418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #29594 azoknak is, akik megvették :-)
ami a garázsban marad:
open betan regisztráltál: 3 t1 tank, 0 Cr, 0gold
cbt: 3t1 tank, 1 sherman prémes tank, 0 cr, 0 gold (esetleg némi plussz ajándék, de hogy mi az passz)
cbt+ speciális kulcs (bizonyos kulcsok mellé járt valentin) összes előző + 1 valentin
minden legénység kuka, ott virítanak majd a tankok 50%-os legénységgel, mindenkinek
-
Szakesz #29593 A tankjaid és a statisztikád elvész, de az account marad. Ez független attól, hogy előfizettél-e a játékra vagy sem...
-
kiskami #29592 Attól függ, hogy milyen a tank collision modellje. Simán lehet a toronynak része a kívül látható rész alatt is.
Valamelyik tankban (tán a tigrisben?) a vezető segge alatt is volt lőszer... Ezekben a dolgokban elég hűek a valósághoz, szóval lehet lőni ammorack-et szemből, haspáncélon keresztül. :D
-
Fifus #29591 A megjelenés után -tehát nemsokára- tényleg kiürítik a profilokat, akik nem vették meg? -
omg biztos mindent meg lehet magyarázni végül is
de ezzel a koncepcióval bárhol bármit ki lehet lőni mert minden mindennel kapcsolatban van és szerinted OK
de a játékban úgy csinálták meg hogyha a tornyot lövöd csak akkor sérül az a modul tudtommal -
Szacsa007 #29589 Sokáig azt hittem, hogy van értelme ennek az orosz-német vitának. De igazában nincs. Persze lehet itt jönni mindenféle adatokkal. Ha szemben áll a gyakorlópályán akkor mi van? Mi van akkor, ha az arty így, vagy úgy találja el? De igazából nem ez a lényeg, hanem, hogy a csatában mi fog történni, illetve általában mi történik. Nagyon sok függ a pilótán. Sokáig én is elhittem, hogy a Maus milyen gyenge, mert bugos, meg mindent ráaggattak. De mióta megvettem rájöttem, hogy igazából olyan, mint a többi. Van erőssége és gyengesége, de a szintjén akkor is a legjobb és legerősebb. Ennek szerintem leginkább érzelmi okai vannak. Én pld. szeretem. Ha nyugodt csatát akarok megyek vele egy kört. Mert minek vitázni, ha lehet harcolni is? És nem itt fog eldőlni, hogy ki játszik jobban, vagy gyengébben. Bár szerintem még ez sem számít , mert ez egy játék, s nem vagyunk egyformák. De azt még a legvadabbak is elismerhetik, hogy ha egy tankot állandóan szidunk, akkor a végére egy használhatatlan semmi lesz, amit már nem is dicsőség megsemmisíteni. A propaganda jó fegyver, s itt is működik. Én nem árulok zsákbamacskát, mert azt a tankot fogom fejleszteni, amelyik a legjobb a legerősebb és legkevésbé sebezhető.Csak még nem tudom melyik lesz az, mert mindennap változnak az adatok. S teszem ezt azért, mert nincsenek önsanyargató hajlamaim. Nekem tök mindegy, hogy német, orosz vagy ami, egyiket sem szeretem jobban a másiknál. De hogy azon egyem magam, hogy azért kaptam ki, mert egy rosszabb tankkal jöttem....? Nem egészséges gondolkodás ez, ha lehet a legjobb is, akkor nekem az kell! Aztán sírjon aki másképp gondolja, de igazában annak meg szerintem nincs joga sírni. A játéknak a szabályait el kell fogadni, s egyszerűbb az élet. Nem tudom az élesben mennyit fognak hallgatni a használók véleményére. De remélem nem sokat. Most már talán a játékkal is kellene foglalkoznunk, hisz ezért vagyunk itt.
-
atee73 #29588 raadasul a pancelodon lathato serules mogott lehet a valo vilagban is a torony mechanikaja, nem? -
lammaer #29587 sztem az, hogy ő toronysérülés alatt a torony mozgató mechanikát érti - mivel a WOTban a toronysérülés azt jelenti, hogy lassabban vagy nem forog a torony. -
atee73 #29586 Hi
csak felve merem megkerdezni.....
a tornyot vegulis akarmerrol lehet loni es okozhat toronyserules, vagy nem?
ezzel most mi volt a bajod?
