418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• marchizor
    butaságot mondasz
    tehát a kérdésemre még mindig várom a segítőkész emberek válaszát :D
  • CaRiuS
    Na most megcáfoltad magad :)
    Ugyanis tegnap pont a Panther II-t akartam volna írni, hogy jött a megváltás, de legalább olyan későn mint a Tigrisek.
    Tűzerő kiváló, ehhez adódott a 25 tonnával kevesebb súly aminek az előnyeit gondolom nem kell ecsetelnem...
    Hát bizony... szép lett volna ha Panther II-esek száguldoznak a harmezőkön.. :))
  • fecska
    bocsi csak szurja a szemem
    tehat, az -e kerdoszocskat, csak igek utan hasznaljuk
  • marchizor
    A Pz V/VI-ra melyik 3 felszerelést érdemes felrakni? A javítást+-t tuti felteszem, azonkívül mit érdemes? Eddig nem angyon volt német tankom, gyúlékony-e stb.?
  • Gunslinger
    Na most volt egy jó köröm PzIIIA-val, de ez is csak 486XP volt, meg egy defender medál, viszont első kör az 50mm-essel.
  • Gunslinger
    Én speciel holnap meg pénteken nem fogok tudni játszani. Hétvége is necces, szal annyira ne irigyelj :-)
  • Fabio Capello
    Nincs telefonos fizetés, csak kártyás.
  • baalbaalbaal
    Hoppá! Hogy is lehet telefonról megvenni??? Céges mobilról simán kifizetném! :)
  • kissrac
    úgy irigyellek titeket, mire én hazaérek és elkezdek játszani addigra ti elunjátok magatokat :)

pedig ma is csak este 9 után lesz játék számomra, talán egy-két csata belefér még délután...
  • Renegade
    nálam:

pzII: 424/1176
    pzIIIA: 290/597

van egy hangyányi különbség :-(
  • Gunslinger
    295 volt eddig a legmagasabb vele, 192 az átlag. Bőven a PzII alatt teljesít, azzal az átlagom 230 ás 700 körüli xp is összejött dupla nélkül.
  • Renegade
    miröl beszélsz? Az a tank nagyon adja, akár 350xp is össze jön egy körben (azzal szívok én is, nagyon) ;)
  • Gunslinger
    Áhh, én csúnyán leragadtam a PzIIIA-nál, úgy ahogy korábban is, ezt a német tankot utálom a legjobban.
  • SZU
    A tankot visszavásárláskor alap szériával kapod meg.
  • Wlanseraf
    T-34-85 amit láttam is:) nekem 10k és megvan az SU-100
  • Gunslinger
    Lentebb írta valaki ,hogy látott már T29-et, ami tier 7 amcsi heavy. Én még csak KV-kat meg PzIV-eket láttam, mert még csak PzIIIA-nál és T-46-nál tartok.
  • Gunslinger
    Igen, az egyéni teljesítményt XP osztáskor mintha nem nagyon venné figyelembe, a lényeg hogy victory avagy defeat. Illetve ha kiugróan sokat teljesítesz a csapattársakhoz képest, akkor van jutalom. 1-2 kilövésért, sebzésért meg pár detectért pacikuki popódba.
  • Fabio Capello
    Szánalmas egyszerűen az XP osztása...

Ha kilövök hármat és assistolok, nyerünk, negyedannyi xp-t kapok, mintha kikapunk és nem lövök egyet se. Szánalom...
  • marchizor
    én a Pz V/VI-al hülyére keresem magam :D
  • peter9228
    Pedig jó lenne. Nem nagyon érdekelne ha duplaannyiba kerül, úgyis céges mobilról venném:D
  • a.carkey
    Tegnap éjjel meglett a Hetzer. Azóta sajnos aludtam és melóztam, de azért nagy előrelépés volt. Éjjel négyig a KV és a T-34 volt az a nagyok közül, amelyeket kigyúrva láttam, ill. a T1 vonalig jutott el pár tag. Most mi a helyzet?
  • SirArcheer
    Irigylem egyesek problémáit, hogy csak ua-ra mapra rakja Őket.
    Én még ki sem tudtam próbálni HW után. :(

Kérdés:
    Ha egy tankot eladok mert kell a hely, és később megint megveszem( mert mondjuk a tech-tree megváltozott és ahhoz kell) megmaradnak rá a kifejlesztett eszközök?
  • Torzonborz
    szerintem meg mindenki maga dönti el hogy mire költi a pénzét. attól még nem hülye hogy költ rá. mondom ezt úgy hogy én sem fizetek érte ( még ).
  • Plata
    Nem egészen,sosem állt szándékomban költeni rá.Jobb helye is van a fizetésemnek.
  • Ninju
    Én ISU-ig jutottam. A végén még meglett az ionágyú. Na az brutális!
    Várom már én is a zojjektet. :)
  • V43 1105
    Én Object 704-et szeretném megkaparintani, nagyon bejött az a tank sajna a játékban az orosz TD ágon csak SU-152ig jutottam el.... az új tankok is érdekelnek, viszont azt nem tudom érdemes-e beruházni prémiumra, bár úgyérzem előbbutóbb kell majd hiszen, mégis csak ad egy kis pluszt.. :D
  • Gunslinger
    Biztosan nem.
  • Gunslinger
    Hehe, anyuci nem ad zsebpénzt és most haragszol a világra, mi? :-)
  • peter9228
    SMS-el lehet majd gold-ot venni?
  • Plata
    Én nem fizetek nekik egy büdös petákot sem,de sok hülye biztos ellátja majd őket pénzel.
  • SZU
    Zsír!

Egy célom van, lehetőleg csak az új harckocsik felé haladni. MarderIII Nashorn, Sturer Emil. Tiger P, az új leopárd medium, ilyesmi.
  • GeoTrasher
    Komolyan majdnem sírvafakadtam, mikor ma megláttam, hogy mindent töröltek a ruszkik. Ez borzasztó! Érdemes pénzbefizetés nélkül játszani szerintetek? Vagy az túl fapados?
  • yossarianHUN
    Nagyon egyszerű, meglesz a Hetzered és az ő ágán mehetsz tovább, illetve ha még megvan a Marder akkor gondolom abból mehetsz tovább a III-as felé.
  • Ninju
    Nekem is ez volt a második lépésem.
  • crossy104
    Még 25 ezer xp és megvan a Hummel.
  • SZU
    Valamit nem értek. Ha pár nap múlva bejönnek az új harckocsik, és én most elérem a MarderII-ből a hetzert, sőt meg is veszem, akkor az új tech treebe hogy férek be?

Mert ott MarderII-ből MarderIII felé megy az ág.
  • yossarianHUN
    "1944 decemberében a Henschel a Tiger II. 33 tonnás, könnyű változatának (Klein Tiger) terveivel állt elő. A harckocsiba Maybach HL 230 P 30 motort szántak, melynek teljesítménye 630 LE volt. Mellső páncélzata döntött volt, vastagséga 80 mm, míg oldalsó páncélzatát a még fejlesztés alatt álló rétegezett páncélzattal akarták megoldani. A Klein Tiger fegyverzete egy 100 mm-es Krupp által készített PWK (Panzerwurfkanone) volt, mely 200 mm-nyi páncél átütésére volt képes. A Klein Tiger papíron maradt."

Erről nem tud valaki valamit? Egész jól hangzik, bekerülhetne német med vonalra.
  • Tono34
    Én eladtam a Valentine-t, hogy legyen keretem, a másik még megvan, azt megtartom.
  • Plata
    Sose volt erősségem a light tank,med és a heavy a kedvencem.
  • Plata
    Kivéve ezt az alkalmat.