A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #30020 Nem valószínű. Bár én támogatnám az ötletet, hogy egy új, nagyobb kaliberű ágyút kapjon. Majd keresgélek fórumon nincs-e ilyen kiírás, amire lehet szavazni. :)
Már írtam, hogy szerintem nem a 12,8 cm-est kéne egy jobban buffolni és irreálisabbá tenni a többi 12,8 cm, 130 mm, 122 mm-es ágyúkhoz képest. Adni kéne neki egy 150 mm-est 70k xp-ért, hasonló paraméterekkel mint a 152, 155-ös ágyúk. Aztán talán a német fanok is befognák végre és nem rinyálnának miatta. Néha elképesztő mi megy a hivatalos fórumon.
A mostani 12,8 cm L/61 szerintem a legjobb löveg a játékban. Jó átütő erő, csak a 152 mm BL-10 jobb nála. Jó sebzés, csak a 152 és 155 mm-esek jobbak nála. Ehhez párosul a kategóriájában nagyon jó tűzgyorsaság. Nem 3,8 vagy 4 a RoF-ja mint a 152 mm-eseknek, hanem 5,71 lövés/perc.
Csak azt lenne jó felfogni, hogy kaliber (esetleg csőtorkolati energia) alapú a sebzés és a 12,8 cm az nem 152 vagy 155 mm. Emiatt nem is lesz soha akkora a sebzése mint az említett kaliberűeknek.
Neked meg egy plusz pont, hogy nem a 12,8 cm-es buffolását akarod, hanem új, feltételezem nagyobb kaliberű ágyút. :)