418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Nagyon durva lett a KT javított lövegpajzzsal. 100 méter távolságból Löwe ágyújával meglőttem a tornyát a szokott helyen ahol át szokott menni mindig a lövés és lepattant, ha nem csak mákja volt és később is csinálja ezt akkor rof nerf ide vagy oda nagyon jó tank lesz :D

• Nazarov77
    Ja meg most vettem észre hogy az amcsi 105ös ágyú sebzését 320ra nerfelték.
  • Nazarov77
    OP-5 a legkiborítóbb 1250ről melyik elmebeteg találta ki hogy 1680ra vigyék a HPját? Nyavajás T7 és több a HPja mint az összes T8nak. Viszont a Löwe 1v1ben felfalja azt a ronda szart, hiába vastag a páncélja Tornyát lazán átviszi meg ott a géppuskás gyenge pont, csak a géppuska torony alatti döntött részt nem szabad lőni onnan pattog.
  • Eagle16
    Nagyon remélem hogy az ilyen elmebeteg változtatásokat nem gondolták komolyan, mert ez még csak teszt patch, a végső patch még nem biztos hogy ilyen lesz.

Most erősítettek egy kicsit a német oldalon, de közben elrontották az ágyúikat, és buffolták a szovjet tankokat...hát őőő. Még megvárom azt a végső 0.6.4-et, most kicsit elbizonytalanodtam hogy menjek-e német ágra.

A Sherman HP-ját meg csökkentik, KV-5-ösét növelik...hát mi folyik itt?

"To encourage the use of 10.5 cm KwK45 L/52. " Ez meg biztos valami vicc, a szarabbik ágyút akarják népszerűsíteni úgy, hogy gyengítik az erősebbiket...he?
  • Nazarov77
    Ezt a parasztságot, ugye a KT 105ösének a rofját csökkentették ilyen idióta indokkal: To encourage the use of 10.5 cm KwK45 L/52.
    Míg az IS-3 HPját növelték most alapból 1450. De persze nála nincs nerfelve a BL-9... ott nem akarják encouragelni a 122 fosd25t-t?
  • a.carkey
    Szerintem addig, míg meg nem veszik vagy ezren. Utána nerfelik. :D
  • a.carkey
    Akkor ez nálam kimarad. Csak azt vettem észre, hogy egyik pillanatban még jobb, mint a T-34 ZIS4ese, aztán kuka, mindezt 1750 goldért ... (Pedig ha marad, az a tank megérte volna a pénzt: ÁTLAGBAN! 30k credit, amiből csak 2500 a javítás és lőszer - ebben a lőszer is benne van -, mindezt prém accon.)
  • Renegade
    mert a szovjet tankok ennyire jók voltak, egy 42-es szovjet prototipus gond nélkül lealáz egy 45-ös német prototipust, nem is értem mi ebben a meglepő ;)

szvsz Lukasenko a WOT-tal szemlélteti a törit a kisdobos avatásokon, tökéletesen beleillik a szovjet mintájú propagandába a hős t-34 vs lomha tigris, stb. :-)
  • a.carkey
    Nem tudom. Én egy másik accon PZIIIal szinte 5ből 4x hasonló tierek ellen nyomtam, és gyász amit az ágyúi produkálnak. Ráadásul 10ből 5x Komarinra pakol be, ami nemcsak időelqurás, hanem még bosszantó is.
  • Nazarov77
    Ajándék shermannak nerfelték a HPját 610 helyett 480 lett aszem, most nem tudok belépni teszt szeróra.
  • Forolto
    Ez azért ment,mert berakott nagyok közé.Most nem lesz nagy tank!Ugyanolyan takok lesznek az ellenfeleid.Szerintem ez más helyzet.

Tier5-6 ig nem lesz nehéz feltornázni.
  • Nazarov77
    Még nem döntöttem de lehet hogy tényleg egyből befizetek prémre most az az a pár nap nem oszt nem szoroz a pénz meg kell.

Viszont remélem 6.4 még nem végleges és javítanak pl az egy vicc hogy a löwe és a KV-5nek 800 lóerős a motorja, KV-5 nehezebb 10 tonnával és sokkal gyorsabban gyorsul és megy. Újabb OP orosz csoda lett ráadásul úgy hogy ocsmány, elavult többtornyos vacak fejlesztés az egész.
  • Renegade
    szvsz már az első perctől megéri a prémes acc, pláne ha sok tankot húzol, mert így gond nélkül költheted a pénzt + ugye a free xp is 1,5* több lesz, mert azt akkor is kapod, ha a legénység képzés az elsődleges.

