A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amíg valami szórakoztat, nem sajnálom rá a pénzt, és hónapra lebontva még meg is könnyíti az életem.
Szeptember óta a bétában 51400 gold körül kaptunk.
Előrendeléskor megvan belőle 25000, szinte a fele.
Szeptember óta nulláról simán kigyúrtam:
Németeknél a Hummelig a német arty ágat.
Ill. JT, Maus, P2
A ruszkiknál IS, SU-152, T-34/85.
Az amerikaiaknál pedig a T32-ig.
Szerintem, két fullos ágat az előrendelt goldból simán össze lehet hozni, prémiummal.
Részemről, rohadt sok goldot csesztem el slotokra (garázs: 4250, barakk 1200), ill. prémiumtankra (4000 -> ebből talán a H735 érné meg igazán, mert pl. a RAM II-t sutyiban - szemmel láthatólag - nerfelték). Aztán volt, hogy goldból pénzre áldoztam, főleg az elején (1000), ill. prém lőszert vettem, főleg az elején (500). Emellett 5 hónapon át költöttem prémiumra (12500), ill. pár napra/egy hétre (2000).
Szóval cirka 26K gold ment el igazából nem free xp váltásra, "baromságokra". Most alapból kapunk 25k goldot, szóval azért ez nem olyan rossz így elsőre! :D Szerintem még 1x kell venni egy csomagot, és igazából 4 (max. 5) hónap alatt (én rohad sokat funoltam a Hetzerrel, T-34el - majd 1500 csata ezzel a kettővel!) a liveon, taktikusan ki lehet gyúrni majd a fullos ruszki med, a fullos német-ruszki TD, ill. a ruszki hv ágat pl. a már tökéletesen nagyszerű és fenntartható IS-4ig, ill. az amerikait JÁTSZVA, nem grindelve (egyedüli ág aminél ezt éreztem) a US T30ig. Jelenleg kell ennél több? :D