418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nálunk akkor van Fibernet-UPC átállás ... Szép nap lesz! :D
Apropó, hosszas vívódás után preordereltem a játékot, rendben megjött az üzenet, a kód, és 20006 forintot vontak le. Vártam, hogy minél lentebb legyen az euro és megérte. :)
Remélem, nem jut a APB sorsára! -
kiskami #29913 5 -
A számok majd nem hazudnak majd meg lehet nézni hogy lesz-e akkor is hajnalban még mindig 2000-2500 ember és abból le lehet vonni a konzekvenciát. -
mennyi slot van alapból? -
Akkor 500xp x5, de ehhez elég gyenge tankban kell lenni, vagy nagyon kezdőnek lenni.
T32-esem átlag xp-je még mindig 1109 amúgy :D De ez úgy jött össze hogy az 5x xp-s napokon nem használtam, viszont amint bekerült a játékba megvettem fullosan, 3 kiegészítővel, akkor még über páncélzattal. Ekkor gyűjtöttem vele össze a 28 Top Gun egy jó részét is :) Kb. minden 2. körben anyáztak, meg kérdezték hogy szerintem ez OP-e. Minden egyes körben megvolt vele 4-8 kill, olyan bolondbiztos volt mint most a T-54-es. Ezt persze lenerfelték a fenébe, (nem azt mondom hogy nem érdemelte meg, mert még így is a kedvencem és szerintem a legjobb) de a T-54-es maradhat így...
Az oroszon szerintem még soha nem volt xp szorzós akció, csak olyat láttam, mikor a gold-os vagy kreditért megvehető kiegészítők fele annyiba kerültek. (esetleg a slot-ok ára feleződött)
Amúgy arany nélkül csak az lesz a szívás hogy nem lehet korlátlan számú vonalon elindulni, mert nem lesz elég slot. Az orosz szerveren is indítottam volna már a német Leo vonalat, de nincs több helyem :( -
lammaer #29909 dupla Xp nem ua mint az 5x.
Plusz - de cáfoljatok meg ha nem igy van - az oroszon ami már jó ideje megy élesben, és nem igazán csináltak ilyet.
Persze free MMO-kban is szoktak ilyet csinálni, de inkább akkor amikor már leszálló ágban van a cucc (pl NF). -
lammaer #29908 Szerinted az éles mitől lesz más?
Amúgy is, eltűnik a sok noob tier8-10, de mivel te is nulláról kezded, veled együtt resetelik a sok noobot.
Aztán majd lesz sok noob tier4, tier5, tier6... akik egy adott csatában ugyanúgy ott fognak ülni a tornasortetején, és ugyanolyan hülyék lesznek mint eddig.
Sőt, megjelennek ugye a magas tierű prémes tankok, és a noob hülye már akkor Tier8-ban fogja tolni amikor te még tier5 vagy :D
Ergo: semmi nem változik, csak mindenkit visszadobnak 0ra. -
lammaer #29907 Inkább nézd az average XP-det, és azt szorozd fel 5-el.
Azért az 1000es average az már elég über player. -
zsupeti #29906 Ez sértő volt.
-
Wlanseraf #29905 

-
Végre uccsó hétvége,eltünik a sok noob tier8-9-10es.
Remélem kedden 0.00-tól lesz az éles indulás,kivettem egy nap szabit miatta.:) -
Ha jól játszottál akkor az 5x-s akció alatt körönként lehetett összeszedni 5-10k xp-t...5k xp-vel számolva megvagy 20 kör alatt, ami kb. 3 óra hossza. -
azért más mmokban is szoktak tartani - még ha ritkán is - dupla xp-s hétvégéket , szóval itt sem lehetetlen hogy élesben 1-2 napra bevezetnek vmi hasonlót.
egyébként mi van ezzel a cuccal ? kb 2 hónap után tegnap este beléptem , leszedett vmi 8 megás peccset aztán jóccakát. ennyire nem történik semmi itten vagy mi ? -
Wlanseraf #29901 Nekem 5x XP alatt 800e xp jött össze és nem toltam non-stop.. -
kiskami #29900 Hát nem tudom, pl. én a T7-ről (T20) a T8-ra (T23) ugráshoz 100e xp-t kellene, hogy összeszedjek. Ez még 5x-el is lehetetlen számomra egy hétvége alatt. -
lammaer #29899 Lenne értelme, hogy utoljára felpörgessék az embereket kiadás előtt.
Pl adni egy gesztust hogy többen elérjenek még egy két magasabb tierű tankot.
Pszichológiailag sem piskóta pl az 5x szorzó után nekikezdeni az élesnek prémium nélkül... páran - akiknek nincs előrendelésük - biztos könnyebben vennének ilyenkor prémiumot.
