418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #29674 Egész biztos ez az oka. Nekem ez az Ural Steel mégis nagy érvágás. Persze kissé égő is, amikor odamegyünk nagy pofával, elit csapatokról és miegymásról beszélünk, amikor lényegében fülünk-farkunk behúzva iszkoltunk el a csatamezőről. A legszomorúbb mégis ennek felismerésének hiánya, de ha ez mégis megtörténne, az elfogadása a ténynek, miszerint egyelőre nem vagyunk képesek eredményes csapatokat felállítani, csak újabb konfliktusokat szülne és -hogy téged idézzelek- a folyamatos "fröcsögés" szintúgy folytatódna.
Egyelőre úgy néz ki, nagyon szeretjük osztani az észt és elhinni magunkról, hogy mi vagyunk itt a legjobbak..., de közel sincs így! :)
Miért nincs így? Ennek az oka pofon egyszerű. Előttem már többen felvetették az ötletet, miszerint adjunk egymásnak tippeket, mik az adott map taktikailag legfontosabb pontjai, hol vannak jól védhető helyek stb.
Jelenleg folytatódik az örökös rinya a német tankok miatt, egymás fikázása, ami valljuk be, kissé már unalomba fullad. Ha valaki belinkeli egy jó csatája eredményét, nem kell feltétlenül lehurrogni mindenféle légből kapott indokokkal puszta irigységből. Pár órával ezelőtt hozzászóltam a témához "Érdemes lenne elgondolkozni..." kezdettel, erre kapok egy fél oldalas OFF-ot, amiben már a rákok szaporodását ecsetelgetik. Fenét se érdekelnek a rákok, ez itt a World of Tanks topikja, szóval úgy hiszem, joggal várhatom el az ideillő hozzászólások tömkelegét.
Legyen a jelige; Ne legyen több OFF, szaporodjanak inkább a rákok!
-
virkir #29673 Egyrészt nagyban igazad van.
A második fele a dolognak (igaz csak két csapatot "ismerek" valamennyire) hogy az ellenfelek kőkocka összeszokottak voltak. -
És erről tájékoztatnak ? Meg egyáltalán miért ?
Napi 3-4 kört játszok, akkor se használom egyiket se . -
zsupeti #29671 Ezekre a tankokra is lesznek,skinek?Csak azért,h tudjam hová kell durrantani. 

-
Szacsa007 #29670 Tragikus....:) -
Nazarov77 #29669 Pár francia tankról mutattak képeket:
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/guess-5-vehicles-and-grab-some-gold.html
Hát érdekesek lesznek az 1. képen lévő tank elég érdekes van az egyik lánctalp mellett egy pici cső az valami 9mm-es ágyú? :D vagy a vezető rés melletti búvónyílás, utoljára ilyen "ajtót" csatornánál vagy szemét ledobónál láttam. -
Szacsa007 #29668 Sajnálom, hogy fel sem tűnik..
-
Dani a kedvedért leszedem a skin-t megnyugodhatsz 
amúgy se szoktam figyelni a csata hevében csak fennmaradt -
lammaer #29666 Szakesz, a lenti 50 hozzászólás a válasz arra, hogy az egyénileg jó magyar játékosok miért nem tudnak bajnokságon sokmindent elérni.
