418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #30754 Ezaz főoldalon újra megjelent a My profile gomb, mindenem 0 :D -
Gunslinger #30753 Érdekes, hogy a player search oldalon csak a klános usereket jeleníti meg, ők vannak még eddig kinullázva, ha magamra rákeresek nincs találat. -
Imation #30752 Most én is az orosz szerveren nyomom, legalább ott is haladok valamit. -
yossarianHUN #30751 Elképzelhető hogy az IS7 új ágyút fog kapni? Mert nézzétek meg a launcherben a képet hosszabb a csőszájfék
-
Gunslinger #30750 Sztem teszt cucc lesz az. Vagy orosz szerveren játszik :-D -
baalbaalbaal #30749 Akkor BL éjfélig, aztán tankozás... -
Neked már megy ? Mázlista én várok az e-mailemre hátha visszakapom a T-14 árát vagy nem is tudom mit várok :D Meg ezzel párhuzamosan a hivatalos oldalon várom hogy letölthessem a klienst ... -
Nazarov77 #30747 Jó kis torony páncélja van a Löwének épp most pattant le rólam egy IS-7 lövése. -
FairCO #30746 köszi -
FairCO #30745 CBT-vel ezen felül 1 ajándék tank, de az kap egy saját slotot igaz? -
Gunslinger #30744 Ha jól számolom maximum 10 slottal lehet indulni, 5 alapból + 1 CBT-s + 1 Valentine kódos + 3 pre-order, ha valaki mindet megvette. Aztán meg annyi slotot veszel amennyire futja az aranyból, végső limit nem tudom van-e. -
Gunslinger #30743 Ha nem vagy CBT-s, nincs előrendelésed, akkor 5 slottal. -
FairCO #30742 #30727 .... nem emlékszem .... unalmamban meg szeretnék progress tervet készíteni .... -
Gunslinger #30741 Az náluk még 12-e lesz, ha éjjel kettő előtt 1 perccel indul be, akkor az is még 12-e UTC idő szerint és végre elmondhatják, hogy egyszer az életben sikerült betartaniuk egy általuk írt dátumot. :-))))) -
Renegade #30740 mert már két hete postolnak, nyilatkoznak (köztük a CEO), hogy ma már éles játék lesz, és nem akartak senkit sem megbántani azzal, hogy kivételesen betartják azt, amit ígértek ;) -
peter9228 #30739 Írtam egy levelet Overlord-nak:
April 12, 2011 8:12 PM
Overlord said...
Q: Shit urchin!
A: Not yet. At least 4 hours to shit.
April 12, 2011 8:15 PM -
Oroszoknál 20 óra volt az átállás...nyugi. Egyébként nem átbaszás azt mondták max 18 órás leállás lesz! Az pedig éjfélkor jár le. -
Nazarov77 #30737 Amúgy nekem az jutott eszembe, hogy miért nem kezdték el ezt az egész munkát hétfőn és akkor lazán befejezhetnék mára? -
Nazarov77 #30736 http://www.nooooooooooooooo.com/ -
crossy104 #30735 Persze akkor baszott gyorsak voltak amikor a pénzt kellett elrakni.Menjenek a pi.... Folyton átbasszák a népet. Sőt, a fizetős népet. -
Renegade #30734 a blogján írta,
valaki ragált rá a fórumon, hogy 12.-ei megjelenés? max az USA-ban.
-
peter9228 #30733 Ez otthon ül és olvassa a leveleket, ahelyett, hogy segítene patchelni a szervereket? Hogy a medve ölelné meg, miközben elkapja a rézf*szú bagoly! -
Renegade #30732 úgy fest :-( -
Imation #30731 Azt hogy ma már nem lesz szerver. :( -
Éjfélig nem lesz szeró? -
EZ mit jelent? -
Renegade #30728
April 12, 2011 7:59 PM
Overlord said...
Q: the servers are up or what?
A: Not yet. At least 4 hours to go.
