418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mester61 #30554 A teljesség igénye nélkül a farmolós járgányok, nekem ezek jöttek be,PZIV, VK3601H, STUGIII,_M4A3E8 Sherman,KV,
Ezek közül is a legjobb maxosra kinyomva, M4A3E8 Sherman ami vesztes csatánál 15K,
győztesnél 25-40K-t hozott. -
Beszarok, humorizál
-
Valakit kiütöttem, bocs :) -
És ezt mondtad már Leonak ? :D -
garaib #30550 Prémiummal nekem ezek váltak be:
T-34, KV, M4 Sherman, T32, T29, IS3, IS4 -
Az nem kell :P -
SirArcheer #30548 A tankok közül melyeket érdemes megtartani?
Régen volt szó pár tankról amit érdemes mert sok XP+pénzt-hoz.
Ezt össze tudnátok írni így HW előtt/alatt?
Előre is köszi. -
garaib #30547 Induló Bétások emlékeztek még TheSnepper-re? Hogy irigyeltük, amikor szinte először neki volt Tigris I, majd később Maus-a. :) -
Renegade #30546 Most néztem Overlord blogján, hogy mindegyik ajándék tankhoz (CB,pre, stb)jár az extra slot, ez jó, mert így nem kell garázsra aranyat költeni egy darabig :-) -
Gunslinger #30545 3-4 nap alatt prémium nélkül simán megvan. -
foxbat88fx #30544 Ha a pzIV-ig elszenveded magad akkor a Maus-ig mit csinálsz? :D -
A PzIV jó kis tank, tuti elszenvedem magam odáig :) -
Gunslinger #30542 Nem akkora érvágás a kütyü inkompatibilitás, hiszen gyakorlatilag a rádión meg az ágyúkon kívül máshol sem tudsz mást tovább vinni, a motorokat is csak inkább a heavy és korai német vonalon, hiszen a med vonalon a VK3001P és VK3002DB motorjai sem jók semmi másba. VK3001P motorjai heavy és TD vonalon jók csak asszem. -
Renegade #30541 cseh vonallal nekem annyi a bajom, hogy zsákutca, mert hasztalanok a kütyük (egyedül hetzinél köszön vissza). Remélem majd csak megtanulom kezelni a pzIV-et, bár figyelembe véve, hogy KV-val az összes statom 150%-a volt a pzIV-nek, azért vannak fentartásaim. :-) Na de pár nap és már nyúzhatom, odáig azért elég hamar eljut az ember, majd kiderül. Talán még az is elképzelhető, hogy elitre húzom...talán :-) -
Gunslinger #30540 Sztem ez így baromi jó, mert végre nem zsákutca a cseh vonal, azok nagyon jó tankok, sokkal jobbak, mint a PzII meg a PzIIIA. Ha csak valaki a német medre hajt és nem a heavy-re, akkor ezen érdemes elindulnia. Ott a PzIII/IV, ami irtó nagy szívás ugyan, de relatíve gyorsan át lehet ugrani a VK3001P-re, ami szintén szívás, de hát nem lehet mit tenni, utána viszont már jó tankok jönnek. Aki viszont egyszerre német med és heavy vonalat is akar tolni, annak jobb választás a PZIV vonalon elindulni. Eleve sztem a PZIV messze a legjobb Tier 5 med, mind a hosszú 75mm-es, mind a csonka 105mm-es atomágyúja nagyon potens fegyver, páncélja sajnos papír, ahogy a nem döntött páncélos német tankoknál szokás és a nehéz toronnyal olyan lassú, mint egy heavy, de sztem remekül meg lehet vele tanulni azt a játékmódot, ami a Pantherhez szükséges és utána a VK3001H-val lehet menni heavy és med vonalra is. Ha heavy vonalra indulunk vele, akkor sajnos átugorjuk a VK3601H-t, ami szerintem a legjobban eltalált német tank, bár PZIV-ből kifejleszthető azért. -
baalbaalbaal #30539 Pont ez a baj a leoval vagy más tier 4-es light tankkal. Amikor egymás után berak 3 olyan csatába, ahol nincs egyetlen arty sem és max 1-2 olyan tank van aminek át tudod lőni a páncélját, akkor elmegy a kedved tőle.
A tier 3-as scoutok meg jobban felveszik a harcot a szintjükön lévő egyéb tankokkal is. -
Az én idegrendszerem nem kompatibilis a leóval, tudom, teszteltem :-) -
Renegade #30537 fontos, hogy ha leozol legyen a kezed ügyében kaja, rágcsa...sok, és amikor már nagyon viszket az ember ujja, akkor gyorsan kétpofára kezdi zabálni a chipset, pisztáciát, bármit, akármit :D -
zoltang #30536 Érdekes az adattáblája az egyik ellopott és usa-ba vitt Panther II prototípusnak (Aberdeen).