Nálad 8 tank esetén marhára nem mindegy, hogy teszem azt a 800 xp duplázodik 8*, vagy az 1200. Simán összeszedsz nagyon kevés játékkal is 500/750 freet egy nap, ez már 20 napnál meghatározó különbség (10K vagy 15K free) és ez ugye magától termelődik.
  • Eagle16
    A Ram II változtatásai le voltak írva az egyik patchben...az ágyújának az átütését vették vissza 5-6mm-el ha jól emlékszem, és a motor teljesítményét egy kicsivel.

Remélem az ajándék Sherman tank péznyomda, mert akkor azzal már könyebb lesz az elején. Az orosz szerveren sosem volt elég pénzem, amíg nem jutottam el Tier V-ig. (KV, T-34)
  • Nazarov77
    Ja meg erre nem is gondoltam, duplázó körök viccesek lesznek ennyi tankkal :D
    prémiumoknál meg szerintem egyenlőre bekapcsolom majd a gyors crew traininget és átteszem majd más tankokba a legénységet.
  • Nazarov77
    Tier 6ig nem veszek prém accot, meg amúgy is már nagyon várom hogy kicsi tankokkal menjek, nagy tankokból egy időre elegem van.
  • a.carkey
    Mindhármat meg lehet venni? Meg, de tudomásom szerint egy acchoz csak egy kódot lehet beírni. Én is gondoltam rá, de utánaolvastam, és olyan válaszok érkeztek, hogy ha egyet felhasználsz, adott accohoz még egy kódot NEM HAGY beírni. :( De ha nem így lenne, akkor tényleg jól jártál.
  • zolee24
    :(akkor felejtös köszönöm a segítséget
  • Renegade
    o0

neked már az első naptól arról fog szólni a játék (8-9 tank), hogy legyen időd lefutni a duplázó köröket :-)
  • Nazarov77
    Van egy korlát a teszt szerverre: Április 7 előtti acc kell, ha későbbi nem fog beengedni.
  • Nazarov77
    0.6.4-ben még mindíg 75mm L/71 az alap ágyúja a P2nek.

Én megvettem mind a 3 pre-order packot egyszerű gazdálkodj okosan elv miatt :D
    Most olcsóbb a gold és jár érte ajándék tank, később ha venni akarok goldot drágább lesz és nem lesz ajándék, és akkor biztos arra gondolnék miért nem vásároltam be anno :D
    Szóval most lesz annyi goldom hogy minimum 1 évig nem költök prém accra, veszek slotokat, Löwét, 7500 goldot meghagyok xp váltásra vagy költőpénzre, többiből prém acc lesz. ( gold lőszerre meg biztos hogy nem fogok költeni )
  • zolee24
    Check-in time lehetetlen. ezt irja az emailre meg a nick névre ez mi?
  • a.carkey
    Hidd el, annyira szar pár tank, még akkor is ha mindenki hasonlóban lesz )LEE) és hasonlóak lesznek a sorsolások, hogy az ember öngyilkosságot követ el, ha nem hagyja ki őket.

Apropó, az előbb az M26ot kihagytam. Na azt is érdemes lesz megszerezni. A P2, még a default 88assal is kiábrándító lesz, mint medium tank ... :(
  • lammaer
    US / EU / Orosz verziók teljesen függetlenek egymástól. Külön kell regisztrálni mindháromra.

A hibaüzenetet meg legjobb ha ellenőrzöd google fordítóval, ha már nem megy az orosz :)
  • a.carkey
    Jaja. Ruszki tankokat KVig és T-34ig, a németeket a VK3601 előtt, ill. a TDiket a Hetzerig azért - ha lehet -, kihagynám. Különösen a PZII, PZIIIA, PZIII tud az őrületbe kergetni.
  • zolee24
    Sziasztok
    azt szeretném kérdezni hogy ki szeretném probálni a teszt verziot eddig a europa szerver volt fent
    most letöltöttem az orosz 0.6.3.7 na ide ujra kell regisztrálni? már mint az orosz szerverre ? mert megprobáltam és nem enged valamiért . mindig hibát ir ki az email cimemre és a nick névre ez mitöl van ? válaszotokat elöre köszönöm
  • Renegade
    semmi kedvem görcsölni néhány stock tankkal, jót tesz az átlag xp-nek és az idegeimnek is :-)
  • Forolto
    Szerintem felesleges a Free xp,ha már a zsebedből megy!