April 12, 2011 8:03 PM
-
FairCO #30727 alapból hány slottal indítunk? -
Krike74 #30726 A LOL traktor is, de nem mert olyan kemény, hanem mert olyan kicsi :) -
davidbog #30725 A WoT-ban is simán lealázzák a T-34, M4 Sherman tankokat a Tigrisek. Ugyanúgy mint a valóságban. Ne azt nézd, hogy mivel számoltak az amerikaiak, vagy mennyi közepes harckocsi kell a legyőzéséhez, mert a WoT-ban harcérték alapú besorolás van. Soha nem lesz olyan hogy egy Tigris egyedül lealáz 5-6 Shermant vagy T-34-est. Hacsak nem, akkor ha a Tigrist olyan csatába rakja a WoT balance rendszere és nagyon jól használja ki a pályát a Tigris. Azonos kategóriájú nehéz harckocsik között (ahogy a WoT-ban is vannak sorolva a gépek) pedig nem voltak olyan elsöprőek.
Nem csak a városi terepeken lőtték ki a Királytigriseket. A KT-k első bevetésein az egyik orosz harckocsizó 3-at is kilőtt oldaltalálattal. A WoT-ban szerepel is a neve az egyik medálon. Alexander Oskin volt a parancsnok.
Sandomizers környéki harcoknál szintén ott marad 4 KT a csatatéren, mikor IS-2-esek ellen harcoltak. 30%-os veszteséget szenvedtek.
Ha jól emlékszem akkor 1944 Októberében pedig 44 KT és 41 Tiger harckocsi támadását verték vissza IS-2-esek. Pedig itt tényleg koncentrált támadás volt. De utána kéne olvasnom Számvéber könyvében.
Rémlik valami, hogy Ogledov környékén is jól elverték őket.
A felsorolt esetekben többnyire támadóként léptek fel a KT-k. Igen csak helyzetfüggő, hogyan szerepelt a KT. A támadó fél hátrányban, van. Mert jól látható, mozgó célpont és kevésbé választhatja meg a pozícióját. Ugyanezen okok miatt szenvedtek nagy veszteséget a szövetséges harckocsik is, illetve az alkalmazott doktrínák miatt. De az nem a harcjármű hibája.
Nekem is a KT a kedvenc harckocsim, még se csinálok tragédiát abból, hogy nem a legütőképesebb harcjármű. Technikailag amúgy se volt olyan forradalmian jó alkotás. Inkább látványos és elsőre megdöbbentő. Aztán kisebb tanulmányozás után ismét megdöbbentő. :)
A Sherman pedig nem avult el azért, mert megjelent a Tigris. Nem egy kategória. Nem érdemes hasonlítgatni a kettőt. A dokumentumfilmekben szoktak mindent összehasonlítani mindennel, aztán kihoznak valami érdekes sorrendet. A Tigrissel szemben a KV-1-es tankok avultak el.
A "valóság" akkor következik be, ha javítják a Tigrisek bugjait. Amint ez megvalósul igen potens gépek lesznek. Csak bírjuk kivárni amíg megvalósul a javítás. -
exoterm #30724 A királytigris SZENT ÉS KILŐHETETLEN!!!!444444444
-
Iron Hawk #30723 Az igaz. -
Akkor senki se fizetne érte... -
Nazarov77 #30721 Ilyen biztos hogy nem lesz. Tönkretenné a játékot. -
Iron Hawk #30720 Volt róla szó, hogy ötszörös szorzóval indul a game.
Erről tudtok valamit, ha igen hány napig lesz? -
Oddball29 #30719 A Királytigrisnek szemből nem lett volna több esélye a IS-3 frontpáncéljával szemben, mint vissza, sőt technikai értelemben inkább a KT, ami a kettő közül sebezhetőbbnek tűnik nekem. A kérdés az inkább, melyik tudott volna a másikban nagyobb kárt csinálni anélkül, hogy átlőnék a másik páncélját. A IS-3-ast immúnisra tervezték a 88-assal szemben, ilyen téren elég jó munkát végeztek a tervezők, viszont ez is folyton lerobbant.
Ez a kép 44 kora őszén készült a nyugati fronton az amerikai szektorban. Vagy 17 fontos, vagy 90 mm-es AP, közelről. Valószínűleg valamilyen teszt.
-
Nazarov77 #30718 Kb 1 és 9999999 közé eső percen belül bármikor. Amúgy fogalmunk sincs -
Zsolt7411 #30717 Hali
SOHA!:) -
Van már valami hír, hogy mikor indul be a játék? -
vindzsi #30715 Hali
mikor indul már újra