418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TheBossbuster
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne.
    Mégpedig az hogy megvan a játék,valamelyik magazinhoz kaptam be is regeltem,játszottam is,de valahogy nem jött be!
    Biztos hogy bennem van a hiba,tankvezető voltam a honvédségnél és szeretem a szimeket!pl:Steel Fury
    A lényeg!
    Van-e a játékban belső nézet,vagy valami hasonló,és meddig tart a betanulása egy átlagos embernek?
    Értsd,mikor jönnek az első sikerélmények kb?
    Tudom elsőre hülén hangzik,de remélem valaki vágni fogja miről is karattyolok itt!
    Üdv az összes tank fannak...
  • Barrett 50 Cal
    Ez a PayPal megbízható? Mert azért nem kevés pénzről van szó. Ha megcsináltam a PayPal fprofilom,azután küldhetem is a pénzt?
  • Szabi1991
    zárt bétában se voltam sokkal több csatában :-/

tegnap mókás volt ahogy egyedül egy tök béna tankal befoglaltam az ellenfél bázisát :DD
  • pett3rson
    szerintem mi most open betaba voltunk már akik január után regiszráltak, még előtte volt closed beta, szóval mindegy most már :)
  • mijki
    Jó kör volt:

• mijki
    Én német fan vagyok, és nekem a tigrisek nagyon bejöttek. Szeretem őket, aranyos kiscicák :)
  • mijki
    Nekem nem küldtek ilyen e-mailt, pedig már 1200 csatánál tartok.
  • Nazarov77
    0.6.4 changelist oroszból fordítva, nem tudom hogy a full e de több pont van benne mint amit nekünk mutattak:
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/32409-are-you-testing-the-general-test-patch-v064-on-russian-server/page__p__464060#entry464060

Meg van benne egy pici T-54 buff
    - T-54: a top-end engine replaced with engine B-14 Power 700 HP, the mass of the second tower is increased to 500kg.
    +20al lesz több a lóerő így, nem nagy növelés de minek? Nem elég mozgékony már így is?
  • noname23
    csak td-nek kicsit feltűnő szegény
    az meg hogy nem papírból attól függ mihez viszonyítjuk
    saját tierjében papír
  • davidbog
    Na!! Azért a formájuk is más lenne. :D
    Épp ezért nem fog megvalósulni a Jagdtiger és a 15 cm-es ágyú. A legjobb megoldás ha békénhagyják a JT 12,8 cm-es ágyúit és nem kap újat se. Csak akkor támogatnám a 15 cm-es ágyút, ha mindenképp nagy mértékben változtatnának a tűzerőn. A lövegpajzsával és a láthatóságával kéne foglalkozni. Ha ezt a kettőt javítják egyáltalán nem panaszkodhatnak a JT fanok. Kiváló gép lesz. Főleg ahhoz képest milyen pusztulat volt a valóságban. :)
  • exoterm
    Dede, t30-ból TD lesz (isu vol2, csak nem papírból)
  • exoterm
    Tipikus német fanboi. Csináljunk a jagdtigerből egy jól páncélozott és sok hp-val rendelkező isut. Az tuti jó lenne...
  • Szakesz
    Ha ezt így oldanák meg, semmi különbség nem volna az orosz, amcsi és német tankvadászok között, maximum a sebességük és a színük lenne eltérő. :)
  • stork13
    Tedd vissza a régit, hátha...
  • davidbog
    Nem valószínű. Bár én támogatnám az ötletet, hogy egy új, nagyobb kaliberű ágyút kapjon. Majd keresgélek fórumon nincs-e ilyen kiírás, amire lehet szavazni. :)
    Már írtam, hogy szerintem nem a 12,8 cm-est kéne egy jobban buffolni és irreálisabbá tenni a többi 12,8 cm, 130 mm, 122 mm-es ágyúkhoz képest. Adni kéne neki egy 150 mm-est 70k xp-ért, hasonló paraméterekkel mint a 152, 155-ös ágyúk. Aztán talán a német fanok is befognák végre és nem rinyálnának miatta. Néha elképesztő mi megy a hivatalos fórumon.

