banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Ez így nem igaz. Ált. a "jókat" (értsd: sokat nyomta az adott tankkal, ill. van egy bizonyos számú lejátszott meccse, vagyis "pro") nem teszi össze csak azért top gépekben ülőkkel, hogy meglegyen a "balance". Az első ezret az első ezerrel, és így tovább szokta összepakolni.

Kb. ha 15-20x találkoztam igazán top playerrel, akkor már túloztam. Most viszont mindenki nulláról kezd, ami nem is baj. Az első napokban vagy kockákkal, vagy gazdagokkal fog az ember összekerülni. Ha jó vagy, magad mögött hagyod majd a bénákat (azok szopják be akik a Leet ill. jópár keményebb szar tankot átugrottak :)), és már csak vadászni fogsz rájuk, ha néha-néha összefutsz velük. Szerintem minőségi javulás várható majd a játékosállományban.