A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
CaRiuS #30793 Először is most te voltál figyelmetlen, mert én a torony átütését mondtam a példámmal persze a 80 mm-es oldalpáncél nem jelentett túl nagy gondot az ellenséges tankoknak erre is próbáltak rámenni hogy bekerítsék és bumm.
amit írtam h 5 v több harckocsi az egy írott szabály volt és ígyis 5v több harckocsi elvesztésével számoltak, ez az amerikai oldalon volt megszokott.
A parasztvakítást meg kikérem magamnak, én az alap adatokat adtam meg mert ugye mi értelme lenne a változóval számolni egy példálozásnál hogy a legénység izgul meg esik az eső ésakkor éasakkor... így soha nem kapnál egyértelmű adatot, ez pedig egy fix volt :)
Igen, roppantmód örülnék ha javítanák, de hát ők se hülyék h a saját néppel kib.. szóval érted.. sose lesz egy jó gép a Wot ban ezt el kell fogadni, ennek ellenére én nagyon is szeretem.
Csak azok az átlapolt futógörgők ne lettek volna :)