(érdekes amúgy, amikor random meccseken összejön 2-3 magyar platoon egy oldalon, tényleg nem nagyon szoktunk veszteni. Valószinű a hosszútávú fegyelemmel és megbizhatósággal van baj, tipikus példa amúgy az EVE-Online-ben a magyar cégek. Legtöbb utálja egymást, folyamatosan megy a fröcsögés). -

-
lammaer #29664 Váháhááhá... Tuvok chatbannt kapott :D -
+utolsó végszóként nagyon okos dolog félreterelni a témát és gyorsan keresni valami hibát amit lehet kritizálni a másikban
és ilyenkor mindig elő jön a helyes írás meg a csúnya szó mintha a másik életében nem írt volna 1x se b+-et
ez a dolog általánossá vált minden fórumon -
érdekes nem láttam még 1 hszedet se nem túl gyakran fordulhatsz meg itt maximum most keverdtél ide nem régen
az meg elég érdekes hogy élből más helyett válaszolgatsz
+te csipogsz be kb 10hsz-el arrébb olyan dologba amit valószínűleg nem is figyeltél
általában kulturált ember nem vág bele és nem szól bele mások dolgába
ráadásul úgy hogy élből bunkó hangnemben szól a másikhoz
+igazad van tényleg sok és hosszú lett sorry mert ti szóltatok bele állandóan olyan dologba ami nem is érdekel én meg csak válaszoltam ahogy tudtam
most már belátom hiba volt -
Pontosan milyeneket?
nem írtam ki egy csúnya szót sem kivéve a beszarit
és a legtöbb kommentemben nem a csúnya szavak voltak túlsúlyban
-
Szacsa007 #29660 Hát nekem úgy rémlik, mintha már lenne tévéműsor,ami alapján lehet válogatni... De szólj, ha tévedek... -
Szacsa007 #29659 Akkor miért írogatsz ilyeneket? A lényeg, hogy azt akarják itt elmondani Neked, hogy talán kicsit kulturáltabban kellene fogalmazni, s sokan magukra vehetik a jelzőidet, még ha nem is nekik szántad. Ezeket a dolgokat itt már régen is megbeszéltük, s meg is egyeztünk, hogy mellőzzük ezeket a kifejezéseket. Nyilván mindenki azt hiszi magáról, hogy jól játszik, de általában nem szoktuk azt hangsúlyozni. Persze néha elveti az ember a sulykot, de ne csináljunk ebből rendszert, ha lehet. Ezt a fórumot gyerekek is olvashatják, s legalább itt ne olvassák a sok trágár szöveget. Köszi:)
-
a cool xD
azon sokféle színvonal megy egyszerre
így inkább előbb nézem meg a discovery-n hogyan szaporodnak a rákok mintsem véletlen rá kapcsoljak -
spiczi91 #29657
-
marchizor #29656 Nem vagyok egy másik regje, csak egyszerűen már szúrta a szememet, hogy itt csipogsz egész nap. Az meg, hogy pont te mondod nekem, hogy gyerekes vagyok nevetséges, lehet hogy örömet okoz neked itt verni egész nap a nyálad és értelmetlen hozzászólásaiddal tele rondítani a fórumot -mint tudjuk, boldogok a lelki szegények-, de szerintem ez senkit sem érdekel. Én itt be is fejeztem, te még vergődhetsz ha akarsz. Sry az offért. -
TDantes #29655 nem tudom mi van a köcsög fejlesztők 1ikszer kilőtt 1 hivi és nem tudom de op különben mindenki hülye mert ha 2ikszer is kilő akkor nem röhögök hogy XD
az összes náci tank op hitler is azzal nyert ne mondja senki hogy nem és miért csalás az ha látom színesbe a tankosokat tudom így hova lőjjek de így is mindig mellé megy -
Kösznöm voltam már gyakorló pályán tudom hogy működik meg képzeld platoon-oztam is már
Amit meg írtam szépen félre értetted szándékosan gratulálok hozzá
-
Szacsa007 #29653 A Cool-on is megy:) Dumaszinház a címe:) -
Szacsa007 #29652 Próbáld meg újraindítani. Talán segít. -
remek pont nem láttam így nem is tudhatom mit akarsz ezzel
vagy talán úgy gondolod mindenkinek comedycentrál-ja van remek
még ha talán a Showder Klub-ból idézgetnél -
Szacsa007 #29650 1. Nos én már kivagyok az tuti.
