418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #29714 Nem voltak szerencsétlenek. Csak nem egyszerű egy olyan államnak, amit lerohantak, félig megszálltak, majd újra lerohanták a szövetségesei hamar talpra állni és azonnal jó gépeket csinállni. A háború előtti gépeik pedig nem voltak rosszak, szerintem a korhoz és a többi nemzet gépeihez képest szépek is. A batár harcjárműveik gyengé voltak, de mindenkinek voltak ilyen elcseszett tervei. :)
Viszont az AMX-50 elég furcsa dolog. A torony inkább érdekes mint gagyi. Lehet írok majd róla. -
Ne is mond, már az összes faszom ki van ezzel a nyomorult t23al, 4 meccsből 3ban az első lövéstől kigyulladok, még nyamvadt t5ösök lövésétől is, az arcomat lekaparom amig összeszedem a maradék 30000 kreditet a pershingre... UTÁLOM GYŰLÖLÖM áááá kibaszottul elveszi a kedvem a játéktól -
Szacsa007 #29712 Köszi.Kíváncsi leszek itt milyenek lesznek.:) -
davidbog #29711 A megszállásig hadrendbe állított francia harckocsik nem voltak olyan rosszak. A fegyverzetük volt olyan jó mint a német gépeké. A páncélzatuk pedig jobb volt. A franciák már ezeken a gépeken nagyméretű öntvény páncélzatot alkalmaztak ezért a korhoz képest jól döntött páncélzatuk volt. (Óriási előny. Ekkoriban se a brit, se a német ipar nem volt sehol ezen a téren. A német később se.) A futóművük bonyolult volt, ezért szervízigényes is. Valamelyik elég mozgékony is volt. Többnyire rádióval is fel voltak szerelve.
A legnagyobb hátrányuk a méret volt. Túl kicsik voltak és többnyire a személyzet száma nem volt kielégítő. Túl sok feladat hárult a parancsnokra.
Az olyan gépek mint a Char B1, ARL-44, meg a többi hatalmas gép elavult volt.
A háború utáni gépek, nem voltak valami kiemelkedőek. Tartották a színvonalat a többi nemzet gépeivel. Több típusnál alkalmaztak "lengő" tornyot (más néven oszcilláló), de nem vált be. Automata töltöberendezés is gyakori volt, azt hiszem azok egész jók voltak. -
lammaer #29710 Ha már Tier7, akkor inkább T29.... persze ízlések és pofonok, lépjünk is tovább :) -
Hogy lelke van. :D
Egyébként a fasza ágyú gyors újratöltéssel. Vannak helyzetek mikor csodákat lehet vele művelni. -
lammaer #29708 Olcsobb, hasznalj fedezeket :) -
Szacsa007 #29707 Vegyél CO tartályt. -
Szacsa007 #29706 Én szerettem a Tigrist. A maga szintjén szerintem valóban jó. Persze az ember nem mindig így érzi:) -
Redmaster #29705 Csak ma 5-ször gyuladt ki alattam... És minden lövés szemből jött... -
egonn #29704 Hogy kilőhetőőőő:)
-
lammaer #29703 És mi benne a legjobb? ;) -
Mondjon bárki bármit, azért még mindig a hagyományos Tigris a legjobb :)
Victory!
Battle: Karelia 2011. április 5. 20:38:20
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Received Experience: 3 054 (doubled for the first battle each day), credits: 38 146 -
Krike74 #29701 szia Szakesz,
Teljesen igazad van, sajnos nem vagyunk egy feltétlenül összetartó népség, sőt, ahol lehet fújunk egymásra. Ki kell szűrni, hogy kik azok, akik adott csapatszellembe, magatartásba beleférnek, egyeztetni velük, és ha eredmények kellenek, akkor rendszeres gyakorlásba fogni. Ettől persze el lehet térni, ha valakinek dolga van, családja, egyebek. Nekünk leginkább toleranciát, csapatmunkát, és beleérzőképességet kell tanulnunk, ezzel bőven az élvonalba kerülhetnénk :) -
A Ruseból. :D
Ill. a legjobb tank a Rusból (FCM F1):
-
Nazarov77 #29699 Orosz blogon van másról is kép
http://blog.worldoftanks.ru/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B-%D1%84%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D1%83%D0%B7%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2%D1%8B%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BA/
Érdekes az az AMX-40 azzal a terjedelmes hosszúságú ágyúval ezzel majd udvariasan be tud kopogni a KVnak ami visszakopog egy 152es lövedékkel :D
-
bornofakone #29698 amx-50 foch az egész csicsás:)
amx-50/120 pedig ... hát :D torony nagyon gagyi:)
franciák amúgy is szerencsétlenek voltak, csigazabáló arrogáns nemzet:) -
Nazarov77 #29697 Sütőformák :D Amúgy ebben a lánctalpban az a poén hogy 1. világháborúban volt divat ez a minta meg az egyéb régi tankokon. -
Ez is hogy néz már ki a sütőformákból összetákolt lánctalppal? -
bornofakone #29695 #29687
ne aggódj, top tier francia tankok adni fogják majd:) ha jól emlékszem, top td-k azok úgy néznek ki mint a jagdpanther:) szóval szép a formájuk:)
a francia tankokról annyit érdemes tudni, mint a puding franciákról:)
