A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #28690 Ha normálisan javítják a lövegpajzsot, akkor jelentős változás lesz. Ugyanis ebben az esetben a torony homlokpáncéljához hozzáadódik a mantlet értéke is. Tehát 180+100 mm lesz, az a terület. De csak a mantlet, a homlokpáncél marad ugyanannyi amennyi most: 180 mm.
A VK4502 esetében 252+100 mm lesz. A Mausnál 240+200 mm. Feltéve ha nem trükköznek, és mondjuk a KT-nál csak 180-ra növelik a 280 mm helyett, VK4502-nél 252-re a 352 helyett. Tehát autoaim használata nem lesz eredményes. (Ha valóban a lövegpajzsot találná el.)
Igazából a KT-nál nem lesz olyan nagy előre lépés. Nagyobb, tier 9-10 ágyúkkal annyi lesz a különbség, hogy nem a lövegpajzsot lövik majd, hanem a torony homlokpáncélját. Hiába 180 mm, ennyi kevés. Szerencsétlenebb esetben a 100 mm D-10T és a 90 mm T15E2 is átviszi, de csak kb 150 méteren belül és ekkor se mindig. (Amikor az IS, 100 mm D-10T párosítással harcoltam, akkor még nem tudtam a bugos lövegpajzsokról és a KT tornyának a 180 mm-es részét lőttem. 100 méterről a lövéseim olyan harmada ütötte át.)
Tehát az IS-3-at, T29-et nagyon is érinti majd. Csak Renegade gondolhatja, hogy az összes IS-3 azonnal, minden előzetes fejlesztés nélkül a 122 mm BL-9-el kezd és azonnal előnybe lesz a KT-vel szemben. Azért addig még ki kell farmolni kb 44000 xp-t a cseppetsem fantasztikus, jóval gyengébb 122 mm-esekkel. A T32-t már nem nagyon érinti majd, mert eleve lesz hozzá 105 mm-es ágyú a T29-ről.
A VK4502 és a Maus már sokkal jobban jár, mert ezeknek eleve nagyobb a torony homlokpáncélja. És ha csak a torony homlokpáncéljának az értékét kapnák meg (ami még mindig nem lenne korrekt), már akkor is csak tier10-es ágyúkkal üthető át a lövegpajzs.
A JP és az afeletti TD-knek szintén járna egy hasonló javítás.