A mostani 12,8 cm L/61 szerintem a legjobb löveg a játékban. Jó átütő erő, csak a 152 mm BL-10 jobb nála. Jó sebzés, csak a 152 és 155 mm-esek jobbak nála. Ehhez párosul a kategóriájában nagyon jó tűzgyorsaság. Nem 3,8 vagy 4 a RoF-ja mint a 152 mm-eseknek, hanem 5,71 lövés/perc.

Csak azt lenne jó felfogni, hogy kaliber (esetleg csőtorkolati energia) alapú a sebzés és a 12,8 cm az nem 152 vagy 155 mm. Emiatt nem is lesz soha akkora a sebzése mint az említett kaliberűeknek.
    Neked meg egy plusz pont, hogy nem a 12,8 cm-es buffolását akarod, hanem új, feltételezem nagyobb kaliberű ágyút. :)
  • lammaer
    Természetesen SEMMIT az ég világon nem változtattál a konfigon, nem telepítettél fel semmilyen szoftvert, drivert igaz?

Ebben az esetben kapd szét a gépet, porszivózd ki, memóória ki/be, procihűtő/videokártyahűtő ellenőriz.

És nemárt egy defrag se, a betöltés elég lemez intenziv cucc.
  • CaRiuS
    Az a szánalmas hogy a játékban próbálnak visszavágni a háborúban elszenvedett pofonokért... de ez a tényen nem változtat, csinálhatnak papírból német tankokat, csinálhatnak atomágyúkat akkoris meghajlok a hosszúcsövő 88 as meg a tankba épített hajóágyú előtt :)
  • rolio
    Sziasztok
    Van valakinek pz4-ese? Létezik hogy a patch-csel rontottak rajta? Azóta olyan mint a papír, nem tudok vele rendesen haladni 270 csatán túl vagyok vele pedig.
  • Szabi1991
    most küldtek levelet

"If you are a Closed Beta Tester and have 1000 or more battles under your belt make sure to check out your garage after April 12 for the special M4A2E4 tank awarded to you as an acknowledgement of your contribution to the game's development."

karakterem:
    Registration date: 02.09.2010
    Battles Participated: 5.... van 2 napom 996 csatában résztvenni
  • tothgyorgy
    Engem állandóan kidobál. Indítom a battlét és rövid idő múlva az asztalon találom magam. Eddig ezen a gépen ilyen nem volt. Eddig csak utolsóként léptem be, de ma már ez van. Sőt ma is végigment pár kör simán. Van egy másik gépem is (egyik sem mai darab), azon elindult és random idő múlva asztal. UPC kábelnetem van, a régi gép amd barton 2800 ati1650, az újabb intel 2x3000 ati4670.
  • Adjunktus
    lol mi bajod vele??
    A játék egyik legjobb lövege!:D
  • cikasz
    Nincs olyanom bár most frissitettem vga drivert. Ati 4850. :(
  • mijki
    nem :(
  • stork13
    Nekem az 5770 akkor csinálta ezt amikor az AtiTrayTools futott. Amikor kilőttem utána jó lett. Azóta is ha megy akkor nincs körvonal. De nem megy. :)
  • Met
    nyertetek?
  • mijki
    Hidegháborús szovjet offenzíva:

• Ry0K3N
    Én ma tapasztaltam hogy egyszerre 3 játékos dezertált rögtön az elején, lehet nem tetszett nekik a pálya. De az is lehet hogy csak net probléma.
  • Met
    kilépnek csata elején rögtön vagy közben, olyan is volt, hogy egyedül maradt a végén és inkább kilépett:)
  • Achmed927
    Mármint ?! Mire gondolsz ?
  • Achmed927
    Nem túl valószínű, mivel német. :D
  • yossarianHUN
    Elég jó már ez is :D
  • Met
    Ti észre vettétek, hogy mostanában egyre több a dezertőr?
  • a.carkey
    Szerintetek adnak a jtnek valaha jobb ágyút?
  • Met
    sry, nem bírtam kihagyni
  • Met
    ték
  • Szabi1991
    afene :D
  • yossarianHUN
    Nem, törlődik minden.
  • nobodyattis
    jah jó lenne
  • Szabi1991
    a goldokat bétából átrakja a "teljes" verzióba ? :D