banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    csak én vagyok ilyen szerencsétlen h megkapom a legbutább, legostobább, leg nem is tudom milyen csapatot? :D esküszöm 13 csatát toltam le, abból 5-t nyertem, többi kész ko. volt... abban az 5 csatában szerencsére sikerült 1 magyarral találkoznom, meg volt 1-2 értelmes arc, többi meg ....
    lényeg h mintha az emberek most játszanának először a játékkal, ülnek a seggükön, semmi taktika, semmi csapatmunka, semmi...
    lehet én voltam ilyen buta, együgyű h azt hittem majd jó lesz, mert mindenki tapasztalt, és majd megy a csapatmunka és majd megindulunk és jó lesz, persze gondoltam h meghalok... de hogy mást se láttam, csak h enemy okosan megindult 10-12 tankkal 1 oldalt, maradék védte a base-t ill hátulról supportált (campinovkán) és 3 perc alatt elhullott a csapatom...
    addig nálunk meg csak nézelődött mindenki, 1-2 player ölt, v együtt működött, most is 4 arty maradt, egyik én, mert már kínomban t57-ezek :DD és volt 3-4 td-nk meg 1 ligh tank, és egyik se mozdult volna meg scoutolni....írtuk nekik (artyk) de nem... ehelyett az enemy scoutolt be bennünket és az arty-jaik rommá lőtték a csapatunkat :)
    ne haragudjatok h ezt beírtam... de kész vagyok idegileg komolyan mondom... lassan is haladok, 13-15 xp-k :D de szerencsére mikor győztünk, mindig rendesen összejött :)
    szóval már van bt-2, pz2, t57 meg at-1 :)
    amúgy vkinek hasonló "élmény"? :D