418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Imation
    Tipikus T-54 es hozzá állás! :)
  • Renegade
    az egérnek lőd a sárvédőjét vagy oldalról, hátulról a test alsó felét, ami fontos, hogy közel merőleges legyen a becsapódási szög, tigrissel relatív kényelmesen (10-ből 8 átmegy) lehet 7-9%-okat bontogatni belőle, ja és természetesen AP-vel
    IS7: csak piszok nagy mázlival szemből a test alsó részét (ahol méreg zöld)
    T54: már kétszer sikerült tigrissel megsebeznem szemből! :-)
  • Gunslinger
    Az már nem fenyeget hw-ig. :-) Most a Panther a cél. Amúgy ha minden jól megy ma este meg lesz az 1000. csatám :-D Tudom, nem nagy szám, de azért haladgatok. :-) Most így belegondolva eddig három tankot nem lőttem még ki, T-54, IS-7, Maus, ezek ellen segítséggel sincs esélyem. Már T30-at is sikerült, annak a teste valami botrányosan gyenge. VK4502 ellen meg egy vs egyben is győztem egyszer VK3002DB-vel, körbetáncoltam ügyesen, csak egyszer tudott eltalálni.
  • lammaer
    Ammo rackot kapott, jött le ezerrel hogy majd rendet tesz :)
  • Imation
    Nyugalom ha majd tier 9 nél jársz akkor sem fog változni a helyzet! :)
  • Gunslinger
    Áhh, a T-54. Még egyet sem sikerült belőle kilőnöm, igaz még csak Tier 7-nél tartok, Tiger és VK3002DB a két legjobb gépem, de elkeserítő, ha összefutok velük csak pattogok, HE-vel 2-3%-okat leszedek.
  • Imation
    Basszus azért ezt jól elszúrtad!!! Milyen lesz már a T-54 a következő frissítés után, bele sem merek gondolni! :((((
  • lammaer
    És ezek chatbannolnak engem? :)

Előzmény: miután kilőttem a wargamingos gyereket a T54-éből, hozzáfűztem még 1 mondatot (screenshoton látszik).

• davidbog
    Hát nem szabad vele mellé lőni, akkor elég lesz a 18 lőszer. :D

Eagle: a Firefly lehetett volna normális tank is. Attól függ, hogy melyik AP lőszert nézzük, nem volt olyan erős. Kicsit jobb volt mint 7,5 cm L/70. Csak az APDS lőszere volt nagyon jó ebben a kaliberben. De ez meg a WoT-ban premium lőszer kategória.
  • lammaer
    T32 segge ugyanilyen élmény.... ha nagyon csámpa szögben lövöd lepattan a HE is.
  • Renegade
    a maus HE-je miért pattan le vagy sebez 0-t egy IS7-esről, ha teljesen rám áll?
  • Gunslinger
    Szép. Látom az artyjuk is jó volt, milyen pálya volt?
  • Tono34
    Zseniális csapatot fogtam ki megint:

