418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #31154 Valentinet kaptam,nemtom mért,nem fizettem,biztos mert bétáztam,de az nagyon gatya,legjobb meccs 12-14k péz.Sokba kerül a lőszere. -
Gunslinger #31153 Én sem váltottam még, annyira nem vagyok türelmetlen, de egyszer-kétszer jól jött volna egy álcaháló már az elején, tegnap majdnem elcsábultam. -
TDantes #31152 Aranyat creditre váltani baromság! Akkor inkább egy prem tankot venni, az hosszú távon is jó befektetés. -
Gunslinger #31151 Prémium és a gift tankok jelenleg a legjobb pénz keresők, ugyanis csak azok vannak egyből mid tier kategóriában. Alacsony tierben még prémiummal is lassan jön a pénz. De ha veszel aranyat, akkor azt csak egy mozdulat átváltani creditre. -
TDantes #31150 Én a három prémium tankommal fosom a pénzt -
Plata #31149 Van valami ötletetek hogy lehetne jól pénzt keresni?Most akarom beszerezni a Pz3 Ausf A tankot de rohadt drága.Rohadtul kéne a pénz,régen artyval szereztem,de szerintem az már nem olyan jó.Most el sem kezdtem. -
ilsalon #31148 Így már jártam én is. PZIV-gyel puskáztam bele HE-vel egy Tigrincsbe. Felgyullad, majd visszalőtt és kinyírt. Azután szépen leéget 95%-ról.
-
Gunslinger #31147 Aztarohadt, felgyújtottam egy PzII-t, de jó 10 másodperccel azután égett le, hogy engem kinyírtak. :-))))) Néztem, hogy hogy kaptam még egy killt mikor már rég nem élek :-D -
szerintem a hétvégére meg lesz :) -
bornofakone #31145 ohh de szép látvány ért az előbb :DD
6 prém sörmen, együtt támadt, leabáltak mindenkit :) jó kis csapatmunka volt :D
kicsit olyan érzésem volt h ide hiányzik 1 tiger1 meg 1-2 pz4 :D és 1 kis ww2 szeletet kaptam volna :)
már csak popcorn és mozizhattam volna:)
de ezek szerint az értelmesebbek még most prém tankokkal tolják h legyen pénz? :D (csak azért kérdezem mer t1-2 csatákban olyan buta emberek vannak... mintha téll most látták volna a játékot először) -
Gunslinger #31144 90%, hogy heavy pre-order csomagosnak lesz először. -
TDantes #31143 Kíváncsi vagyok mikor tűnik fel az első Maus -
Gunslinger #31142 Lehet inkább a T-28-at fogom free XP-ből átugrani, hogy legyen KV-m. -
Gunslinger #31141 Na az viszont már tier 7.
1 nap alatt, brutális tempó.
Most már én is főleg CBT-s giftesekkel küzdök, előbb volt két KV is. Ideje lenne lassan fellépni tier 4-be...
Hiába vettem prémiumot, hiba volt egyszerre két ágon indulni, osztódik a pénzem, mert mégsem tudok egyszerre két tankkal menni. XP-vel nagyon jól állok, de pénzt nem szívesen váltok. -
bornofakone #31140 t1 heavy-vel meg fullos kv-val futottam össze :D úgy h at-1-ben ültem, reménykedtem h majd jó csatákat kapok mikor meglett su-76... erre csak rosszabb lett, 1 kv helyett lett 3, előbb 4 volt, 1 rakat prém sörmen... szóval :D
amúgy ne aggódjatok engem már 7x dobott ki szeró túlterheltség miatt.... megfogadtam még1 aztán inkább lego racer-ezek egyet :DD -
őő...valaki T 29 nél tart... -
Gunslinger #31138 Az ugyanaz a tier még :-) -
TDantes #31137 Az semmi..van aki KV-2nél tart. Láttam amint kidugja a 152 mm-es ágyúcsövet. Szerencse, hogy a M6prémium tankban ültem. -
Gunslinger #31136 Azta mindenit, valaki már Pz IV-nél tart... -
Gunslinger #31135 Hehe, már 800 free xp összegyűlt és nem is váltottam egyet sem, mire odajutok a VK3001H-hoz simán át is tudom ugrani ahogy legutóbb :-) -
sötétfaló #31134 csak az időd ment el,a semmiért -
sötétfaló #31133 az fasza -
Ezt én se értem :) -
Plata #31131
Victory!
Battle: Malinovka 2011. április 13. 11:54:24
Vehicle: PzKpfw II
Received Experience: 0, credits: 0
Köszönöm szépen,ez csak azért mert csata kezdése után 10 másodpercel kidobott a játék,és vagy 5 perc kellett mire visszaengedett. -
Plata #31130 Ez nem igaz,elkezdődik a csata kempirovkán erre kidob,és csak most enged vissza,de a csatába nem mehetek vissza.Hogy fejlődjek így? -
Gunslinger #31129 Azt is lehet váltani aranyból egyből, ha valaki nagyon siet. -
Gunslinger #31128 Nekem is Kampinovka van szinte állandóan, Ensk a kedvenc pályám, eddig még csak háromszor adta be 40 csatából. :-( -
SZU #31127 Óje! Még kétszer egymás után campirovka. -
baalbaalbaal #31126 Nekem elég volt az első csata T1-gyel, hogy maxra fejlődjön, szóval sok csatát nem kell játszani alacsony szinten, persze kérdés, hogy folyik be a mani. -
twi452 #31125 ezt én is megfigyeltem..10ből 7szer a kempingezős pálya..:D -
SZU #31124 Egyébként már rohadtul unom, hogy mindig a campirovkát és a vasutas városos pályát adja be nekem. Ma kb. 90%ban ezen a két mapon játszok reggel óta. Campirovkán már csak annyira van erőm, hogy beteszem a váltót 2-esbe és beírom charge, majd kilépek a csatából.
Tökömnek van türelme a sok kemperre T1-T2-es járművekkel egy szar pályán. -
hNeo #31123 Mikor lesz ww2 térkép, amin magyarként nyomulhatunk előre és foglalhatjuk el a gaz ellenfél országokat?
Mikor lesz francia ág?... na és magyar ág? turán? zrínyi? sóhaj... -
Érdekes, eddig soha nem volt gond a szerverrel mióta 90 ezer fősre bővítették, most meg hirtelen :D De most már lehet reklamálni, mert a kifizetett prémium idő ketyeg. -
Felkészültek az élesre .... túlterhelt a szerver :) -
Plata #31120 WoT készítői kb olyan szinten vannak mint egy tört WoW szeró. -
Plata #31119 9824 online player -
Plata #31118
Victory!
Battle: Malinovka 2011. április 13. 11:25:15
Vehicle: PzKpfw II
Received Experience: 186, credits: 2 980
Bassza már meg.Két tankot kilőttem vagy vagy ötöt sebeztem,mielőtt kidobott volna. -
sötétfaló #31117 A sok befolyt many,foglalja le így a gépeiket:) -
Plata #31116 90e?Hisz csak huszonvalahány e ember játszott. -
sötétfaló #31115 Be kellene húzniuk egy-két 6-erest Csernonilból,hogy bírják a strapát az Ivánék:)