Nekem már medium csomag megvan,megy 3-4 tank slotra 3-4 hónap premium,amig meg nincs kényelmesen az összes tank amit szeretnék a többi premium lőszer.
    Utána még el tudom dönteni veszek-e még aranyat vagy elég lesz a sima acc.
  • Renegade
    látom nem csak én vagyok aki már fejben el is költötte a csomagját :-)

nálam medium játszik, tippre 4 hónap prémium a többi megy free xpre + 1 garázs slot

német arty
    2 ajándék tank (cb + pre)
    KV
    leo
    2 német hvy

tippre marad is annyi credit, hogy ne kelljen többet befizetni, mind ki legyen maxolva + tápolva
  • a.carkey
    Nem kell prém tank. Leszámoltam velük, akár milyenen is lesznek a jövőben.
  • lammaer
    Jézusom, te képes lennél 8000 HUFot kifizetni egy zsákutca tankért????
  • a.carkey
    Mondják kintről, hogy diktatúra van mindkét országban! Mit vártál?! :D
  • a.carkey
    Amíg valami szórakoztat, nem sajnálom rá a pénzt, és hónapra lebontva még meg is könnyíti az életem.

Szeptember óta a bétában 51400 gold körül kaptunk.

Előrendeléskor megvan belőle 25000, szinte a fele.

Szeptember óta nulláról simán kigyúrtam:

Németeknél a Hummelig a német arty ágat.

Ill. JT, Maus, P2

A ruszkiknál IS, SU-152, T-34/85.

Az amerikaiaknál pedig a T32-ig.

Szerintem, két fullos ágat az előrendelt goldból simán össze lehet hozni, prémiummal.

Részemről, rohadt sok goldot csesztem el slotokra (garázs: 4250, barakk 1200), ill. prémiumtankra (4000 -> ebből talán a H735 érné meg igazán, mert pl. a RAM II-t sutyiban - szemmel láthatólag - nerfelték). Aztán volt, hogy goldból pénzre áldoztam, főleg az elején (1000), ill. prém lőszert vettem, főleg az elején (500). Emellett 5 hónapon át költöttem prémiumra (12500), ill. pár napra/egy hétre (2000).

Szóval cirka 26K gold ment el igazából nem free xp váltásra, "baromságokra". Most alapból kapunk 25k goldot, szóval azért ez nem olyan rossz így elsőre! :D Szerintem még 1x kell venni egy csomagot, és igazából 4 (max. 5) hónap alatt (én rohad sokat funoltam a Hetzerrel, T-34el - majd 1500 csata ezzel a kettővel!) a liveon, taktikusan ki lehet gyúrni majd a fullos ruszki med, a fullos német-ruszki TD, ill. a ruszki hv ágat pl. a már tökéletesen nagyszerű és fenntartható IS-4ig, ill. az amerikait JÁTSZVA, nem grindelve (egyedüli ág aminél ezt éreztem) a US T30ig. Jelenleg kell ennél több? :D
  • LSSAHPAUL
    Jah, van tapasztalatom a név használat terén, pl német admin fennhatóság alatt teljesen tiltott, (kb fél éve még a Magyar Gárda-ba is belekötöttek), amerikában minden szabad legalábbis az lssah igen :), oroszoknál változó, sírás mindenképpen van belőle de vannak ott logikus,normális emberek is, és ha a fő admin az akkor bingo. De a Wot-ban már az elején lehetett érezni hogy itt biza az idióták vannak uralmon, szal felse vetődött hogy "lasaként" regeljünk.
  • crossy104
    Munkatársam Csordás vezeték nevű, és csucsu104 volt a nick-je és a csucsu miatt kitiltották.Át kellett irni Viktorra, az persze már fasza név, mindjárt elfogadták.
  • crossy104
    Szia! Befizettem a light csomagra.Egyenlőre elég lesz.Menyire jó a Löwe? Érdemes megvenni 10 ezer aranyért? Jövő hónapban úgyis megint veszek aranyat.
  • Renegade
    nicked alapján érthető az aggodalom ;)

kb, annyira felvilágosultak mint Sztálin, egyszerűen csak elkerülte a figyelmüket (hülyék). mindenkit kitíltanak, aki szerintük náci, volt itt egy srác, aki 88-ban született (xy88), nos őt is kitiltották. Nekem is kérdezték már, hogy mit is jelent a nevem...(Waffen), biztos látták egy dokumentum filmben, hogy mindig van előtte SS. :-)
  • LSSAHPAUL
    Az egy igencsak jó hadosztály volt, és ha nem banolnak valakit e név használat miatt az felvilágosult nézetet sejtet, és nem a szokásos cionista beidegződést.
  • ToMM23
    #30232 ra valaki választ ?:S
  • Jeffjohnson
    Wow pont a legrosszabb példa ott ugyanis versenyt űztek abból, hogy legyen mindig olyan class amit a vérpisták rerollolhatnak mert éppen az volt az OP. Sohasem volt ballance...