A németek még úgy tudták, hogy az test oldala 60mm hátul 40mm. A torony a "régi alap" (az ágyú is) hk.-é volt az elő sorozatokon, az rendben.
A sebesség is kicsit furcsa... -
Neked helyes mert arra használod amire kitalálták. Nehéz megállni hogy ne durrancs oda semminek hanem csak skubizz a bokorból. Nekem nem is nagyon ment, ki is nyiffantam vele mindig :-)
-
Renegade #30534 nagyon helyes, sajnos t10 csatába nem kerül, pedig ott lenne a helye igazából. Mondjuk egy t9 csatában is talicskázza a pénzt (t4 szinthez képest), remélem valamikor eltörlik a tier korlátját -
Pedig a Leopard egy félelmetesen jó kis tank. Az a baj vele hogy mint hivatalos scout beteszi a nagyon nagy tierek közé is. -
baalbaalbaal #30532 Még szerencse, hogy a kedvenc tankom csak tier III-as (PzKpfw 38), kb egy hónap és meglesz HW után! :)
Játszottam nagyobb tankokkal is, de nekem ez és a Luchs jött be a leginkább. Tier 4-es light tankok már használhatatlanok, ha nincs rendes csapat.
-
Nekem is megvolt végig, a hosszú 75-ös az egyik legjobb ágyú amit valaha is használtam, eszméletlen pontos, viszonylag nagy a ROF-ja és elég szépen sebez. Át lehet vele lőni a térképet is :-)
Nem egy elsővonalas tank mint a KV de hogy a legjobb támogató az biztos. -
zoltang #30530 "Hivatalosan" a Tigrisek, Párducok 50-50% -ban, Pzgr. 39 és Sprgr. gránátot vittek magukkal, ebből néhány volt Pzgr. 40 (számot nem tudok). Ezeket a Pzgr. 40-ket nehéz-páncélozott hk.-ra és nehéz pc.-vadászokra lőtték el. (A Tiger I-nek volt még Gr.39 HL lőszere is.)
Pl.: a Párduc a Pzgr40/42-őt 2000 m-ig, a 39/42-őt 3000-ig, a Sprgr. 42-őt 4000 m-ig használhatta.
-
Szabi1991 #30529
-
Nazarov77 #30528 Unatkoztam :D
-
Mester61 #30527 A PZIV volt az egyik legjobb tankom, kifarmoltam vele a hummelt és továbbvittem az ágat is. a IIV-es ágyúja meg Qjó, meg kell vele tanulni játszani a saját tierjében az egyik legjobb.
-
Renegade #30526 tegnap felcseréltük az accokat egy barátommal, neki még megvolt a fullos pzIV, na gondoltam megyek vele pár kört, hogy tényleg olyan szar-e mint amilyenre emlékezem? Nos valójában lényegesen szarabb, lassú mint a KV, cserébe nagy és alig sebez a hosszú 75-össel, nincsen páncélja, se HP-ja. Egy szenvedés lesz vele szintet lépni.
És akkor ott a grill, aminek csak egy leheletnyivel lehet jobban kitéríteni az ágyúját mint a gw tigernek, szóval nincsen jó választás :-) -
Nazarov77 #30525 Elsősorban német te oroszokkal is fogok menni. -
crossy104 #30524 Te német vagy orosz vonalon indulsz? -
Nazarov77 #30523 Wipe előtt wespéztem meg grilléztem de grillénél meguntam, nem volt kedvem összeszedni vele a humit. Wipe után pár hónappal kifejlesztettem pz4ből a humit sokkal gyorsabb mint szenvedni kis artykkal és egyből egy jóval kezdesz. -
crossy104 #30522 Nekem a grillsütővel nem volt bajom.A nagyobb csővel már elfogadható. -
spiczi91 #30521 PzIV, a Grille nagyon-nagyon rossz. :D -
Renegade #30520 na akkor beindul majd a tipródás, mert mind a pzIV-et, mint a grillet utálom, a kérdés az hogy, melyikkel szívjak, ha humit akarak :-) -
Nazarov77 #30519 Ja ilyen, de ezt már régebben is lehetett tudni, full tree képen is így van kötve a med oszlop. -
Renegade #30518 srácok, tényleg ilyen lesz a 0,6,4 tree, cseh fejlesztés a panther?
-
kiskami #30517 Mondjuk az elég... khm...csacsi feltételezés volt, hogy miközben user adatokat (is) törölnek, te promo kódot aktiválhatsz. :D
-
Ha előfizetsz akkor kapod meg. -
Mi az a promo code?