A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #29127 Röhej nem röhej, ehhez most nem sok közük van a WoT-os fejlesztőknek. Az eredeti Löwe frontpáncélját és lövegét többször variálták. 120 mm-es homlokpáncéllal és 10,5 cm L/70-es ágyúval 90 tonna, vagy 140 mm homlokpáncéllal és 8,8 cm L/71-es 90 tonna.
De nézdd meg a Löwe oladlát milyen magas, mennyivel nyúlik túl a futómű felett. A KV-5 esetén a hossz mentén egy darabig a test csak olyan magas mint a futómű. Ha a Löwe esetében 7,5 méteres oldalhosszal, 0,7 méteres magassággal (legyen ennyi a futómű feletti rész magassága) és 80 mm-es vastagsággal számolunk, akkor csak az egyik oldala 3,3 tonna plusz tömeg. De ebből kettő van. (Ehhez hozzájön a far és az orr plusz magassága.)
Na meg ott vannak az átlapolt futógörgők. Azt hiszem 800 mm volt az átmérőjük, ha csak 150 mm-es vastagsággal számolunk (ami lehet hogy kevés is), akkor egyetlen futógörgő kb 600 kg. Ebből van 18 darab. A lánctalp is 900-1000 mm széles. Rendben is lenne, hogy ezek miatt nehéz.
Na de azt én se értem hogy a fenébe jön ki a 90 tonna. Elvileg akkora mint egy Kiráyltigris, de több mint 20 tonnával nehezebb. A lánctalpa szélesebb, és valamivel magasabb az olala is. De a torony öntött és kisebb is, mint a KT-é, tehát könnyebb is. A 10,5 cm-es löveg szintén nehezebb mint a 8,8 cm L/71. De ez hogy a fenébe lett +20 tonna a KT-hez képest?
Vagy a harckocsi belsejében van az a sok-sok plusz tonna vagy azt tudom elképzelni, hogy egyszerűen elszámolták a mérnökök. Csak papíron létezett, soha nem építették meg. Nem lehet tudni valós tömeg adatot, csak kalkuláltat.