SEMMIT:) amilyen tankok ott érni fognak vmit, azok mind paper project v vmi prototípus:)
mondjuk amx-50 egész ígéretes TD-ként:) (az néz ki úgy mint 1 jagdpanther), viszont T10-ként amx-50/120mm.... hát akkora a tornya mint vmi vonat, kb KV, csak nem olyan szögletes, de holt egyszerű lesz lebontani a másik t10-s tankokkal:) v nem tudom mit fognak rá kitalálni de egész érdekesek lesz
ha pedig csak ilyen t5-ig lesznek tankok, azok full olyanok mint a loltraktorok ahogy előbb említették:) -
yossarianHUN #29694 Vagyis a Henschelre xD -
-
yossarianHUN #29692 Hát így beguglizva igen szerintem ez volt az :) tornya hasonlít a KT Porsche tornyára az volt ismerős. -
ARL-44? :) -
yossarianHUN #29690 Ha jól rémlik formára eléggé hasonlított a KT-ra de közelebbit nem tudok mondani régen volt már. -
yossarianHUN #29689 Hát ez nem épp szakszerű infó de ha érdekel töltsétek le a War Leaders: Clash of nations demóját ott az egyik kipróbálható csatában francia tankjaid vannak és van valami igen méretes dög is köztük nem emlékszem a nevére de én is erre emlékszem vissza mikor francia tankra vágyom :D ha jól emlékszem kábé a Tigrissel volt egy súlycsoportban 100 mm körüli frontpáncél ilyesmi és valami jó nagy ágyú. -
Semmiképpen sem, ezek nagyon gyíkul néznek ki :S
Remélem ezek csak valami low-tier tankok és az nagyobbak már jobban fognak kinézni. Dolgozhatnának inkább az angol treen. -
Mindegyik francia úgy néz ki, mintha valami régi első világháborús szar lenne. Szívesen játszottam volna velük, de ilyen kinézettel nem tetszik egyik sem. Kb mintha tier 5ben is loltraktorral mennék. -
Szacsa007 #29686 Csak franciát? -
Szacsa007 #29685 Lehet, hogy csak én nem tudok róla, de igazából milyenek voltak a francia tankok? Mert kinézetre gyenge, s valahogy nem is hallottam, hogy valami fényesen szerepeltek volna. Tud erről valaki valamit? Persze csak röviden.:) -
Az AMX-40-es elég jól néz ki. Kár hogy a tornyán csúnya az a bibircsók, de a test amúgy tipikus francia, a régebbi francia autók jutnak róla eszembe.
A frontja hány mm is? Ha jól látom ez már vagy 75-80 fokos döntöttség, tiszta M1 Abrams :D -
Mindenképp, de úgyse lesz miből :) -
yossarianHUN #29682 Én igen :D lehet nem kéne de annyira izgat hogy milyenek lesznek úgyhogy elhatároztam hogy a csigazabálókra fogok menni -
Beírom a szöveget, entert nyomok, és nem jelenik meg .
Rákattiontok a térképre, nem csinál semmit .
Megnyomom valamelyik F gombot a rádióhoz, nem jelenik meg .
Nem kaptam semmi értesítést banról, és furcsa is lenne, mert minimális amit beírok, természetesen anyázni/káromkodni/stb sem szoktam, pingelni is csak ha segítség kéne valahová . -
Szacsa007 #29680 Akar itt valaki francia tankot venni? -
XP kell hozzá, amit a tech treeben tudsz elosztani a lehetséges típusokra. Ls. fenti faq!
Olvasd végig, minden egyértelmű lesz. -
Attiska #29678 Sziasztok,
Még ismerkedem a játékkal. Új harckocsit hogyan lehet kifejleszteni? Megvan a megfelelő mennyiségű kreditem pl. a p38(t)-hez, de a boltban nem engedi kiválasztani. Vagy némi játékidő is kell hozzá? -
Sajna az Ural Steelre nem volt energiám és időm, de exPOTBSként azért voltam pár port battleban, ahol az ellennél dupla annyi hajó volt, mint nálunk, és nagyon fájt, hogy csobbantunk. Szóval én is a lelkemre szoktam venni, ha nem sikerül nyerni, de ha mindent megteszünk, akkor feloldódom.
Részemről csapatember vagyok. Sosem fragre megyek, mert kb. leszarom. (ls. statjaimat). Szóval ha össze-összekerülök magyarokkal, akkor arra megyek rá, hogy nyerjünk. Igyekszem a legszarabb szituból is kihozni a legtöbbet. Ezért is fáj - most nem magyarokra gondolok, közülük kevés amőbával találkoztam -, ha a buta társak miatt veszít a csapat, mert ha hiszünk abban, hogy lehet nyerni, még szarabb technikával is, akkor sokszor tényleg sikerülhet. Ha már az elején megy az, ami egyeseknél (b+, nekem jöttél, mi, mi, mi?) alap, akkor szite borítékolható a vereség. Ha viszont csapatként viselkedünk, akkor lehet keresnivalónk. A túl bratyizós röhicskéléseket pl. nem szeretem, mert ilyenkor kuka a taktika.
A livera szerintem más lesz a szitu. Szvsz helyére kerülnek a dolgok, mindenki kicsivel kezd majd, jobban kijön ki milyen képességekkel rendelkezik és erre tényleg lehet majd csapatokat építeni. -
lammaer #29676 Tényleg, mi a szitu az Ural Stellel? Hol állnak a csapataink? -
lammaer #29675 Főnök, mi torténik akkor, amikor megpróbálsz vmit a chatbe beírni, vagy pingelni a térképen.
A chatbannt kiirja hogy az van mert XY-n megsértetted és a dátum hogy meddig :D