418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #30994 fullos az durva:) -
valaki már fullos T1 heavyvel tolja :P Holnapra már tuti lesz t29 is meg IS :P -
Gunslinger #30992 Ez is vétlen TK volt ahogy láttam, Himmelsdorfon az egyik utcában picit sűrűn bujkáltak a gonoszok, kb 1 méterről TK-zta le egyik a másikat a roncsok közti csiki-csukiban. -
exoterm #30991 
am 310ezer xp még ekkora szorzóval is krva sok, el se tudom képzelni, hogy valaki ezt összeszedni prémium nélkül. -
Gunslinger #30990 Nincs, nem pre-ordert vettem, hanem csak simán aranyat, nem tartok igényt az ingyen tankra, 5500 aranyra fizettem be, 5222 forint volt. Ebből kijön két havi prém, ami nekem bőven elég lesz meg egy slot, ha úgy akarom, de inkább free xp vagy pénz váltás lesz a maradék 500-ból.
Előbb viszont hogy jártam, Kampinovkán volt egy brutál csata, PzII-vel az összes lőszeremet ellőttem és egy killem sem volt, de sebeztem vagy 7 tankot :-D Rohadt szar ez a 20mm-es cucc, pedig a leghosszabb van fent rajta. Iszonyúan el fogja toszni a találati statisztikámat, ha sokat tolom még vele, már kifejlesztettem a PzIIIA-t, csak lóvém nincs még rá, hiányzik 40 ezer. -
garaib #30989 Véletlenül itt http://game.worldoftanks.com/account/promocode/ regisztráltam be a promokódot és ilyenkor az eu szerveres felhasználó nevem alatt nem jelenik meg a kapott arany. Szerintetek ezt hogy lehet javítani? Egyáltalán miért szerepel két helyen (eu és com) a felhasználóm? :( -
Wlanseraf #30988 Én is láttam egyet:) sajna én voltam:) kurva messzire lőttem és bele gyalogoltak:) -
Én ma bent voltam egy csatában ahol agy matilda 10 killt csinált. Azt hittem, hogy rosszúl látok:) -
Renegade #30986 van pz IV/V tankod?
borzasztó gyenge, de az elején nagyon jól hozza a pénzt, nettó 20k + ha az ember ügyes -
Gunslinger #30985 Megvolt az első alázós kör és amint látható az ellenfélnél volt egy TK is, első eddig amit láttam hw óta.
-
Gunslinger #30984 Hálistennek egyszer sem gyulladtam még ki, viszont oneshotoltak már egyszer. Azon filózom, hogy váltani kéne egy kis aranyat álcaháló végett... -
Renegade #30983 vannak dolgok amik nem változnak: már 2* gyulladt ki a pz2-em, természetesen előlről -
Gunslinger #30982 Áhh, bazze, előbb legyilkoltam három tankot is egyedül 100%-ról és mégis vesztettünk. Sajna nem haltak ki a noobok :-( -
Imation #30981 22 csata 9 győzelem de engem már ez is idegesít! :)
Nekem még csak PzII és Pzjg1 van -
Wlanseraf #30980 Mondjuk ezt nem értem:) az akkora szar:D -
Gunslinger #30979 Hehe, ez a T-26 tök fasza, jó magas, simán ki lehet látni vele Kampinovkán a barikádok mögül, más T2-es tank sztem nem képes erre, Pz35 is alacsonyabb. -
Gunslinger #30978 Hehe, így is el lehet pocsékolni egy csomó pénzt. Prémium skuló után talán a legjobb módja. -
Valamelyik gyökér már Chirchillt is vette :D -
Gunslinger #30976 17 csatából 4 victory, 1 draw, többi vereség. -
bornofakone #30975 csak én vagyok ilyen szerencsétlen h megkapom a legbutább, legostobább, leg nem is tudom milyen csapatot? :D esküszöm 13 csatát toltam le, abból 5-t nyertem, többi kész ko. volt... abban az 5 csatában szerencsére sikerült 1 magyarral találkoznom, meg volt 1-2 értelmes arc, többi meg ....
