A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #29589 Sokáig azt hittem, hogy van értelme ennek az orosz-német vitának. De igazában nincs. Persze lehet itt jönni mindenféle adatokkal. Ha szemben áll a gyakorlópályán akkor mi van? Mi van akkor, ha az arty így, vagy úgy találja el? De igazából nem ez a lényeg, hanem, hogy a csatában mi fog történni, illetve általában mi történik. Nagyon sok függ a pilótán. Sokáig én is elhittem, hogy a Maus milyen gyenge, mert bugos, meg mindent ráaggattak. De mióta megvettem rájöttem, hogy igazából olyan, mint a többi. Van erőssége és gyengesége, de a szintjén akkor is a legjobb és legerősebb. Ennek szerintem leginkább érzelmi okai vannak. Én pld. szeretem. Ha nyugodt csatát akarok megyek vele egy kört. Mert minek vitázni, ha lehet harcolni is? És nem itt fog eldőlni, hogy ki játszik jobban, vagy gyengébben. Bár szerintem még ez sem számít , mert ez egy játék, s nem vagyunk egyformák. De azt még a legvadabbak is elismerhetik, hogy ha egy tankot állandóan szidunk, akkor a végére egy használhatatlan semmi lesz, amit már nem is dicsőség megsemmisíteni. A propaganda jó fegyver, s itt is működik. Én nem árulok zsákbamacskát, mert azt a tankot fogom fejleszteni, amelyik a legjobb a legerősebb és legkevésbé sebezhető.Csak még nem tudom melyik lesz az, mert mindennap változnak az adatok. S teszem ezt azért, mert nincsenek önsanyargató hajlamaim. Nekem tök mindegy, hogy német, orosz vagy ami, egyiket sem szeretem jobban a másiknál. De hogy azon egyem magam, hogy azért kaptam ki, mert egy rosszabb tankkal jöttem....? Nem egészséges gondolkodás ez, ha lehet a legjobb is, akkor nekem az kell! Aztán sírjon aki másképp gondolja, de igazában annak meg szerintem nincs joga sírni. A játéknak a szabályait el kell fogadni, s egyszerűbb az élet. Nem tudom az élesben mennyit fognak hallgatni a használók véleményére. De remélem nem sokat. Most már talán a játékkal is kellene foglalkoznunk, hisz ezért vagyunk itt.