A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #29674 Egész biztos ez az oka. Nekem ez az Ural Steel mégis nagy érvágás. Persze kissé égő is, amikor odamegyünk nagy pofával, elit csapatokról és miegymásról beszélünk, amikor lényegében fülünk-farkunk behúzva iszkoltunk el a csatamezőről. A legszomorúbb mégis ennek felismerésének hiánya, de ha ez mégis megtörténne, az elfogadása a ténynek, miszerint egyelőre nem vagyunk képesek eredményes csapatokat felállítani, csak újabb konfliktusokat szülne és -hogy téged idézzelek- a folyamatos "fröcsögés" szintúgy folytatódna.
Egyelőre úgy néz ki, nagyon szeretjük osztani az észt és elhinni magunkról, hogy mi vagyunk itt a legjobbak..., de közel sincs így! :)
Miért nincs így? Ennek az oka pofon egyszerű. Előttem már többen felvetették az ötletet, miszerint adjunk egymásnak tippeket, mik az adott map taktikailag legfontosabb pontjai, hol vannak jól védhető helyek stb.
Jelenleg folytatódik az örökös rinya a német tankok miatt, egymás fikázása, ami valljuk be, kissé már unalomba fullad. Ha valaki belinkeli egy jó csatája eredményét, nem kell feltétlenül lehurrogni mindenféle légből kapott indokokkal puszta irigységből. Pár órával ezelőtt hozzászóltam a témához "Érdemes lenne elgondolkozni..." kezdettel, erre kapok egy fél oldalas OFF-ot, amiben már a rákok szaporodását ecsetelgetik. Fenét se érdekelnek a rákok, ez itt a World of Tanks topikja, szóval úgy hiszem, joggal várhatom el az ideillő hozzászólások tömkelegét.
Legyen a jelige; Ne legyen több OFF, szaporodjanak inkább a rákok!