418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Valentinet kaptam,nemtom mért,nem fizettem,biztos mert bétáztam,de az nagyon gatya,legjobb meccs 12-14k péz.Sokba kerül a lőszere.
  • Gunslinger
    Én sem váltottam még, annyira nem vagyok türelmetlen, de egyszer-kétszer jól jött volna egy álcaháló már az elején, tegnap majdnem elcsábultam.
  • TDantes
    Aranyat creditre váltani baromság! Akkor inkább egy prem tankot venni, az hosszú távon is jó befektetés.
  • Gunslinger
    Prémium és a gift tankok jelenleg a legjobb pénz keresők, ugyanis csak azok vannak egyből mid tier kategóriában. Alacsony tierben még prémiummal is lassan jön a pénz. De ha veszel aranyat, akkor azt csak egy mozdulat átváltani creditre.
  • TDantes
    Én a három prémium tankommal fosom a pénzt
  • Plata
    Van valami ötletetek hogy lehetne jól pénzt keresni?Most akarom beszerezni a Pz3 Ausf A tankot de rohadt drága.Rohadtul kéne a pénz,régen artyval szereztem,de szerintem az már nem olyan jó.Most el sem kezdtem.
  • ilsalon
    Így már jártam én is. PZIV-gyel puskáztam bele HE-vel egy Tigrincsbe. Felgyullad, majd visszalőtt és kinyírt. Azután szépen leéget 95%-ról.
  • Gunslinger
    Aztarohadt, felgyújtottam egy PzII-t, de jó 10 másodperccel azután égett le, hogy engem kinyírtak. :-))))) Néztem, hogy hogy kaptam még egy killt mikor már rég nem élek :-D
  • Metwork
    szerintem a hétvégére meg lesz :)
  • bornofakone
    ohh de szép látvány ért az előbb :DD
    6 prém sörmen, együtt támadt, leabáltak mindenkit :) jó kis csapatmunka volt :D
    kicsit olyan érzésem volt h ide hiányzik 1 tiger1 meg 1-2 pz4 :D és 1 kis ww2 szeletet kaptam volna :)
    már csak popcorn és mozizhattam volna:)
    de ezek szerint az értelmesebbek még most prém tankokkal tolják h legyen pénz? :D (csak azért kérdezem mer t1-2 csatákban olyan buta emberek vannak... mintha téll most látták volna a játékot először)
  • Gunslinger
    90%, hogy heavy pre-order csomagosnak lesz először.
  • TDantes
    Kíváncsi vagyok mikor tűnik fel az első Maus
  • Gunslinger
    Lehet inkább a T-28-at fogom free XP-ből átugrani, hogy legyen KV-m.
  • Gunslinger
    Na az viszont már tier 7.
    1 nap alatt, brutális tempó.
    Most már én is főleg CBT-s giftesekkel küzdök, előbb volt két KV is. Ideje lenne lassan fellépni tier 4-be...
    Hiába vettem prémiumot, hiba volt egyszerre két ágon indulni, osztódik a pénzem, mert mégsem tudok egyszerre két tankkal menni. XP-vel nagyon jól állok, de pénzt nem szívesen váltok.
  • bornofakone
    t1 heavy-vel meg fullos kv-val futottam össze :D úgy h at-1-ben ültem, reménykedtem h majd jó csatákat kapok mikor meglett su-76... erre csak rosszabb lett, 1 kv helyett lett 3, előbb 4 volt, 1 rakat prém sörmen... szóval :D
    amúgy ne aggódjatok engem már 7x dobott ki szeró túlterheltség miatt.... megfogadtam még1 aztán inkább lego racer-ezek egyet :DD
  • Ulvar
    őő...valaki T 29 nél tart...
  • Gunslinger
    Az ugyanaz a tier még :-)
  • TDantes
    Az semmi..van aki KV-2nél tart. Láttam amint kidugja a 152 mm-es ágyúcsövet. Szerencse, hogy a M6prémium tankban ültem.
  • Gunslinger
    Azta mindenit, valaki már Pz IV-nél tart...
  • Gunslinger
    Hehe, már 800 free xp összegyűlt és nem is váltottam egyet sem, mire odajutok a VK3001H-hoz simán át is tudom ugrani ahogy legutóbb :-)
  • sötétfaló
    csak az időd ment el,a semmiért
  • sötétfaló
    az fasza
  • Metwork
    Ezt én se értem :)
  • Plata

Victory!
    Battle: Malinovka 2011. április 13. 11:54:24
    Vehicle: PzKpfw II
    Received Experience: 0, credits: 0
    Köszönöm szépen,ez csak azért mert csata kezdése után 10 másodpercel kidobott a játék,és vagy 5 perc kellett mire visszaengedett.
  • Plata
    Ez nem igaz,elkezdődik a csata kempirovkán erre kidob,és csak most enged vissza,de a csatába nem mehetek vissza.Hogy fejlődjek így?
  • Gunslinger
    Azt is lehet váltani aranyból egyből, ha valaki nagyon siet.
  • Gunslinger
    Nekem is Kampinovka van szinte állandóan, Ensk a kedvenc pályám, eddig még csak háromszor adta be 40 csatából. :-(
  • SZU
    Óje! Még kétszer egymás után campirovka.
  • baalbaalbaal
    Nekem elég volt az első csata T1-gyel, hogy maxra fejlődjön, szóval sok csatát nem kell játszani alacsony szinten, persze kérdés, hogy folyik be a mani.
  • twi452
    ezt én is megfigyeltem..10ből 7szer a kempingezős pálya..:D
  • SZU
    Egyébként már rohadtul unom, hogy mindig a campirovkát és a vasutas városos pályát adja be nekem. Ma kb. 90%ban ezen a két mapon játszok reggel óta. Campirovkán már csak annyira van erőm, hogy beteszem a váltót 2-esbe és beírom charge, majd kilépek a csatából.

Tökömnek van türelme a sok kemperre T1-T2-es járművekkel egy szar pályán.
  • hNeo
    Mikor lesz ww2 térkép, amin magyarként nyomulhatunk előre és foglalhatjuk el a gaz ellenfél országokat?
    Mikor lesz francia ág?... na és magyar ág? turán? zrínyi? sóhaj...
  • Eagle16
    Érdekes, eddig soha nem volt gond a szerverrel mióta 90 ezer fősre bővítették, most meg hirtelen :D De most már lehet reklamálni, mert a kifizetett prémium idő ketyeg.
  • Tono34
    Felkészültek az élesre .... túlterhelt a szerver :)
  • Plata
    WoT készítői kb olyan szinten vannak mint egy tört WoW szeró.
  • Plata
    9824 online player
  • Plata

Victory!
    Battle: Malinovka 2011. április 13. 11:25:15
    Vehicle: PzKpfw II
    Received Experience: 186, credits: 2 980
    Bassza már meg.Két tankot kilőttem vagy vagy ötöt sebeztem,mielőtt kidobott volna.
  • sötétfaló
    A sok befolyt many,foglalja le így a gépeiket:)
  • Plata
    90e?Hisz csak huszonvalahány e ember játszott.
  • sötétfaló
    Be kellene húzniuk egy-két 6-erest Csernonilból,hogy bírják a strapát az Ivánék:)