418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Meglátjuk:)
  • davidbog
    Háromszor olvastam át. Én nem találom sehol, hogy hol említed meg a tornyot, de még csak nem is utalsz rá.

Az 5 közepes hk/Tigris (attól függetlenül hogy igaz vagy sem) állításoddal az a bajom, hogy az vitánk elején a WoT-ra vonatkoztattad. És valami hasonlót erő arányt szeretnél látni a játékban is (legalábbis szerintem ez olvasható ki a mondataidból). Ez egy olyan MMO-nál nem működik, mint a WoT. Ha ilyet szeretnél, akkor ott a kiváló Panzer Elit.
    Csúnya de nagyon jó játék.

A fix változó pedig semmit nem ér ha úgymond steril körülmények között hajtják végre. A találati arány az egyik olyan paraméter, amit nem érdemes számottevően figyelembe venni, harctéri körülmény között. Mert nagyon sok múlik a legénységen. A páncélvédelemre vagy a páncélátütésre közvetlenül nincs hatással a legénység. Ezekből tesztek alapján is lehet következtetéseket levonni.
    Oddball azt írta, hogy örültek ha minden negyedik lövés talált, én egy kicsit jobb arányra emlékeztem. Nem valószínű, hogy az a 25% csak a 8,8 cm L/71-re vonatkozik. De még a táblázatban szereplő 61% is nagyon magasnak tűnik, az átlagos 25%-hoz képest.

Annyiban igazad van és akkor vissza is vonom a parasztvakítást, hogy a WoT-ban az ágyúk pontossága magára az ágyúra vonatkozik (habár te át vitt értelemben de a harctéri pontossággal hoztad összefüggésben a 91%-ot). Tehát amit akarsz, hogy pontosabb ágyúk legyenek, avval én is egyetértek. Pontosabbnak kell lennie a nagy kaliberű német ágyúknak, mint a többi nemzet hasonló kaliberű ágyúi.
    Erre sok panasz nem lehet, mert a WoT-ban a német ágyúk többsége jelenleg is pontosabb, mint a többi nemzeté. Talán csak a 12,8 cm L/55 nem az. Emellett bizonyos típusoknak tovább fogják növelni a pontosságát. A célzás ideje is kevesebb időt vesz igénybe. (Feltéve ha nem kempelünk egyik géppel se.) Mivel lassabbak is a német nehéztankok, ezért a célzó kör is hamarabb szűkül. Ezzel bizonyos esetekben fél lövésnyi időt nyerhetnek.

Az átlapolt futógörgő kellett. Nem volt más választás. A legproblémásabb dolgok szorosan összefüggtek. Nem megfelelő technológiával készült torony, nagy tömeg, átlapolt futógörgő, elöl lévő erőátvitel és váltó, magas oldalfal. A mozgó alkatrészek túl vannak terhelve. Legtöbbnek a nagy tömeg az okozója. De tulajdonképp nem tudtak mit csinálni a mérnökök. Lehet ezt kifejtem majd jobban, csak még pár információt megpróbálok begyűjteni.
  • Wlanseraf
    Mert ez nem fog elindulni ma az tuti... na most én leszarom náluk mennyi az idő:) eurpában ez tuti nem indul 12-én:D max 13-án..
  • Vándorr
    23:59kor elindítják, és az még ma lesz :)
  • Wlanseraf
    Hát a buzi uborka falóknak aztán van agyuk... mi a retekért nem az EU servert lövik be először?? Ha szőrszálat akarok hasogatní , nekem mintha úgy rémlene hogy fizettem nekik és apr.12-én indul a server, most hogy is van ez????:))
  • CaRiuS
    Nemvolt, de a tigrisek elővédként megbújva egy magaslaton/dombon/hegyen/bokorban igen kellemetlenek lehettek, ezt pedig nem egy tankkal óhajtották megoldani, ugyanis az biztos halál így hát jött az ismert mondás..
  • kissrac
    Overlord said...
    The maintenance for US server is almost over.
    April 12, 2011 11:04 PM
  • Imation
    Az a fontos hiszen majdnem 10 órával mögöttünk vannak! :)
  • a.carkey
    Amcsin? Mondjuk ők még értelmes időpontban lesznek mire ismét menni fog.
  • Oddball29
    Khmm, ezt az 5 Sherman 1 Tigris dolgot agyonidézik, pedig az amerikai tankos alakulatoknak mivel hivatalosan nem volt feladata az ellenséges harckocsi-alakulatok elleni harc, ezért a tankok közötti összecsapások eredményeit nem is tartották nyilván, statisztikát meg végképp nem vezettek róla. Csak arról, a teljes hadosztály (és a hozzácsapott egységek)összesen mennyi ellenséges hadianyagot semmisített meg, és a magasabbegység tételesen maga mennyit veszített.

Kivétel a Tank Destroyer zászlóaljak, ők nyilvántartottak mindent. Ők viszont (többnyire lesállásból)rendre több ellenséges harcjárművet semmisítettek meg, mint amennyit maguk elveszítettek.
  • kissrac
    hát és még egy darabig ez is lesz, mert az EU szerverről semmit nem mondott még Overlord...
  • kerla
    Ti betudtok lépni?? nálam még ez van:

Download Client
    Maintenance works are in process.

