418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
marchizor #31194 butaságot mondasz
tehát a kérdésemre még mindig várom a segítőkész emberek válaszát :D -
CaRiuS #31193 Na most megcáfoltad magad :)
Ugyanis tegnap pont a Panther II-t akartam volna írni, hogy jött a megváltás, de legalább olyan későn mint a Tigrisek.
Tűzerő kiváló, ehhez adódott a 25 tonnával kevesebb súly aminek az előnyeit gondolom nem kell ecsetelnem...
Hát bizony... szép lett volna ha Panther II-esek száguldoznak a harmezőkön.. :)) -
bocsi csak szurja a szemem
tehat, az -e kerdoszocskat, csak igek utan hasznaljuk -
marchizor #31191 A Pz V/VI-ra melyik 3 felszerelést érdemes felrakni? A javítást+-t tuti felteszem, azonkívül mit érdemes? Eddig nem angyon volt német tankom, gyúlékony-e stb.? -
Gunslinger #31190 Na most volt egy jó köröm PzIIIA-val, de ez is csak 486XP volt, meg egy defender medál, viszont első kör az 50mm-essel. -
Gunslinger #31189 Én speciel holnap meg pénteken nem fogok tudni játszani. Hétvége is necces, szal annyira ne irigyelj :-) -
Nincs telefonos fizetés, csak kártyás. -
baalbaalbaal #31187 Hoppá! Hogy is lehet telefonról megvenni??? Céges mobilról simán kifizetném! :) -
kissrac #31186 úgy irigyellek titeket, mire én hazaérek és elkezdek játszani addigra ti elunjátok magatokat :)
pedig ma is csak este 9 után lesz játék számomra, talán egy-két csata belefér még délután... -
Renegade #31185 nálam:
pzII: 424/1176
pzIIIA: 290/597
van egy hangyányi különbség :-( -
Gunslinger #31184 295 volt eddig a legmagasabb vele, 192 az átlag. Bőven a PzII alatt teljesít, azzal az átlagom 230 ás 700 körüli xp is összejött dupla nélkül. -
Renegade #31183 miröl beszélsz? Az a tank nagyon adja, akár 350xp is össze jön egy körben (azzal szívok én is, nagyon) ;) -
Gunslinger #31182 Áhh, én csúnyán leragadtam a PzIIIA-nál, úgy ahogy korábban is, ezt a német tankot utálom a legjobban. -
SZU #31181 A tankot visszavásárláskor alap szériával kapod meg. -
Wlanseraf #31180 T-34-85 amit láttam is:) nekem 10k és megvan az SU-100 -
Gunslinger #31179 Lentebb írta valaki ,hogy látott már T29-et, ami tier 7 amcsi heavy. Én még csak KV-kat meg PzIV-eket láttam, mert még csak PzIIIA-nál és T-46-nál tartok. -
Gunslinger #31178 Igen, az egyéni teljesítményt XP osztáskor mintha nem nagyon venné figyelembe, a lényeg hogy victory avagy defeat. Illetve ha kiugróan sokat teljesítesz a csapattársakhoz képest, akkor van jutalom. 1-2 kilövésért, sebzésért meg pár detectért pacikuki popódba. -
Szánalmas egyszerűen az XP osztása...
Ha kilövök hármat és assistolok, nyerünk, negyedannyi xp-t kapok, mintha kikapunk és nem lövök egyet se. Szánalom... -
marchizor #31176 én a Pz V/VI-al hülyére keresem magam :D -
peter9228 #31175 Pedig jó lenne. Nem nagyon érdekelne ha duplaannyiba kerül, úgyis céges mobilról venném:D -
Tegnap éjjel meglett a Hetzer. Azóta sajnos aludtam és melóztam, de azért nagy előrelépés volt. Éjjel négyig a KV és a T-34 volt az a nagyok közül, amelyeket kigyúrva láttam, ill. a T1 vonalig jutott el pár tag. Most mi a helyzet? -
SirArcheer #31173 Irigylem egyesek problémáit, hogy csak ua-ra mapra rakja Őket.
Én még ki sem tudtam próbálni HW után. :(
Kérdés:
Ha egy tankot eladok mert kell a hely, és később megint megveszem( mert mondjuk a tech-tree megváltozott és ahhoz kell) megmaradnak rá a kifejlesztett eszközök? -
szerintem meg mindenki maga dönti el hogy mire költi a pénzét. attól még nem hülye hogy költ rá. mondom ezt úgy hogy én sem fizetek érte ( még ). -
Plata #31171 Nem egészen,sosem állt szándékomban költeni rá.Jobb helye is van a fizetésemnek. -
Ninju #31170 Én ISU-ig jutottam. A végén még meglett az ionágyú. Na az brutális!
Várom már én is a zojjektet. :) -
Én Object 704-et szeretném megkaparintani, nagyon bejött az a tank sajna a játékban az orosz TD ágon csak SU-152ig jutottam el.... az új tankok is érdekelnek, viszont azt nem tudom érdemes-e beruházni prémiumra, bár úgyérzem előbbutóbb kell majd hiszen, mégis csak ad egy kis pluszt.. :D -
Gunslinger #31168 Biztosan nem. -
Gunslinger #31167 Hehe, anyuci nem ad zsebpénzt és most haragszol a világra, mi? :-) -
peter9228 #31166 SMS-el lehet majd gold-ot venni? -
Plata #31165 Én nem fizetek nekik egy büdös petákot sem,de sok hülye biztos ellátja majd őket pénzel. -
SZU #31164 Zsír!
Egy célom van, lehetőleg csak az új harckocsik felé haladni. MarderIII Nashorn, Sturer Emil. Tiger P, az új leopárd medium, ilyesmi. -
GeoTrasher #31163 Komolyan majdnem sírvafakadtam, mikor ma megláttam, hogy mindent töröltek a ruszkik. Ez borzasztó! Érdemes pénzbefizetés nélkül játszani szerintetek? Vagy az túl fapados? -
yossarianHUN #31162 Nagyon egyszerű, meglesz a Hetzered és az ő ágán mehetsz tovább, illetve ha még megvan a Marder akkor gondolom abból mehetsz tovább a III-as felé. -
Ninju #31161 Nekem is ez volt a második lépésem. -
crossy104 #31160 Még 25 ezer xp és megvan a Hummel. -
SZU #31159 Valamit nem értek. Ha pár nap múlva bejönnek az új harckocsik, és én most elérem a MarderII-ből a hetzert, sőt meg is veszem, akkor az új tech treebe hogy férek be?
Mert ott MarderII-ből MarderIII felé megy az ág. -
yossarianHUN #31158 "1944 decemberében a Henschel a Tiger II. 33 tonnás, könnyű változatának (Klein Tiger) terveivel állt elő. A harckocsiba Maybach HL 230 P 30 motort szántak, melynek teljesítménye 630 LE volt. Mellső páncélzata döntött volt, vastagséga 80 mm, míg oldalsó páncélzatát a még fejlesztés alatt álló rétegezett páncélzattal akarták megoldani. A Klein Tiger fegyverzete egy 100 mm-es Krupp által készített PWK (Panzerwurfkanone) volt, mely 200 mm-nyi páncél átütésére volt képes. A Klein Tiger papíron maradt."
Erről nem tud valaki valamit? Egész jól hangzik, bekerülhetne német med vonalra. -
Én eladtam a Valentine-t, hogy legyen keretem, a másik még megvan, azt megtartom. -
Plata #31156 Sose volt erősségem a light tank,med és a heavy a kedvencem. -
Plata #31155 Kivéve ezt az alkalmat.