• Gunslinger
    Legközelebb jegyezd meg a neveket és vesd össze a listával. Ne a típust keresd, hanem a nevet. Lehet sima Tigernek nézted őket a listában.
  • HappyHunter
    Hülye azért nem vagyok! (hogy klasszikustól idézzek). De hát megfelelő mennyiségű vereség után bármi elképzelhető..
  • Gunslinger
    Nem sok esélyt adok neki, sztem ugyanazt a KT-t láttad háromszor.
  • HappyHunter
    Az egyébként előfordulhat hogy nem ugyanazok a járművek szerepelnek a meccsben mint ami a listán(scoreboardon)? 3 KT-t számoltam össze az ellenségnél, de a listán csak egyet találtam bárhogy is kerestem.
  • Renegade
    gondolom pár német srác kiakadt, összedobták a zsebpénzüket és ajánlatot tettek :-)
  • Renegade
    :D
  • Gunslinger
    Ha critical a találat simán kiszed egy Tier 7-est. Pont ma lőttem ki egy Stugot egy lövésből 100%-ról egy 220-at sebző ágyúval, Stugnak asszem 350 a HP-ja.
  • Eagle16
    Egy ilyen ágyú kb. 1100-at sebezne AP-vel, ami még egy Tier 7-est sem szedne ki egy lövésből :) Ettől függetlenül persze durva, de a 3-as ROF már közel áll az idegölő kategóriához. Az abszolút nevetséges újratöltési idő az a KV 152mm-esé, és a GW Tigris 210mm-esé, kb. olyan mintha soha nem akarna betölteni :D A T30-as 3,6-jával még elvagyok, az tűrhető.
  • HappyHunter
    De én nem a mostani állapotról beszéltem
  • Gunslinger
    Aztán tőlük meg megveszi egy neo-szovjet nacionalista beállítottságú cégecske és az MS-1-ből Maus gyilkost csinálnak. A T-54-eken Klingon álcázó lesz és egy lövés ereje egy 20 KT-s atombombáéval fog felérni.
  • Gunslinger
    FV215b: Az hagyján, hogy 183mm-es löveg meg 20 másodpercenként egy lövés, de össz-vissz 18 lőszer fért bele. Mondjuk ha durva értékeket találnak ki rá, akkor egy lövés egy halál, akár egy Tier 8 heavynek is.

• HappyHunter
    Azért csak vigyázz, mert állítólag egy Németországi székhelyű cég akarja felvásárolni az egész wargaminget/WoT "frencsájzt" és az első intézkedésük a német kezdőtankot, a Leichttraktort helyettesíteni valami kicsit táposabbra mondjuk a Patkányra. Utána "előkerülnek" különféle szupertitkos dokumentumok egy berlini irattárból miszerint a német tankok páncélzati értékeihez 200mm-t még hozzá kell adni hogy megkapjuk a reális eredményt.
  • Gunslinger
    Na ezzel egyet tudok érteni, sztem is a KT a legszebb tank a játékban, másik meg a VK3002DB a kis toronnyal.
  • Szakesz
    Nekem csak orosz tankok fognak virítani a garázsban, aztán meglátjuk mi lesz a sorsuk. :)

Lehet a német tankokat annyira megerősítik, hogy bujkálnom kell majd előlük. Ha más nem, a hangulat miatt... :)
  • Wlanseraf
    Enyém volt a igazi:P
  • Eagle16
    A KT a legszebb, csak mikor már sokat játszik az ember akkor kb. pont le**arja hogy hogy néz ki a tank, azt nézi csak hogy mennyire sérülékeny, mennyit sebez, stb.

Én is elindulok KT irányba majd megint, mert egyszerűen csodaszép az a tank, de úgy érzem a legjobb köreimet mindig is a csúnya T32-esben fogom menni :)
  • ximix #28885
    A képek jók , de a zene :) akusztik verzsön vagy unplugged.
    A dalban vannak részek amikben várja az ember a lelkesítő erőt itt meg valahogy elmarad aki volt katona az sejti miről van szó.
  • Eagle16
    Én csak a Firefly-t sajnálom majd, ha tényleg csak prémium lesz...tetszik az a tank, jó lenne ha kreditért is kapható lenne. Ez kb. olyan mintha beraknák a Tigris I-est prémium tanknak...a Firefly szerintem nem érdemli meg hogy prémium legyen, mert úgy érzem hogy a prémium tankok ilyen ritkaság félék, prototípusok stb., ez meg azért egy elég ismert brit módosulata az amerikai Sherman-nek amiből nem 10db készült.
  • Renegade
    na pont így vagyok a KT-vel, azért mert szép :-)
  • Imation
    Persze dumálok én is aztán pont a napokban határoztam el hogy lesz nekem egy Ferdim is. Az okát hogy miért pontosan én sem tudom, de valahogy tetszik ahogy vonul a mezőn.
  • HappyHunter
    Mert azt hallottam hogy erősen gyenge az oldalpáncélzatuk,és hát én az a fajta játékos vagyok aki nem szeret egy helyben üldögélni, és várni hogy valami a frontja elé kerüljön. Ha már tank akkor legyen rendes páncélzata (ezt pont én mondom a Tigris, KT imádatommal :D)
    Szóval azért kell az amcsi TD hogy türelmet tanuljak. :)