The page will be available soon
  • kissrac
    Overlord szerint az amcsi szerveren nemsokára befejezik a karbantartást ...
  • Gunslinger
    Hja, még mindig csak a klános játékos adatlapok érhetők el a public search oldalon. Nem lesz ez meg éjfél előtt, az tuti.
  • Achmed927
    Hát nemtom .... nekem már rég óta olyan, de különösebben semmi extrát nem jelent. A klánon belül már normálisan van a nevem írva.
  • Renegade
    elég furán töltik vissza, rákerestem pár ismerősömre, sem nekik, sem nekem nincsen nyomom a rendszerben :-(
  • Fabio Capello
    dettó
  • Gunslinger
    Detto, bár csak a kezdőbetű volt nagy.
  • I.C.ram
    másnak is eltűntek a nagybetűk a nevéből a wot oldalán? Nekem csupa kisbetűre konvertálták az accnevem :(
  • Oddball29
    És ez miben mond ellent annak, amit én írtam?

Különösebben nem érdekel, hogy mi történt pont ezzel a darab vassal, csak azért szúrtam be, hogy mutassam, technikai értelemben lehetséges volt. Na nem mintha épeszű ember, üljön bármiben is ebben az időszakban, pont akkor próbálkozna annak a kis felületnek az eltalálásával, amikor a Tigris "boldogabb" végével néz éppen szembe.

A sok gépelhagyást a németek maguknak is köszönhették, mert 44 második felétől csak 1:1 arányban gyártottak pótalkatrészeket.

A kilövésről magáról van adat, 813. TD Battalion (M10)brief history

Ne kóstolgass.
  • nobodyattis
    na már a törlés megvolt sikerült bejelentkezni a honlapon a profilomba 1 órája még nem lehetett
  • Imation
    izgalmas csata lehetett mindenkinek! :(
    kell is az a tier 8 spg! :((
  • flashpointer
    hadbt! Egyszer átjött a mi csoportunkba vizsgázni egy hadbt-s, x^2-et nem tudta lederiválni!
  • exoterm
    jó lesz ez a 6.4!
  • Renegade
  • FairCO
    az első néhány félév uncsi, a sok pszichológia-filozófia-ilyenolyan történettel, de úgy a 3-4 félévnél már kezd érdekessé válni, amikor jönnek a szakmai tárgyak ...
    matek/fizika szigorlat után hawaii ...
    mondjuk én levelezőn nyomom meló mellett, a nappali az kicsit húzósabb lehet, mivel ott már le tudják adni az anyagot rendesen, és van miből számonkérni ... ez így kicsit gyorstalpalós.

• a.carkey
    Navarone ágyúi a Filmmúzeumon, míg elindul ez a szar.
  • Metalmilitiakid
    oda is beadtam a jelentkezést de végül máshova vettek mert ez csak a 2. volt, milyen amugy ?
  • bornofakone
    OFF
    voltam 1 v 2 éve nem tom már nyíltnapon :D nagyon adta mikor tankkal átmentek opel kadetton :DDD
    meg volt h 1 heli is felszállt :D adta úgy az egész :D
  • FairCO
    OFF
    én a Nemzetvédelmin nyomom ... pssszt ...
    Had- és Biztonságtechnikai Mérnöki ...

a főépület előtt egy T-72 ácsorog ...

és már csak 2 félév ...
  • bornofakone
    OFF
    bocs az offért, csak nem gondoltam h ennyi ember jár gamfra :D meglepő :D
    amúgy abban van ráció h műszaki embert jobban érdekli a technika, haditechnika :)
    amúgy én is első éves vagyok :D
  • hippy
    Nem tudom volt-e már,de itt 1 kis feszültségoldó amíg várunk a szerverre.
  • Eagle16
    OFF

Én is oda járok menedzser szakra, ebben a félévben megyek logisztika szakirányra :)

A műszaki embereket amúgy is jobban vonzza a technika, haditechnika, ha meg játszani is szeretnek a gépen akkor máris megtalálták a WoT-ot. Aztán már csak egy topik kell ahol találkoznak.
  • Nazarov77
    Mérnök infó, első éves vagyok :)
  • bornofakone
    :DD kicsi a világ :DD
    milyen szak? :D
  • ilsalon
    Én is az voltam ezer éve. :-)
  • Nazarov77
    ja
  • bornofakone
    nazarov, gamf-os vagy? :DDD
  • Eagle16
    Jah tényleg...elnéztem.

Amúgy Tier 4-ig hamar el lehet jutni, szóval ilyen Tier 2-es gépekkel nem kell sokat menni majd amúgy sem.

Ha a traktorral egy nagyon jó kört fut az ember elsőre, akkor már a 2. csatától fullos lehet, a 3. csatával meg ki is lehet fejleszteni a többi tankot :D
  • CaRiuS
    úgy látom frontpáncélra is rápróbáltak, de feladták:)