A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #30540 Sztem ez így baromi jó, mert végre nem zsákutca a cseh vonal, azok nagyon jó tankok, sokkal jobbak, mint a PzII meg a PzIIIA. Ha csak valaki a német medre hajt és nem a heavy-re, akkor ezen érdemes elindulnia. Ott a PzIII/IV, ami irtó nagy szívás ugyan, de relatíve gyorsan át lehet ugrani a VK3001P-re, ami szintén szívás, de hát nem lehet mit tenni, utána viszont már jó tankok jönnek. Aki viszont egyszerre német med és heavy vonalat is akar tolni, annak jobb választás a PZIV vonalon elindulni. Eleve sztem a PZIV messze a legjobb Tier 5 med, mind a hosszú 75mm-es, mind a csonka 105mm-es atomágyúja nagyon potens fegyver, páncélja sajnos papír, ahogy a nem döntött páncélos német tankoknál szokás és a nehéz toronnyal olyan lassú, mint egy heavy, de sztem remekül meg lehet vele tanulni azt a játékmódot, ami a Pantherhez szükséges és utána a VK3001H-val lehet menni heavy és med vonalra is. Ha heavy vonalra indulunk vele, akkor sajnos átugorjuk a VK3601H-t, ami szerintem a legjobban eltalált német tank, bár PZIV-ből kifejleszthető azért.