2. Ez egy mondás egy kabaréjelenetből.( Comedy Central) Aki látta érti,de sztem így is érthető.
3. Azt akarom vele mondani, amit jelent.
Egymagad nem mehetsz el a gyakorlópályára. Ehhez kell egy társ, s lehetőleg olyan, akinek van olyan tankja, amit ki akarsz próbálni. Ehhez kell egy kis kommunikációs készség, hogy valakit rávegyél erre. Ha mindenkit lehülyézel akkor persze nem lesz. :)
Bár megpróbálhatod magadat is kilőni.... Sok sikert hozzá! De ha beállsz egy fal elé és robbanóval lövöldözöl talán sikerül...
Ha megveszed az összes tankot az is eredményre vezethet. Nekem többsége megvan. Ha neked is, akkor nem hiszem, hogy ilyen gondjaid lennének...
-
nagyon stílusos bejössz egy másik regisztrációval
szerintem ez kicsit gyerekes -
amit nem akar az ember megérteni látod azt nem is fogja
csak azt nem értem miért kezdtél bele ha még befejezni se tudod értelmesen?
-
Szakesz #29647 noname23 ma 16:06 | privát | válasz erre | #29636
1.te ki vagy?
2. és ez mi???
3. ezzel mit akarsz mondani?
Válasz 'Szacsa007' üzenetére (#29632)
Szacsa007 ma 15:52 | privát | válasz erre | #29632
"Nem tudja valaki mi a faszom az a kultúrautalvány?"
Csökken a színvonal...
-
marchizor #29646 te valami lelki szegény lehetsz, már bocsi -
TDantes #29645 Én olyan emberrel nem tudok társalogni , aki nem ért magyarul. Sajnálom. -
nyugtan felteheti bárki a skin-t ez legális és nincs benne csalás
hiába is akarod te itt bizonygatni már fél órája de mind1
+meg ha az volna akkor kiírnák és letiltanák
+felteheted te is nyugodtan aztán megláthatod hogy mennyire is csalás és mennyire is van időd használni már ha éppen látsz belőle valamit
-
esetleg tudja valaki hogyan lehet Photoshop-ben szöget mérni? -
TDantes #29642 Az egy dolog ha csalsz.
Az meg egy másik dolog, hogy nem értem amit írsz , mert érthetetlen nyelven hadoválsz.
Kérlek, nem lehetne magyarul válaszolni? Komolyan, nem csesztetni akarlak, nem akarom eljátszani a nyelvtan nácit, de fogalmazás, írásjelek, kis betű, nagybetű, mondattagolás?
Ezek neked ismeretlen fogalmak?
Siralmas, ahogy kommunikálsz. -
ne aggódj én értelek tele vagy frusztrációval mert én feltettem a skint
aztán ez ba**** a csőrödet -
figyu honnan veszed hogy esetleg nem-e most kezdte csak el a játékot és nem ismer senkit se vagy ha még van ismerőse de annak se mindene van meg hogy letesztelhessék rendesen -
TDantes #29639 Lehet, hogy velem van baj, de nem értem amit mondasz. Nem és kész, egy büdös szót sem értek ebből a halandzsából -
Srácok !
Nem elég, hogy mindig a lúzer csapatban vagyok, de nem tudok chatbe írni játék közben, nem tudok pingelni és rádiózni se ! Ez mitől lehet ? -
akkora yodacsodamesterek vannak itt hogy majd megmondják
"elmondom, hogy elmégy a gyakorló pályára és kipróbálod." egymagad
sajátmagadat megpróbálod úgy kilőni hogy bizakodsz abban hogyha sokat az üres pályán az égbe lövöldözöl majd vmi mágneses térerő visszalöki a lövedékeidet és azon megtanulmányozhatod
+vedd meg az összes tankot hogy tudjad melyiken mi van -
1.te ki vagy?
2. és ez mi???
3. ezzel mit akarsz mondani? -
virkir #29635 Biztosan működik a dolog mert a haveroknak mindig, hangsúlyozom mindig megvan az összes kurrens tank amin több 100k ára lőszert is el tudnak lövöldözni.