418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zsupeti
    bocs

valamiért az aláírásom is megdagadt :)
  • zsupeti
    Jelenleg nekem is a krumpLee,simogatja az idegrendszeremet.DE AZTÁN JÖN A A SZERELMEM!!!!
    [brutálnagy]T1 Heavy[brutálnagy] POWAAAAA

• LeWyTy
    Én csak az elit elérése után veszek új gépet

Azé nem akarja mer ez már balszerencsének is durva
  • HappyHunter
    Ez szerintem csak azért van, mert mindenki gyorsan túl akar lenni a kis tankokon és rushol mint az állat, de aztán közbelép egy fullos traktor és bukta :P
  • Szakesz
    Az mit jelent, hogy "nem akarja"? Mégis miért nem? :)
  • LeWyTy
    Hát f***om mosmá télleg... a játék nem akarjo hogy nyerjek és jó legyek....
    kb 20 menetből 1-2t nyertünk
  • scherier
    Vicces lenne a Tigris tank személyzete tele n1ggerrel. Röviden nem tudod átvinni. Más kérdés ha lenne mozambiki tank annak a rádiósa vagy lövésze hogy kerül a sörmenbe:)
  • lammaer
    Programozóóóóó? Fúúúúúj :P

Különben furcsa, artyban nem emlékszem olyanra hogy bármi is eltűnt volna ha a minimapon látszott a piros pont.

Amúgy a battle mechanics oldalon nagyon szépen le van irva hogy is működik ez a cucc. Jó random persze :)
  • Renegade
    asszem kapnak egy kincstári ventillátort, mert ügyesek voltak, jó pofa ez a pzV/IV, csak úgy kanyarodik mint egy Maus

• lammaer
    Ezaz ezaz, Lee meg T1... finóóóóóóm :D

Én már 10 szintet léptem Battlefield Play4Free-ben :P
  • lammaer
    A T20-al nincs baj. A baj a T23-al van, mivel hiába egy Tierrel magasabb, ugyanazt az ágyút kapja mint a T20. ergo grindlesz egy csomót, és semmilyen hasznot nincs belőle, azon kivül hogy már Tier8-as tankokat kell ellensúlyoznod T7-es felszereléssel.
  • Achmed927
    Szintén Lee-vel szopok én is. A Heavy ágon maximum a T32-ig megyek, hogy legyen egy tier 8-as gépem. Lee , T1 szopás lesz.
    Másik vonalam (a fő vonal) a medium lesz egészen a perzsáig, lesz egy 9-es gépem is. Imádom azt a kis dögöt.
    Majd ha benn lesz amcsi TD, na akkor arra fogok ráhajtani ezeken kívül. Sajnos el kell keresítsek mindenkit: nem lesz egyenlőre JT a tulajdonomban. :D:D (de hátha később)
  • TDantes
    Nekem meg PzIIIA-m van még csak...
  • kiskami
    Én T20-ig jutottam, az elején gáz volt, a végére a legélvezetesebb tankom lett (90-es ágyuval). Az easy8 is hasonló élmény volt.
  • Eagle16
    Mivel már van Tier 7-es tank, úgy tippelném hogy vasárnapra lesz Tier 9 vagy akár 10 is.
  • ilsalon
    Kivéve álcaháló, meg asszem lesz olyan, hogy 10 aranyért leveheted a fixen rögzített kiegészítőt is, tehát ezek átvihetők más nemzet járgányára is.
  • ilsalon
    Ezért hívják tank destroyernek.

Amúgy jellemző, hogy minden páncélvadász és vadászpáncélos igen keményen lő, még pár tierrel feljebb is. Viszont a lövést nehezen viselik a kisebbek.

Én su85b-vel, meg sub85-tel is heréltem a kv-kat, kv3-kat, sőt a kisebbel még nagyobb legény voltam a bokorból. Perszer egyszer vettek észre és csókolom.
  • Ry0K3N
    Szerintem nem kell, az M4A3M8 egy piszok jó tank a megfelelő kezekben utána mi van nem tudom nyilatkozni de ott sem nagyon paanszkodtak. Én most a Lee-vel szopom a faszt mert amcsi heavyre megyek na ez a szopás mert ennek a tanknak csak hátránya van.
  • ilsalon
    De nem ám. Mint, ahogy a kifejlesztett cuccok is csak adott nemzet járműveibe jók.
  • Sir Charles
    az nem, de azóta már 8 meccsből 1 győzelemnél tartok. Szerintem ez elég érdekes
  • f24sg
    Ja, egyébként vígan belecsaptam a híg fosba, és kitaláltam, hogy az egyik első ág, amit elkezdek, az amcsi medium tanks lesz. (búúúú, hülye vagyok én, nooormális?!). Igen, ez van, bétában csak M7-ig jutottam, de az tetszett.
    Szóval még most törjétek le az önbizalmam, ha kell! (emlékszem a korábbi T20 sírásokra, nyugi)

Másik, azt hittem, nem lesz kedvem tolni újra, de egyelőre egész jó lelkiállpotban vagyok...vajh meddig? :D
  • Wlanseraf
    Kurva jó ez az SU-100:) hüledeznek hogy jaj KV-3 az enemy:) a kis SU-100 nem törödnek:) miközben akkorát oda ver hogy csak na:D ment is a levesbe a KV-3-om:D
  • virkir
    "Nemzetek között nincs átjárás legénységben."

