418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mitől van az, hogy nem látom a piros körvonalat az ellenséges tank körül ha ráviszem az egeret? -
de ha frissités van azt is frissiti? -
Mester61 #29952 Belépésnél válaszd ki a nyelvet, már van magyar :D
-
Folyamatosan elcigánykodom valahova a linket ahonnan lelehet tölteni a magyaritást. Belinkelné valaki légyszives? Esetleg a fejlécbe is belehetne rakni. -
Pontosan: IS-4, és még fenn is lehet tartani. Tier 9 még gazdaságos LEHET, de a TIER 10 számomra is csalódás. Nem tudom az új német csodák mennyit érnek majd, de szerintem a Minimaus felejtős, bár nem rossz tank, de az ágyúja egy nagy kaki a többiéhez képest. -
Sir Charles #29949 Számomra a legnagyobb csalódás a játékban eddig az IS-7.
Játszottam vele kb 25 meccset, ezalatt szerintem többször gyulladt ki a tankom és égett le mint a többi tankkal lejátszott majd 3000 meccs alatt.
Hiába a legénység skilljei, hiába a tűzoltó készlet.
Egy tipikus eset tegnap: csikicsukiztam 2 T-54-el, mind kettőből lefaragtam már 50-60%-ot, én vesztettem kb 200 Hp-t. Erre a pálya másik végéből eltalál egy T-34 szemből, 2000 Hp-ról leégtem kb 100-ra mire eloltódott a tűz, az egyik T-54 meg kinyír egy pillanat múlva.
Veszített a csapat, kaptam vagy 300 Xp-t meg 14000 creditet.
28000 javítás+lőszer+tűzoltó csomag- mínusz 20000-es kör.
IS-7-el eddig 35% a győzelmi arányom, IS-4-el volt vagy 60%.
Ha nem lenne HW simán eladnám ezt a szart és vennék megint egy IS-4-et, de már nincs sok értelme. -
lammaer #29948 Most tanulgatják hogyan is kell a nyugati usereket kezelni.... oroszhonban nem volt szükség PRra, azok megettek mindent amit főztek nekik :) -
Nazarov77 #29947 Csak release után működnek. -
nobodyattis #29946 hy valaki megvette e már valamelyik csomagot ?? Én megvettem a legkisebbet és azt kérdezném hogy már most is lehet regelni a kóddal amit kaptam vagy csak 12 én? -
Azért nem hittem volna, hogy vannak olyan hülyék, hogy nem aktiválják az utolsó 4 napra az 5xös xpt! Ez - PR szempontból - hatalmas baklövés. Még csinálhattak volna egy jó kis szerver tesztet keddre, de nem. Már a megrendelési áraik is katasztrófálisak voltak (a hatalmas különbség a csomagok között) ... -
yossarianHUN #29944 kép
Most kezdek ráérezni az IS3-ra kár hogy ilyen későn így már nem lesz meg az IS4 és 70k xp megy a levesbe. De sebaj remek meccseket lehet játszani vele. -
lammaer #29943 Nekem sincs, mert van prémiumom. És az élesbe - ha esetleg játszok - szintén lesz.
Havi 2 rugó azért hogy 2x gyorsabban jöjjön a zsé... a villanyszámla több lenne. -
Szacsa007 #29942 Tier 10-ben csak hobbiból jár az ember.:) -
Gunslinger #29941 Nekem személy szerint nincs is vele bajom, én jobban élvezem a mid tier csatákat (4-7), mint a high tiereket. -
Is7 javítási költsége 27-28ezer+ammo szép köröket kell vele menni hogy +ba legyen -
lammaer #29939 By design... -
Gunslinger #29938 Tier 8-tól fölfele prémium nélkül victory esetén is irtó könnyű mínuszban zárni, főleg ha elpatkol az ember. Defeat esetén meg egyenesen horribilis számokat produkál a Panther, de már a VK3002DB is erősen deficites prémium nélkül vereséggel. Prémium nélkül sztem kell menni 2-3 kört Tier 5-6 meddel, hogy ki tudj gazdálkodni egy Tier 8 masinás kört. -
lammaer #29937 Több sebzés, több jutalom. Nincs ebben semmi ördöngősség :) -
zsupeti #29936 Igaz. :) IS 122 lövegen edződtem.
Az előbb viszont 2 kill,majd kilőttek de győzött a csapat,és mínuszban zártam.
-
Ja, jobban, de azért nézd meg, hogy mennyit költesz lőszerre. :) -
Aha. Berohansz, 14 társaddal egyetemben. :D -
zsupeti #29933 Mezei csata 1 killel,8találattal.
