banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Sajna az Ural Steelre nem volt energiám és időm, de exPOTBSként azért voltam pár port battleban, ahol az ellennél dupla annyi hajó volt, mint nálunk, és nagyon fájt, hogy csobbantunk. Szóval én is a lelkemre szoktam venni, ha nem sikerül nyerni, de ha mindent megteszünk, akkor feloldódom.

Részemről csapatember vagyok. Sosem fragre megyek, mert kb. leszarom. (ls. statjaimat). Szóval ha össze-összekerülök magyarokkal, akkor arra megyek rá, hogy nyerjünk. Igyekszem a legszarabb szituból is kihozni a legtöbbet. Ezért is fáj - most nem magyarokra gondolok, közülük kevés amőbával találkoztam -, ha a buta társak miatt veszít a csapat, mert ha hiszünk abban, hogy lehet nyerni, még szarabb technikával is, akkor sokszor tényleg sikerülhet. Ha már az elején megy az, ami egyeseknél (b+, nekem jöttél, mi, mi, mi?) alap, akkor szite borítékolható a vereség. Ha viszont csapatként viselkedünk, akkor lehet keresnivalónk. A túl bratyizós röhicskéléseket pl. nem szeretem, mert ilyenkor kuka a taktika.

A livera szerintem más lesz a szitu. Szvsz helyére kerülnek a dolgok, mindenki kicsivel kezd majd, jobban kijön ki milyen képességekkel rendelkezik és erre tényleg lehet majd csapatokat építeni.