418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    10 másodperc az 10 másodperc leoban is. Nem mesz vele olyan gyorsan, hogy az idő sebessege valtozzon a fedelzeten :D
  • Renegade
    Na, csak megtapasztaltam végre a láthatósági rendszer tetejét: úgy vettem észre az A-20ast Leoval, hogy max gázzal frontálisan neki mentem :-)
  • lammaer
    Ja megismerem, a Király utca és az Erzsébet körút sarkán. Még mindig ott van a nagy lyuk az úton ami a robbanásból maradt :)
  • davidbog
    A lentebbi szinte biztos hogy múzeumi kiállítás miatt néz ki úgy. Szép szabályosak a kivágások.

De ennél berobbanhatott a toronyban tárolt lőszer. Eléggé szét van fröccsenve az a torony. Ez valószínűleg itt történt Budapesten.
  • ximix #29150
    Először azt hittem találat de jobban megnézve, olyan mintha múzeumi kiállításra készítenék fel.

Ez a mésik viszont teljesen kampec

• lammaer
    Csak hajókkal és elég elavult grafikával.
    De ugyanez a koncepció, grind random battléval, meg fejlesztgetés. Sok NFessel összefutok a WOTban.
  • Szakesz
    Aha.
  • Plata
    Navy Field?Sose hallottam róla,olyan mint WoT?
  • lammaer
    Jaja, NFben a premiumok brutalisak... mindig elmeny volt, ha blitzkriegben sikerult kiszedni egy Moltke-t... be is irtam olyankor hogy "we killed the rich guy" :)

Rengeteg blitzet nyomtam revenge-vel, 2x is kigyúrtam ra 60 alatti legenyseget :)
  • spiczi91
    Én perpill egy olyan tankot látok a prémiumok közt, ami megéri a pénzét és az a Hotchkiss. Eszméletlen durva frontpáncélja van, az ágyúja pedig T2-k közt pont elég. Mozogni nem bír, dehát istenem :D.
  • davidbog
    Hát ez az, más játékokban általában 8-10 $ egy premium járgány. A Navy Fieldben is 5-7$ egy-egy premium hajó, ráadásul azok a kategóriájukban nagyon jó hajók, szinte OP-k. Lehet velük fejlődni, xp-t szerezni. Sőt a matrózok kiképzésére a lejobbak.
    Ehhez képest a WoT-ban csak "hobby" tankok vannak, fejlődésre igazán nem jók, a kategóriájukban se valami kiemelkedő gépek, cserébe jó drágák. Kiváncsi vagyok mikor kezdik el csökkenteni az árukat.
  • Wlanseraf
    Annyiért semmi bajom nem lenne vele, az csak simán úri szórakozás:) iRacingben is 10-12 dodo egy autó.. de 40 euró:D vicc
  • Imation
    Tényleg nagyon drága, pl a rise of flight ben 9 dollárokért lehet venni a repülőket. Gondolom lesz még ez olcsóbb is később.
  • Wlanseraf
    Tuti nem is kevesen:))) kell a cerka növelés:) én meg élvezettel fogom szarrá lőni:D
  • lammaer
    Es fogadjunk hogy lesz aki megveszi... :)
  • Wlanseraf
    :))))))) szerintem se... ennyiért több millió dollárért fejlesztett komplett játékot lehet venni:D ez meg került 50e forintba:PPPPP

De ők döntik el, meg aki megveszi... plusz egy jelző az adott player-re akit meglátok ezzel a cuccal a gaméban:D
  • davidbog
    Tehát akkor több mint 10000 Ft. Egyetlen harckocsiért. Hát ezek nem normálisak.
  • Wlanseraf
    Igazából azt hiszem nem is kell nekem minden német tank:D egy teljes játék árát nem fizetem ki egy tankért:D
  • lammaer
    Ameennyi erővel beirtad ide az SG-re, annyi erővel nyithattál volna egy tiketet is.

És akkor máris nem kell ilyen kérdéseken gondolkodnod hogy "Nem igaz hogy ezeket nem lehet ki bannolni."
  • Plata
    Nem.Tk mellett még anyázták csapattársakat,meg mit tudom én mit mondtak még,nem tudok angolul de válogatott káromkodások mentek.Másodiknak haltam asszem,elsőnek az artyra mentek rá,megakartam védeni artyt de kinyírtak.
  • Nazarov77
    Nem lehet még tudni, de a Löwe 10k gold körül lesz, még régebben volt találgatás és ott mondta overlord egy 10k goldos tippre hogy akörül lesz.
  • zsupeti
    6 TK? :)

Mi folyt ott Gyöngyösön?
  • lammaer
    Reportáltad?
  • Plata
    Xfirevel csináltam képeket.KÉp
  • Plata
  • Plata
    Shörmit szerettem volna húzni mert nemrég lett meg,elkezdődött a csata mire 3 hülye halomra lőtte a csapatot.És nem ez az első ez a banan valami nevű gyerek már harmadszorra akart le ölni,ebből kétszer sikerült,mikor t29-el voltam 1 lövés után megöltem.Nem igaz hogy ezeket nem lehet ki bannolni.
    http://www.xfire.com/profile/gsplata/screenshots/?view#112453779
  • davidbog
    Azt már lehet tudni, hogy körülbelül mennyibe kerülnek ezek a premium tankok?
  • davidbog
    Röhej nem röhej, ehhez most nem sok közük van a WoT-os fejlesztőknek. Az eredeti Löwe frontpáncélját és lövegét többször variálták. 120 mm-es homlokpáncéllal és 10,5 cm L/70-es ágyúval 90 tonna, vagy 140 mm homlokpáncéllal és 8,8 cm L/71-es 90 tonna.

