A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #30833 Háromszor olvastam át. Én nem találom sehol, hogy hol említed meg a tornyot, de még csak nem is utalsz rá.
Az 5 közepes hk/Tigris (attól függetlenül hogy igaz vagy sem) állításoddal az a bajom, hogy az vitánk elején a WoT-ra vonatkoztattad. És valami hasonlót erő arányt szeretnél látni a játékban is (legalábbis szerintem ez olvasható ki a mondataidból). Ez egy olyan MMO-nál nem működik, mint a WoT. Ha ilyet szeretnél, akkor ott a kiváló Panzer Elit.
Csúnya de nagyon jó játék.
A fix változó pedig semmit nem ér ha úgymond steril körülmények között hajtják végre. A találati arány az egyik olyan paraméter, amit nem érdemes számottevően figyelembe venni, harctéri körülmény között. Mert nagyon sok múlik a legénységen. A páncélvédelemre vagy a páncélátütésre közvetlenül nincs hatással a legénység. Ezekből tesztek alapján is lehet következtetéseket levonni.
Oddball azt írta, hogy örültek ha minden negyedik lövés talált, én egy kicsit jobb arányra emlékeztem. Nem valószínű, hogy az a 25% csak a 8,8 cm L/71-re vonatkozik. De még a táblázatban szereplő 61% is nagyon magasnak tűnik, az átlagos 25%-hoz képest.
Annyiban igazad van és akkor vissza is vonom a parasztvakítást, hogy a WoT-ban az ágyúk pontossága magára az ágyúra vonatkozik (habár te át vitt értelemben de a harctéri pontossággal hoztad összefüggésben a 91%-ot). Tehát amit akarsz, hogy pontosabb ágyúk legyenek, avval én is egyetértek. Pontosabbnak kell lennie a nagy kaliberű német ágyúknak, mint a többi nemzet hasonló kaliberű ágyúi.
Erre sok panasz nem lehet, mert a WoT-ban a német ágyúk többsége jelenleg is pontosabb, mint a többi nemzeté. Talán csak a 12,8 cm L/55 nem az. Emellett bizonyos típusoknak tovább fogják növelni a pontosságát. A célzás ideje is kevesebb időt vesz igénybe. (Feltéve ha nem kempelünk egyik géppel se.) Mivel lassabbak is a német nehéztankok, ezért a célzó kör is hamarabb szűkül. Ezzel bizonyos esetekben fél lövésnyi időt nyerhetnek.
Az átlapolt futógörgő kellett. Nem volt más választás. A legproblémásabb dolgok szorosan összefüggtek. Nem megfelelő technológiával készült torony, nagy tömeg, átlapolt futógörgő, elöl lévő erőátvitel és váltó, magas oldalfal. A mozgó alkatrészek túl vannak terhelve. Legtöbbnek a nagy tömeg az okozója. De tulajdonképp nem tudtak mit csinálni a mérnökök. Lehet ezt kifejtem majd jobban, csak még pár információt megpróbálok begyűjteni.