erősen gyenge <-- kopirájt!
  • Renegade
    KV, kb másfélszer erősebb a vele egy szinten lévő tankoknál, csak arra figyelj majd, hogy el ne aludj közben, kicsit unalmas lesz ugyanis (w,w,w,w bal klikk, w,s,w,w, bal klikk,w...stb)
  • Imation
    Minek külön amcsi TD ??? :) Ott van a T34 és a T30 és azoknak legalább forog a tornya! :) Nem is értem azokat akik pl német TD-t húznak annak sem jobb a láthatósága.
  • davidbog
    Első ránézésre elég erőltetett a magas tierekben.

A kisebb gépek jól vannak besorolva. Azokon nem érdemes sokat variálni. A TD-k elég érdekesek. AT10 és AT13-at nem is ismerem, legalábbis ezen a néven.

A medium tankok jók. A Centurion egyáltalán nem volt gyors, de egye fene. Más nem lenne a helyére. Muszáj is külön választani az MkI és MkIII típust, mert a test páncélzata nem azonos. Remélem az MkIII nem kapja meg a 105 mm L7 ágyút. Amúgy is csak a MkV-től volt. Nem a WoT-ba való az az ágyú. :)

A45: Azt hiszem ez volt ami az FV200-as alvázcsalád prototípúsa volt. 20 fontos ágyúval szerelték fel.
    Caernarvon: egy FV201 alváz és egy Centurion Mk2 torony 17 fontos ágyúval. Fejlesztett változata 20 fontossal.
    Conqueror: FV214 az alváza, viszonylag sok infó van róla. Ha az M103 tier 10-es lesz, akkor a Conquerornak is annak kéne lennie. Nagyon hasonlóak. A 120 mm-es ágyúk biztosan jók lesznek a nyugati gépekben. Bár ezek is kicsit későbbiek.
    FV215b: A Conqueror nagyított változata, amiben a torony hátrább került és egy 183 mm-es ágyút kapott. Eredetileg vadászpáncélosnak szánták, tehát TD. Egy makett épült belőle, inkább a rakéták mellett döntöttek és nem fejlesztették ki. Szemből a test és a torony 254 mm-es a páncélzattal rendelkezett volna. Azt nem tudom, hogy ez effektív érték-e. Kicsit erősnek érzem. Ha megkapja a 183 mm-est, akkor annak max 3 lövés/perc lesz a tűzgyorsasága.

Az SPG-k jók.

Meg lehet csinállni így. A nehéz tankok kicsit egyhangúak lesznek, hasonlóan a mostani USA nahéztankokhoz. A TD-k elég kuszák, többet nem is ismerek közülük.
  • Eagle16
    Így már biztos látszik:

• HappyHunter
    Szerintem a KT is egy frankó masina. Hidas pályán 3kill (jó ez nem valami nagy szám mert 3 tigrist lőttem ki). 2 sebzés (ez se nagy szám, mert az ojjekt704 nem rám figyelt, a perzsának meg le volt esve a lánctalpa) de 8 lövést kaptam be, és maximum HPvel fejeztem be a csatát, mindössze a lánctalpam sárgult be egy kicsit. Régebben már 3 találattól füstölögni szoktam, úgyhogy most örülök mint tigris a farkának.
    Akkor wipe után marad a német heavy ág, amertikai TDk meg kéne valami jó pénzkereső. Mit ajánlotok pénzkeresőnek mondjuk az orosz tankok közül? Sose volt még OP tankom
  • Renegade
    na asszem ma én is begyűjtöttem a minden idők leghülyébb csapatát, a szitu a következő:

komarin, no arty, délről kezdünk, az ellenség szépen beásta magát hull downba északon.

Óh mondom semmi gond, beírom, hogy bemegyek meghalni a körbe, bújon el 1-2 tank a roncs mögött és nyerünk, bemegyek, szépen beforgatom, és miután kilőttek na akkor megindul egy darab IS, ami persze oda sem ért, szerintem ilyen a világon nincsen, sosem fogom megérteni miért szeretnek veszíteni az emberek. és t7+ csata volt...