A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én sose sírtam a láthatósági problémák miatt, mert mint programozó :) megértem, és tudomásul vettem hogy sose lesz tökéletes. De ami tegnap történt az már övön aluli volt: kb 400m-re tölem harcol egy csapattársam egy másik tankkal úgy hogy egymásnak nekimentek és lövik egymást. Én arty voltam, szal becélzom az ipsét, már pont lőni akartam amikor eltűnik! De nem már meghalt mert továbbra is látom hogy a haver lő, az ellenfél is lő onnan ahonnan eltünt :D, valszeg túlvan terhelve a központi szerver és vagy tudatosan visszavettek a láthatósági számításból vagy tényleg túlvan terhelve és erre már nem jutott már órajel :). Kb fél éve mondtam hogyha így akarják számolni ahogy most van akkor netegyek be bokrokat. Az álcázást meg nem úgy kellene elképzelni hogy falevél hanem ha valaki vesz ilyen álcahálót az "alkalmazkodik" a pályákhoz, szal havas pályán fehér festék stb.