De nézdd meg a Löwe oladlát milyen magas, mennyivel nyúlik túl a futómű felett. A KV-5 esetén a hossz mentén egy darabig a test csak olyan magas mint a futómű. Ha a Löwe esetében 7,5 méteres oldalhosszal, 0,7 méteres magassággal (legyen ennyi a futómű feletti rész magassága) és 80 mm-es vastagsággal számolunk, akkor csak az egyik oldala 3,3 tonna plusz tömeg. De ebből kettő van. (Ehhez hozzájön a far és az orr plusz magassága.)
    Na meg ott vannak az átlapolt futógörgők. Azt hiszem 800 mm volt az átmérőjük, ha csak 150 mm-es vastagsággal számolunk (ami lehet hogy kevés is), akkor egyetlen futógörgő kb 600 kg. Ebből van 18 darab. A lánctalp is 900-1000 mm széles. Rendben is lenne, hogy ezek miatt nehéz.

Na de azt én se értem hogy a fenébe jön ki a 90 tonna. Elvileg akkora mint egy Kiráyltigris, de több mint 20 tonnával nehezebb. A lánctalpa szélesebb, és valamivel magasabb az olala is. De a torony öntött és kisebb is, mint a KT-é, tehát könnyebb is. A 10,5 cm-es löveg szintén nehezebb mint a 8,8 cm L/71. De ez hogy a fenébe lett +20 tonna a KT-hez képest?
    Vagy a harckocsi belsejében van az a sok-sok plusz tonna vagy azt tudom elképzelni, hogy egyszerűen elszámolták a mérnökök. Csak papíron létezett, soha nem építették meg. Nem lehet tudni valós tömeg adatot, csak kalkuláltat.
  • Imation
    Az oroszok nagy mesterei a német lövegpajzsok készítésének! :))
    De hát ugye a remény hall meg utoljára, hátha egy fizetősben egyszer végre sikerül nekik. :)
  • Wlanseraf
    Na ez a baj hogy mennyi lesz:) komplett Tech tree-t akarom a garázsba német oldalról:P
  • Nazarov77
    Nekem se kell bűn ronda. Viszont a Löwe az kell.
  • Nazarov77
    Jó lesz az, a többi T8nak se jobb a frontja ( kivéve KT ) a tornya meg nagyon megvan döntve ha nem lesz itt is szar a lövegpajzs akkor jól fog védeni mert a torony páncélhoz hozzáadódik a lövegpajzs páncélja és szemből gyakorlatilag egy nagy lövegpajzs az egész torony :D

• davidbog
    Ha tier 7-es lesz akkor mindjárt más. Akkor valóban erős a kategóriájában. Ettől függetlenül nem fizetnék érte. :)

A sebessége szerintem csak az adatlapon lesz 40 km/h. A KV tankok csak dombnak lefelé érik el az adatlapon lévő értéket. Kivéve a KV-1S-t, azzal el tudtam érni.
  • Imation
    Tier 8 as heavy aztán közben alig vastagabb a páncélja mint egy panther-nak, de közben 2,5x nehezebb annál. Komolyan mondom röhej!
  • Imation
    Na de most tényleg, mi a fenétől 100 tonna a Löwe súlya ilyen vékony páncéllal??? Miért pont 100? Miért nem mindjárt 200 vagy 300 tonna??

KV-5 tornya meg tök mindegy milyen lassú, a csaták nagy részében a ellen tankjainak 90 százaléka sebezni sem tudja majd. Baromira rá fog érni körbe fordulni és sz***a lőni mindenkit. :((
  • Nazarov77
    Nem feltétlen az elején lévő géppuska torony meg vezető kupola tuti nagy gyenge pont lesz.
  • Szakesz
    Attól függ, mert ha "véletlen" sebezhetetlenné teszik azt a pár kupolát a testen és a tornyon, akkor el kell ismerni, komoly ellenfél lesz bármelyik tier 7-es tanknak. :)
  • Eagle16
    Na igen, ebben van anyag, de a Löwe-n fele ennyi páncél sincs mégis ugyanolyan nehéz :D Érdekes. Ráadásul ez csak Tier 7-es...75mm L/70 még oldalról sem tudja megkarcolni, sem a 88mm L/56. Elég pattogós lesz, az biztos.
  • Nazarov77
    KV-5 Tier 7 lesz ott még használható de tényleg egy reumás csiga lesz fordulásnál, viszont 800 lóerős motorja van meg 40km/h végsebesség, olyan lesz mint egy hajó nehezen fordul de előre jól megy.
  • davidbog
    Az egy IS-3.