a különbség, hogy nem a lövegpajzsot lövik majd, hanem a torony homlokpáncélját. Hiába 180 mm, ennyi kevés. Szerencsétlenebb esetben a 100 mm D-10T és a 90 mm T15E2 is átviszi, de csak kb 150 méteren belül és ekkor se mindig. (Amikor az IS, 100 mm D-10T párosítással harcoltam, akkor még nem tudtam a bugos lövegpajzsokról és a KT tornyának a 180 mm-es részét lőttem. 100 méterről a lövéseim olyan harmada ütötte át.)
    Tehát az IS-3-at, T29-et nagyon is érinti majd. Csak Renegade gondolhatja, hogy az összes IS-3 azonnal, minden előzetes fejlesztés nélkül a 122 mm BL-9-el kezd és azonnal előnybe lesz a KT-vel szemben. Azért addig még ki kell farmolni kb 44000 xp-t a cseppetsem fantasztikus, jóval gyengébb 122 mm-esekkel. A T32-t már nem nagyon érinti majd, mert eleve lesz hozzá 105 mm-es ágyú a T29-ről.

A VK4502 és a Maus már sokkal jobban jár, mert ezeknek eleve nagyobb a torony homlokpáncélja. És ha csak a torony homlokpáncéljának az értékét kapnák meg (ami még mindig nem lenne korrekt), már akkor is csak tier10-es ágyúkkal üthető át a lövegpajzs.

A JP és az afeletti TD-knek szintén járna egy hasonló javítás.
  • Nazarov77
    Ha olyan kulccsal regeltél cbtre amihez járt a valentin akkor igen megmarad.
  • spiczi91
    Az acc nyitásakor kapott Valentine megmarad pre-ordernél is? Ergó két prém. tank lehet kezdésnél? :)
  • Wlanseraf
    Végül is akkor ez lenne a reális .
  • Wlanseraf
    Lehetne több, igen:) de mivel inkább rusholok, így mint látszik elég sokszor meghalok:D
  • Wlanseraf
    Nyugi csak a VK36-nál ilyen:D:D:D:D:D
  • Nazarov77
    1 hónapja vettem 3001(p)t kipróbálni mert anno wipenál átugrottam összeszedtem vele 50xp-t amit még mindig szorgalmasan konvertálok freebe.
    Ahhoz képest hogy sokan mondják szar nekem tetszett :P
  • Renegade
    48%-ban viszi át a 175-ös pen, szóval válalható :-)
  • Renegade
    átlag xp lehetne jobb, pláne ilyen winrattel, na de a winrate az cool, ej de szeretnék én ilyen statokat látni magamnál német tankkal :-)

mondjuk nekem sem díszes (sőt kimondottan szar) a t6 medjeim átlag xp-je
    :-(

mentségemre szolgáljon, hogy mindkettőt 10,5-essel hasznátam

P: 470 XP
    H: 507 XP

700+ számít kellemesnek
    értelem szerűen olyan járműnél ami nem vett részt az 5 napos őrületben
  • Wlanseraf
    Magyarul ha kijavítják akkor lesz 150mm:D nehogy szegény oroszok szopjanak:D
  • Wlanseraf
    Érintené:) amíg nincs meg a BL-9:) 175 pen, legalább esély lenne hogy nem üti át, egyébként ezért van.. KV/KV3/IS/SU-100/SU-152/IS-3 BL-9-ig..

Lenne kurva anyázás hogy mi van..... mindjárt jobban félnének a KT-től:))
  • Szakesz
    Valahogy gondoltam...:)
  • Renegade
    nem tudom most hogy van, ha jól rémlik ott 100 mm a 180 helyett, pajzsa nincs, mivel csak az ágyúcsövön van valami díszítő elem (a cső meg ugye nem része a tanknak, mert a lövedék a tankból jön ki nem a csőböl, ezért lehet kardozni).

jelenleg: t4-től bármi átlövi + kritikál, a javítás után meg majd csak azok akik 180 körüli pennel rendelkeznek, pl KV, SU 100, tigris.
    szóval az IS3-at nem fogja érinteni :-)
  • Wlanseraf
    Az biztos hogy nem úgy kell tolni vele mint egy orosz társával:D
  • Wlanseraf
    Nem tudom... én nem ültem benne idén csak addig míg meglett a Tiger meg fullos lett a cucc..

Ez most annyira szar?????

• Szakesz
    A német tankoknál a Mantlet javítás alatt mit értenek egész pontosan? Mennyivel fogják megerősíteni (pl. Királytigrisen) és ez hoz-e lényegi változást? Teszem azt, ha egy IS-3 próbálkozik auto aimmal, akkor ugyanúgy átfogja ütni, mint most?