banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Akkor 500xp x5, de ehhez elég gyenge tankban kell lenni, vagy nagyon kezdőnek lenni.

T32-esem átlag xp-je még mindig 1109 amúgy :D De ez úgy jött össze hogy az 5x xp-s napokon nem használtam, viszont amint bekerült a játékba megvettem fullosan, 3 kiegészítővel, akkor még über páncélzattal. Ekkor gyűjtöttem vele össze a 28 Top Gun egy jó részét is :) Kb. minden 2. körben anyáztak, meg kérdezték hogy szerintem ez OP-e. Minden egyes körben megvolt vele 4-8 kill, olyan bolondbiztos volt mint most a T-54-es. Ezt persze lenerfelték a fenébe, (nem azt mondom hogy nem érdemelte meg, mert még így is a kedvencem és szerintem a legjobb) de a T-54-es maradhat így...

Az oroszon szerintem még soha nem volt xp szorzós akció, csak olyat láttam, mikor a gold-os vagy kreditért megvehető kiegészítők fele annyiba kerültek. (esetleg a slot-ok ára feleződött)

Amúgy arany nélkül csak az lesz a szívás hogy nem lehet korlátlan számú vonalon elindulni, mert nem lesz elég slot. Az orosz szerveren is indítottam volna már a német Leo vonalat, de nincs több helyem :(