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2011. április 8. 21:00:34
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Kapott Tapasztalat: 1 356, kredit: 37 365 -
zsupeti #29932 KT-n cseréltem löveget.8,8cm-ról 10,5cm-re,és sokkal jobban jön a credit, és az xp.Lehetséges?Talán a nagyobb sebzés miatt?Tán mert péntek van?
-
lammaer #29931 És ezekhez miért kell csapat? Berohansz, begyűjtöd a scout medált és bónuszt, majd inditod a másik tankodat :D -
Nincs? :) Rég játszottál akkor PZIIvel. :D Ott talán még jobban csapatra vagy kényszerítve, hisz három pályát ad be: kampinovka, pagorki, himmelsdorf és néha a vasúti töltéses. -
lammaer #29929 Ne idegeljé fel :) -
Teljesen kretének. 6 nap? Hol élnek ezek? ja... nem szóltam.... -
egonn #29927 T2-ben sem muszáj rohangálni! Lehet artizni, td-zni,campingezni:) -
lammaer #29926 Tetszik a WOTos gárda gondolkodásmódja is...
"It might take up to six days for the transaction to complete if one uses electronic payment systems."
Mer, elektronikus úton kívül még mivel lehet fizetno a WoT-ban? Bemegyek a minszki bankba, és befizetem nekik Kp-ben a lóvét? Vagy elküldöm borítékban? :) -
lammaer #29925 PZII az még ilyen rohangálós játék, ott tán még csapatra sincs szükség mert csak rohansz azt lősz mint állat.
PZIV-től kezdve jön a komótosabb játékmenet, ott ugyanúgy fog idegesíteni ha sok a hülye mint KTben.
Sztem. -
Nekem az arany fog hiányozni, hogy a freebe át tudjam tenni az xp-t.
Az nem zavar nagyon hogy nulláról kell kezdeni, sokkal pörgősebbek a csaták ha csak kis tankok vannak. -
TDantes #29923 Csak tudod nem mindegy, hogy PzII--ben lőnek szét egy hülye miatt, vagy Tiger II-ben lőnek szét egy hülye miatt...mert hát utóbbival több creditet lehet veszíteni
Én pedig a sok creditet szeretem. A gazdagság jobb dolog, már csak anyagi szempontból is.
-
kiskami #29922 Akkor meg az a baj, hogy bedgame nincsen. ;D
-
lammaer #29921 Olyan feleség/barátnő kell aki már fél 9kor megy aludni. Ezért hupákolok én hajnali kettőig :D
Napközben no game, de az éjjel az enyéééém :) -
lammaer #29920 CSodálkoznék ha annyire fejlett lenne a balancer, hogy a player statokat is figyelembe vegye. Amikor rendesen még a tankokat se tudja szétosztani (lásd: összes T54 egy oldalra, T7/T8 heavyk ellen).
Akkor nem lenne ilyen sok 15:0 meg 15:2....
Mindenesetre reménykedjetek csak, hogy a HW-vel megszűnik a sok zöldség intelligánciájú top tank. Nem fog, mert nem a playereket wipeolják, csak az accountjukat :D -
Gunslinger #29919 Detto, nekem az asszonytól kell engedélyt kérni, hétvégén általában melózik és ezen a héten is kedd-szerda volt a szabadnapja, ha jövőhéten is, akkor elég csúnya lesz, ha leülök játszani közös program helyett, asszem jönne a klopfolóval. -
Nekem kötetlen a munkám. Max. "beteget jelentek". :D -
Ez így nem igaz. Ált. a "jókat" (értsd: sokat nyomta az adott tankkal, ill. van egy bizonyos számú lejátszott meccse, vagyis "pro") nem teszi össze csak azért top gépekben ülőkkel, hogy meglegyen a "balance". Az első ezret az első ezerrel, és így tovább szokta összepakolni.
Kb. ha 15-20x találkoztam igazán top playerrel, akkor már túloztam. Most viszont mindenki nulláról kezd, ami nem is baj. Az első napokban vagy kockákkal, vagy gazdagokkal fog az ember összekerülni. Ha jó vagy, magad mögött hagyod majd a bénákat (azok szopják be akik a Leet ill. jópár keményebb szar tankot átugrottak :)), és már csak vadászni fogsz rájuk, ha néha-néha összefutsz velük. Szerintem minőségi javulás várható majd a játékosállományban. -
Gunslinger #29916 0:00-tól biztos nem, az náluk még csak hétfő 22:00 :-)
Sztem kedd délután fog indulni. -
baalbaalbaal #29915 egy nap szabi HW-re? Amatőr. Én már a Diablo 3-ra is beterveztem 5 napot! :)