Élesben TUTI nem fognak 5x szorzót csinálni, az a saját zsebüket károsítaná. A cél ugye egy MMO esetében az, hogy minél lassabban fejlődj, szenvedj, és könnyebben fizess ki pénzeket a gyorsabb fejlődésért. -
kiskami #29898 Most hétvégén? Értelme van? Legfeljebb jövő héten. -
lammaer #29897 Említettek a WOTosok ilyet bármikor is? Nem csak a nép reménykedik hogy hátha lesz? -
Semmi hír 5x-ről a hétvégén? -
lammaer #29895 Jaja, a Pershinget az ágyúja teszi T9-é. Amig az nincs meg, addig csak egy T7. -
Akkor inkább p2vel gyurok freexpt az ágyúra meg a lánctalpra -
Imation #29893 Hááát én eléggé szarnak éreztem az ágyúja miatt hiszen még mindig azt fogod használni amit a T20nál felraktál. Mivel a páncélja szerintem messze a leggyengébb a T9 med ek között és ilyenkor még mozogni sem tud valami fürgén szerintem sok türelmet igényel. -
pett3rson #29892 Tegnap 1 HP-val futkároztam 2 percig az IS3-al, persze kilőttek végül, de elég izgi volt és hát ennél kevesebb élet meg már nincs :) -
Pershing stockként mennyire szar? -
davidbog #29890 Szeretnám megtudni, hogy valóban gyengébb-e az IS-3 oldala a kelleténél. De már nem lesz lehetőségem letesztelni a hard wipeig. Lenne szives megtenni nekem ezt két játékos?
Az lenne a feladat, hogy az IS-3 futómű feletti oldalát kéne 100 méter tűvolságből lőni, olyan ágyúval aminek 120-130 mm körül van az átütése. Az nagyon fontos, hogy a futómű feletti "szelényes", kicsit döntött részt találjátok el. Az mindegy hogy elöl, hátul vagy középen lövitek, csak a döntött rész legyen. Lehetőleg pont 90°-os szögben álljatok az IS-3 oldalához képest. -
lammaer #29889 Azé hogy ne csak mindig szidjuk a többi playert.... tök jó ha az ember nagy tierben ül, és beir vmi tervet, sokszor hallgatnak rá.
Ma IS7-ben 3x voltam komarinon.... beirtam hogy "west side attack at 13:30, who is with me?"
És mind3 esetben jött a rengeteg affirmative, mutattam hogy hol a regroup pont (falu), és 13:30kor meglódult a gépezet. Lényegében 3-4 ember ment deffelni, de rajtuk meg az artykon kivül mindenki jött.
Ucsó ilyen csatában, a másik oldalon 4 T54-es is volt, ők is próbáltak rusholni, pont ahol a csapatunk készülődött... elfüstöltek :)
Még "finally someone with balls" üzenetet is kaptam.
Tény, nem egy életbiztosítás vezetni a támadást (1x elfüstöltem, 2.szor 130 HPval megúsztam) :) -
lammaer #29888 Hellgirl is kidobta.... pedig a T32-t nagyon élvezte, grindelt vele ezerrel a T34ért, aztán pár nap után kidobta a francba. -
nehezen jön vele az expí annyira használhatatlan ócskavas
-
Szacsa007 #29886 Próbáld ki fullosan. Még nagyobb szívás... -
a nem alap legalább vissza is tud ütni xD
-
lammaer #29884 Mert, a nem alap T34nek erősebb a teste? :) -
zoltang #29883 Köszi láttam már ezt az oldalt, de erről az L/68-ról semmit nem találtam itt.
Én is kíváncsi lennék a lőszerei valós dokumentumaira, adataira. :D -
próbálnád ki csak az alap amcsi T34-et az egy igazi szívás papír test csattogós légpuskával -
davidbog #29881 Az IS-3 nem annyira jó, amint amennyire kinéz vagy amilyen jó volt a valóságban.
Ez a gép is maxos volt már az első csatámban, így nem volt részem a 122 mm D-25T ágyúhoz és az ahhoz tartozó szenvedésben. A 122 mm BL-9 viszont jó. Ezenkívül csak a mozgékonysága megfelelő. A lövegcsövet alig lehet a negatív tartományba mozgatni, a két sivatagos és Pagorki pálya ezért elég szenvedős tud lenni.
A páncélzata se kiemelkedő. Sőt szerintem bugos is, ami (kivételesen) nem teszi erősebbé. -
exoterm #29880 ...egy éve, és most tervezik lecserélni? haha tipikus komcsik -
Imation #29879 T29 ben és T32 ben ülve pont a KT ami mindig szívat, ha elfelejtem vagy nem tudom a löveg környékét lőni, folyton lepattogok róla. -
Nazarov77 #29878 Nem izgulok a hosszú csövekre hanem mondták wot fórumon hogy ki lesz cserélve mert bugos alapból, most ezen mit nem lehet érteni hogy így fog kinézni? Benne van a KT modell mappájában ez a hosszú cső ami a VK45én is van csak nem működik mert bugos ezért van a 88as modellje 105nél. -
Nazarov77 #29877 Na ezaz :D Vagy csak engem nem szeret, vagy az ISnek nagyon nagy mákja volt a d25t-vel mert az egy random szar pattog mindenről. -
exoterm #29876 Az egy ezeréves videó, de mondom: ha annyira izgulsz a hosszú csövekre, akkor cseréld ki lol. -
lammaer #29875 Ha az IS át tudja lőni az IS3-at, akkor az IS3 miért ne tudná átlőni az IS3at? :)