-
itt van a kedvencem a mai napról
meglövik a frontpáncélom erre a torony döglik meg xD
nagyon jók ezek a modulsérülések
-
lammaer #29584 Igy a végére jól összerakták :D -
lammaer #29583 Egész jó ez az oldal, köszi. -
Battle Mechanics
van azért mit számolgatnia a játéknak de persze a programozás is lényeges ahogy mondod -
Az a baj, hogy kevés arc játszik már kis tankokkal, ezért van kevés hely ahová betehetné őket. Kedven Jpantheremmel ma gondoltam játszom egy jót. Ensken erre betett 7 T-54 ellen úgy, hogy én voltam a legalsó és velem egy szintre náluk egy Ferdi volt rendelve. :)
Megkérdeztem mid van, mire ő: 128as. Igazából nem kérdezgettem tovább, mert kiszedett egy arty úgy, hogy 8 hpm maradt. Na akkor egész napra ki is léptem.
Gondoltam, a végére hagyom a fun tankjaimat és a wipeig csak velük megyek. Nos, nincs ki ellen, így visszaültem a jpbe és a Mausba, hogy legalább 1 percig bent lehessek. Az eredmény: borzasztó csapatmunka, feleslegesen elpocsékolt vagy 300k credit. -
Ninju #29580 Éppen ezért van (sajna) csak 10 másodpercenként láthatósági vizsgálat.
Korábban volt róla szó, h a szerverterhelés kb 70%-át a láthatósági rendszer adja. -
lehetséges
de ha végignézed és lekövetkezteted akkor már csak az marad értelem szerűen -
hát ezzel vitatkoznék kicsit mert akkor nem lenne az hogy ugyanabban a bokorban nem vesz észre a kutya sem máskor meg 400méterről virítok
és hidd csak el a rengeteg változót nem olyan könnyű századmásodpercek alatt összesítenie egy szervernek
+általános dolog hogy állandóan 1másodpercel utánna látod meg az ellent
ha olyan könnyen menne a szervernek ahogy te mondod akkor ilyen probléma nem adódna -
(persze a nyilvánvalón kívül, azt én is tudom hogy ha a KT adatai között van egy 150mm, az valószínűleg a frontpáncél lesz, de az a 0 lehet hogy mást jelöl) -
És mondd már meg nekem hogy te honnan tudod hogy ott melyik érték mihez tartozik? Lehet hogy totál másra vonatkozik mint amire te gondolsz. -
lammaer #29575 Őszintén szólva, egy 20% random számítás konkrétan semmilyen erőforrást nem jelent már egy PCnél se, nem hogy egy olyan szervernél ami 90k játékos befogadására lett méretezve.
A bugok nem a szerverterheltségből adódnak, szimplán rossz kódról van szó :) -
TDantes #29574 Felül a páncélzata minden tanknak..áh tök mindegy. -
ha emlékszel a belinkelt kiszivárgott páncélzat infókra megnézhetted volna hogy az érték 0 az IS-eken -
Így már igen. Én nem számolom, de a legfájdalmasabb az volt mikor egy Su-14 kiszedett 95% körüli Párduc II-ből. (igen, egy helyben álltam, Himmelsdorfon a rohadt fal mellett...de persze megtalálta azt a pontot ahol kiszedhet) -
TDantes #29571 És? Nem értem a gondodat. Itt már mindenkit lőtt szét arty, mindenkit gyújtottak fel egy lövésből. -
12x lőttek szét artyval úgy hogy 1 lövésből meghaltam
érthető? -
Ez meg nem tudom mit akar jelenteni: "NEM 1x lőttek már ketté idáig konkrétan 12x" -
== Nem csodálkozok hogy nem érti, inkább örülj hogy valaki válaszol neked egyáltalán. Attól hogy fórumra írsz még használhatnál nagy kezdőbetűket, mondatvégi pontot, vesszőket a megfelelő helyen...néha iszonyatosan nehéz értelmezni hogy mit akarsz mondani, még tiszta fejjel is. Aztán könnyű itt mondani hogy nem fogtad fel, nem érted mit írtam stb.