Tehát az ajándék M4-en kimaxolt amerikai legénységet nem tudom használni mondjuk majd egy Tigrisben?
  • spiczi91
    Pedig a Lee-nél kevés jobb tank van, én marhára szeretem, gyors és erős ágyú van rajta és a lepattanókat is adja. :D
  • SirArcheer
    Thx. HW előtt rengeteg pénzem ment el ezekre.
  • ilsalon
    Send to barack. Az álcahálóra meg rá kell kattintani, majd amikor előjön a kütyük listája, akkor újra. Ekkor leveszi.

Ha veszel új tankot, akkor legénység nélkül vedd, majd a bal oldaon az üres helyekre kattintva megjelenik a lehetséges emberke a posztra. Azután már csak át kell képezni és kész.

Átképzés pedig a training fülön. Nem árt figyelni melyik tankra képzed. Én rá szoktam nyomni a this vehicle gombra.

Nemzetek között nincs átjárás legénységben.
  • LSSAHPAUL
    Nah hát amúgy is azon gondolkodtam hogy lőjjek vagy ne merthogy az 53% os legénységem nehogy elbaltázza a lövést, miután eltünt az ellenfél már nem volt kérdés hogy nem lövök. Amúgy ilyenkor általában megvárom hogy megdögöljön valamelyik tank, ha a sajátom akkor sorry még mindig jobb mint hogy hallgassam a nyafogását ha netalántán mellément és ő döglik meg.
  • ilsalon
    Kb. ennyi, igen.
  • SirArcheer
    Egy noob kérdésem van.
    Hogy lehet átvinni a legénységet meg az álcahálót?
    A legénységet küldjem a tank eladása előtt a barakkba?
  • Gunslinger
    Én még tier 5-nél sem nagyon max álcaháló meg 75%-os legények és kész.
  • ilsalon
    Igen, ha már 75%-osan vetted a legénységet, vagy mégtöbb és fejlesztetted innen tovább, akkor szerintem megéri.

Én személy szerint tier négyig nem törődtem a személyzettel és a kiegészítőkkel.
  • Gunslinger
    Csak ha magasabb, mint 80%-os, mert % büntit kap ha átviszed.
  • SirArcheer
    Ha jól tudom akkor tűnik el ha lelövik a láncát.
    Ilyenkor oda kell lőni ahol eltűnt, mivel van ott csapattárs ezért nem mozdult el. Csak vigyázni kell a másikra ha nagyon közel vannak.

• Metwork
    Szerintetek megéri vinni a legénységet az új tankba?
    Szoktátok?
  • ilsalon
    Ez rádió dolog tényleg kemény. Volt, hogy csak magamat láttam a minimapon és még csak alig haltak meg.

Meg az tetszik, hogy sokan még mindig valamelyik heavyt érzik a seggük alatt. Megállnak keménykedni, beleállnak a három négy ellenfél ellen a csatába, azután csodálkoznak, hogy egy-két lövéstől kipurcanás van.

Én a traktorral arra készültem, hogy egy lövés vagyok, mintha csak egy M7-ben, vagy valami hasonló papírban ültem volna. És jobban is ment, mint pár hónapja, mikor elkezdtem. Akkor 40%-os voltam trakival, most meg 80%
  • Gunslinger
    3 meccsből 0 az még nem igazán reprezentatív. Én szinte az összes német tankommal kezdetben csak veszítek és a végén általában mindig kijön a több győzelem. Kivétel ez alól a Tiger volt, mert azzal valami 30%-os nyerési arányom volt mikor jött a wipe, de emlékszem, hogy pl. a VK3002DB-vel az első 12 csatám győztes volt.
  • LSSAHPAUL
    Én sose sírtam a láthatósági problémák miatt, mert mint programozó :) megértem, és tudomásul vettem hogy sose lesz tökéletes. De ami tegnap történt az már övön aluli volt: kb 400m-re tölem harcol egy csapattársam egy másik tankkal úgy hogy egymásnak nekimentek és lövik egymást. Én arty voltam, szal becélzom az ipsét, már pont lőni akartam amikor eltűnik! De nem már meghalt mert továbbra is látom hogy a haver lő, az ellenfél is lő onnan ahonnan eltünt :D, valszeg túlvan terhelve a központi szerver és vagy tudatosan visszavettek a láthatósági számításból vagy tényleg túlvan terhelve és erre már nem jutott már órajel :). Kb fél éve mondtam hogyha így akarják számolni ahogy most van akkor netegyek be bokrokat. Az álcázást meg nem úgy kellene elképzelni hogy falevél hanem ha valaki vesz ilyen álcahálót az "alkalmazkodik" a pályákhoz, szal havas pályán fehér festék stb.
  • Sir Charles
    Hát ez hihetetlen.
    Amerikai tankokkal szinte mindig veszítek!
    T2 mediummal 32% a győzelmi arányom, M2 vel eddig 3 meccsből 0.
    AT-1-el meg 22 meccsből 17 győzelem.
    Nem értem.
  • Gunslinger
    Ez csak az alacsony, 1-2 tieres csatákban ilyen kaotikus ahogy megfigyeltem. Ott volt hogy a rádióm nem működött 50 méterről, pedig nem volt sérült.
  • Gunslinger
    Ez ilyen egyszer fent, egyszer lent játék. Éjjel volt hogy zsinórban ötször legfölül vagy második helyen voltam PzIII-al, aztán meg folyton KV-3-as társaságba rakott, inkább elmentem aludni ezen a ponton :-)