418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #30794 a t2 mednek nincs 75se, csak 37es borsószórója, te a m2re gondolsz, de az már tier 3as... am attól függetlenül a t2 a legjobb:):D -
CaRiuS #30793 Először is most te voltál figyelmetlen, mert én a torony átütését mondtam a példámmal persze a 80 mm-es oldalpáncél nem jelentett túl nagy gondot az ellenséges tankoknak erre is próbáltak rámenni hogy bekerítsék és bumm.
amit írtam h 5 v több harckocsi az egy írott szabály volt és ígyis 5v több harckocsi elvesztésével számoltak, ez az amerikai oldalon volt megszokott.
A parasztvakítást meg kikérem magamnak, én az alap adatokat adtam meg mert ugye mi értelme lenne a változóval számolni egy példálozásnál hogy a legénység izgul meg esik az eső ésakkor éasakkor... így soha nem kapnál egyértelmű adatot, ez pedig egy fix volt :)
Igen, roppantmód örülnék ha javítanák, de hát ők se hülyék h a saját néppel kib.. szóval érted.. sose lesz egy jó gép a Wot ban ezt el kell fogadni, ennek ellenére én nagyon is szeretem.
Csak azok az átlapolt futógörgők ne lettek volna :) -
malystryx #30792 Nekem az AT-1-es orosz TD jött be, ha spottol valaki akár egyedül ki lehet lőni egy 5-6 tankos csapatot. Legalábbis nekem ennyire bejött. 100%-os legényekkel, + álcaháló. Igazi gyilkológép. Az a jó, hogy hamar elérhető, így már hamar elkezdem a pusztítást holnap este :))) -
Nazarov77 #30791 Akkor a PZ 38(t)NA tetszeni fog, nagyon fürge megy 61el és nagyon és kis célpont jó pici. Csak sajnos ezen is 50es ágyú a legjobb amivel az ISU seggét se APval se HEvel nem tudtam sebezni 3 centiről. -
Nazarov77 #30790 Jaja pont kapóra jön holnapi GAMF szünet, nem tudom hogy hívják vagy mik lesznek oldalukon semmit se találtam de nem is érdekel :D -
Igen. De most nem a német fa lesz az első, az most másodlagos lesz, a fő irányvonal a szovjet tankok, mellette meg az amerikaiak.
Az SPG-ket rakom legalulra, azokkal tényleg csak néha-néha tolom majd egy keveset, szóval nem én leszek az akit először láttok majd a GW-E szériával :D A GW Tigris is már olyan volt hogy csak a dupla xp miatt játszottam, amúgy már az első körben halálra untam magam két betöltés között.
Esetleg egy Leopard jól jönne még az elején, hamar megvan és én szeretek felderíteni.
Az biztos hogy ha lesz aranyam, akkor slotra költeni fogok, mert több olyan tank van amit meg szeretnék tartani, a cél egy tankmúzeum :D -
a kis németek jók, nagyobban a német és a szovi brutális, amcsiról nincs tapasztalatom... -
Imation #30787 tudom de az premis -
peter9228 #30786 Most is ki fogod fejleszteni a teljes német tech tree-t?:) -
Az amerikai T2 med. nem rossz, a 75mm-es lövege jó nagyot sebez :)
De élvezhető a Panzerjager is, meg úgy hallottam hogy a Pz. 35(t) is jó gép. -
Renegade #30784 captured fr -
Én csak amerikai és német arty-t probáltam, amcsiban a priestig jutottam, az nem rossz de szegény (az enyém) nagyon lassan fordult egy év volt mire átnéztem egyik pontból a másikba ( tehát hogy löhettem is) Sturmpanzer II az viszont nagyon jól szugerált számomra, én azt mondom német :D -
Imation #30782 Tier 2 ben melyik a legjobb gép ha a premiket nem nézzük? (komolyan kérdezem!!!) -
malystryx #30781 Már én is erre alapozok, csak törölnek, és közben élvezik a pihenést... Ami azt illeti holnap én sem tudok játszani, majd utána..
Az arty-használókat kérdezem, a 3 nemzet közül melyiket érdemes elkezdeni? Gondolok itt töltési sebesség, pontosság, láthatósági szög, stb.