Nem kötekedés vagy ilyesmi, csak egy javaslat, nem kell rá válaszolni sem.==
És a témához:
Azt hittem már senki sem lepődik meg ilyen dolgokon hogy úristen, nem ütötte át...World of Randoms ugye, bármi lehetséges.
Igen, az orosz ágyúknak tovább tart célra tartani (cserébe nagyobbat sebeznek, T10-ben nagyobb átütéssel is).
Nem, az orosz ágyúk nem pontatlanabbak Tier 8-9-10-ben. (Bl-9-től ugye)
Felső páncélzata egy tanknak sincs, a német tank is benyel 1k sebzést tüzérségtől...
GW Tiger össze vissza sebez, ha így talál el akkor 30%, ha meg úgy akkor 90...de általában nem sebez 30-40%-nál többet IS-7-nek.
Te mikor is regisztráltál amúgy? Mióta játszol?
-
TDantes #29567 Hallod haver, hogy lehet hogy senki nem érti amit mondasz? Mindenki hülye csak én vagyok helikopter, vagy mi van? -
látom azért a lényeg téged se érintett meg 
akkor leírom röviden a játék hemzseg a bugoktól mert túl sok a random dolog túl sok a változó tényező amin lehetne javítani ha sok dolgot értelem szerűen egyszerűsítenének pl:láthatóság
ez a tényező rengeteget lefoglal a szerver erőforrásaiból
és ilyenkor van az hogy a szerver túl leterhelt ahhoz hogy pl:számítgassa az én pen-emet és a T32-vel aminek amúgy is alacsonyabb penje van így nehezebb kiszámítgatni ezért ahelyett hogy a legalacsonyabb pen-t kiszámolná ami 149mm bedobja a 0át és nem tudom keresztbe lőni a legvékonyabb páncélzatot sem PIV 30mm
-
TDantes #29565 És ezzel nem azt mondom, hogy szar, csak hogy simán darabokra lehet lőni. -
TDantes #29564 Nekem van Maus-om, és simán darabokra lehet lőni, ha tudod hol lődd meg, és feltéve ha a Maus pilótája bénázik. -
spiczi91 #29563 PEdig a német tankokat nem egy nagy dolog szemből sebezni, egy KT-t pl. egy T28 a 85ös ágyúval már tud bántalmazni, mivel az ágyút érő lövés nagy valószínűséggel szétvágja az ágyút. Addig még lő kettőt, ami nem sok HP veszteség összességében, de azért az a kevés is jól jönne később, amit egy T4es fostalicska lekapkodott... Ugyanezt pedig próbáld eljátszani egy IS3 vagy egy T32 ellen. A fenti sorok igazak a Tigrisre és a Kismauszra is. A mausnál még próbáltuk ki, mivel senkinek nincs, akit ismerek. :D:D:D -
TDantes #29562 Fáradt vagyok én hozzád -
virkir #29561 csendesen jegyzem meg, hogy tréningben érdekes módon mikor mi teszteltünk mindig a max pen-t adta a játék minden úgy zajlott ahogy a nagykönyvben meg van írva. -
mit nem értesz
nem kell véresen komolyra venni ezt kb olyan stílusban írtam írónikusan ahogy szokás
ahogy érzi az ember mikor nem úgy jön össze
pl:IS7el Mause ellen szemből 3lövés 1rápattan a frontjára 1csak a csövet sebbzi 1 meg sehogy se üti át mert a penetration az fullrandom
és ilyenkor jön egy urbanlegend
csak valszeg nehéz felfogni -
virkir #29559 T-44-nél hátulról a második futókerék felett kell meglőni a T-54-et meg az elölről a második felett.
Ezek nem az ammorack találatok hanem bugok. -
jah hagyjuk is mert te nem is tudsz de nem is akarsz figyelni
most is látom nem értettél semmit se
csak tudod ilyen hozzáállással nem fogsz soha fejlődni -
spiczi91 #29557 130as ágyú használhatatlan?!? LOOOL Sokkal bikább mint a német 12.8as. -
Renegade #29556 ha már hazugsággal vádolsz, ugyan fejtsd már ki
az urban legendet meg azért írtam, hogy elvegyem az élét és ne csapjon át flémbe, ahogy nézem nem sikerült -
jah meg ami lényeg mindenkinek a keze arra hajlik amit szeret ugyebár és ilyen részre hajlásokkal elég nehéz értelmi vitát folytatni mert mindenki elfogult