lényeg h mintha az emberek most játszanának először a játékkal, ülnek a seggükön, semmi taktika, semmi csapatmunka, semmi...
lehet én voltam ilyen buta, együgyű h azt hittem majd jó lesz, mert mindenki tapasztalt, és majd megy a csapatmunka és majd megindulunk és jó lesz, persze gondoltam h meghalok... de hogy mást se láttam, csak h enemy okosan megindult 10-12 tankkal 1 oldalt, maradék védte a base-t ill hátulról supportált (campinovkán) és 3 perc alatt elhullott a csapatom...
addig nálunk meg csak nézelődött mindenki, 1-2 player ölt, v együtt működött, most is 4 arty maradt, egyik én, mert már kínomban t57-ezek :DD és volt 3-4 td-nk meg 1 ligh tank, és egyik se mozdult volna meg scoutolni....írtuk nekik (artyk) de nem... ehelyett az enemy scoutolt be bennünket és az arty-jaik rommá lőtték a csapatunkat :)
ne haragudjatok h ezt beírtam... de kész vagyok idegileg komolyan mondom... lassan is haladok, 13-15 xp-k :D de szerencsére mikor győztünk, mindig rendesen összejött :)
szóval már van bt-2, pz2, t57 meg at-1 :)
amúgy vkinek hasonló "élmény"? :D -
Renegade #30974 első topgun :-)
-
Gunslinger #30973 Ezután is lehet használható tankod, igen, küzdeni kell érte, gondolom legutóbb is küzdöttél. -
Eljött a nagyburzsoázia ideje ..
Ez továbbra is csak szopás, de legalább eddig volt használható tankom .
Mindegy, nem is mondok már erre semmit, kár érte :( -
Dettó! -
Wlanseraf #30970 Én nem. -
exoterm #30969 Végre újra elkezdhetjük ugyanazt a szart, mint 1 éve. Mostmár értem miért van 120 új üzenet lol. -
davidbog #30968 Kapok e-mailt arról, ha megkaptam az M4A2E4-et? -
Wlanseraf #30967 Én szégyenszemre de először orosz TD, aztán német heavy. -
Gunslinger #30966 Hja, én is igyekszem ezerrel, prémium ide vagy oda, de még csak PzII-nél és T-26-nál tartok. Egyszerre húzom ezt a két ágat, ha egyikkel kihalok ülök át a másikba, szal a pénzem két felé megy. -
Wlanseraf #30965 Nem szeretem ezeket az alap fosokat:) meg szeretnék odabaszni a pre-orderes heavyknek:D SU-85 meglesz nemsokára akkor már lehet:D -
Gunslinger #30964 T1 tankoktól baromi gyorsan meg kell szabadulni, először ők hullanak el, ha már T2-3 csata van. -
Gunslinger #30963 Wow! Te aztán sietsz. Gondolom megy a free xp vásárlás. -
Wlanseraf #30962 SU-85B:) -
Gunslinger #30961 A-32? :-) -
Wlanseraf #30960 nekem T4 van:P -
Úgy látom szépen belerakták, hogy mindennek a gyengéje pusztuljon először, loltraktor ami amúgy is lassan fordul, majdnem minden bekapott találatnál "the turret is lock" és halott vagyok mire megfordulok pedig csak 1 tank lő. Na mondom végre megvan a jagerI erre itt meg minden találatnál a lánctalp szakad le, vagy kilövik a drivert és ismét lassabban mozgok. Kicsit idegsítő így már 1 óra alatt is.. -
Gunslinger #30958 Hehh, megvan az első arty általi halálom is. -
Gunslinger #30957 Beszarás, már vannak Tier 3-as masinák, PzII-vel totál legalulra kerültem. -
WOT.. ennyi volt, semmi nem változott, gusztustalanabb lett mint volt, köszönjük szépen, uninstall. -
m4a2e4-et