Asszem elkezdek gonoszkodni, ha megtetszenek, de még nem biztos.. -
Elvileg van japán, francia és magyar tank is az ujdonságok között nem tudom fake hír-e :D -
Szerintem semmi sem lesz benne...ez amolyan wipe patch szerintem.
Holnap meg pont nincs suli, kár hogy ettől függetlenül nem tudok majd játszani 1 percet sem :( De azt ajánlom húzzatok bele, mert májusban mindenkit lehagyok :D -
malystryx #30778 Nem tudom, hogy most teszik-e bele őket, de ha nem teszik ezt sem bele, akkor mi lesz ebben a patchben? Én már feladom a találgatást, majd meglátjuk.. -
kissrac #30777 a másik meg hogy láttunk már egy-két MMO-nál hogy a patchet előbb lehetett tölteni mint a szerver feléledt volna :) -
Zsolt7411 #30776 Ebből ma már nem lesz semmi:(
Vindzsi meg csak szivat ugy hogy nyugi!
HAJRÁ Manchester United!!! -
kissrac #30775 csak mert láttam már olyat hogy pár 10 mega is több száz percig jött a nem megfelelő letöltési lehetőségek miatt :) -
Renegade #30774 csak szivatja a népet -
davidbog #30773 Nem valószínű. Ha csak hosszabb a csőszájfék, akkor lehet hogy csak modell javítás. De ha más a formája (ami szerintem nem valószínű), akkor új ágyú. Csak egy ágyúnak látnám értelmét: 130 mm M-65. Object 277, 279, 770 típúsokon használták. -
kissrac #30772 patch letöltés? honnan töltöd? -
Gunslinger #30771 Hja, pár száz perc kérdése csupán :-) -
vindzsi #30770 égre elindult a pach letőltés
Percek kérdése és...... :)
-
Gunslinger #30769 Soha nem lesz sztem ilyen, még karácsonykor sem. -
Nazarov77 #30768 Fél percig se legyen. -
Np, ha 5xös XP egy napig. :D -
Nazarov77 #30766 Csak akkor tudod megvenni ha kijön a 6.4 mert abban van benne az még legalább 2-3 hét. Teszt szerveren viszont mehetsz vele. -
Krike74 #30765 Valószínűleg egyszerűen elfogyott az üzemanyag :( -
zoltang #30764 Kilőtték ezen példányt... Örülnél mi? :D
A kép 1944 -ben Franciaországban készült. Claus Neeb hk.-ja a 301-es számú (503. nh.pc.o.).
Erről e gépről van egy híresebb kép is amin Walter Jung mutatja a próbálkozásokat a teknő alján egy majorság udvarán a Szajna menti harcokban.
De a te képed mutatja az utolsó helyét (Sailly közelében), mert elhagyta a legénysége. Miért? Majd megnézem...
-
crossy104 #30763 Nem úgy volt, hogy csak pár hét múlva lehet megvenni a Löwe-t? -
Orosz szerveren hogy ? Én még a kliens se tudom letölteni mert azt irja :
Maintenance works are in process.
The page will be available soon.
Most akkor mennyit kell még várnom, vagy mégis mikor tölthetem le ? -
exoterm #30761 kell nekik a metró építéséhez -
malystryx #30760 Sztem nyugodtan sörözzünk, élvezzük a napsütést.. Majd egyszer észrevesszük, hogy új tankok jönnek szembe.
Annyit tettek, hogy az aranyat amit néhányan vettek, még ma elkölthetik Löwe-re, vagy KV-5-re :)
Mégis valami :)))) -
Renegade #30759 akkor ne stresszeljelek azzal, hogy azt is mára ígérték, csak csúszik pár hetet? ;) -
Gunslinger #30758 Nem biztos, lehet minden usernél egyesével pipálgatják be a checkboxot, hogy kap-e CBT-s tankot vagy nem... -
malystryx #30757 Mert az tonnányi újítás ehhez képest... -
malystryx #30756 Ezt mondtam én is. A pénz kell nekik, a többit lesz@rják.. Alig van amit be kell tenni a játékba, mégis egész nap csak tépik a pélót.
Mi lesz ha Renegade által beillesztett 0.6.4.-es patch kerül iktatásra?
1 hétig fogunk állni??
-
Gunslinger #30755 Igen, pont rádkerestem először, mert tudom, hogy klánozol és már látszódsz, a nem klánosok még mindig nem.