418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
marchizor #31514 esetleg egy link? :) -
[url="http://www.megaupload.com/?d=FKRUV9KB"]WoTikon 1.2[/url] -
bornofakone #31512 :DD azért dúrva h néhány ember mire nem képes a játékért :DDD
hál Istennek h nincs ennyi időm játszani:)
és h szombaton megyek nyaralni 1 hétre :)
azért kemény h hétvégén már t9-l rohangál pár ember :DDD -
lammaer #31511 Ez a gyerek hétvégére már t54-ben fogja tolni
-
marchizor #31510 most küzdök egy T-44 ellen... srác neve HCC, megnéztem, közel 450 csatánál tart már.. :D -
Wlanseraf #31509 2-3 hét amit mondtak! tehát plusz mínusz 2-3 hónap:) -
Jó soká -
bornofakone #31507 +-ba még:)
lehet hülye kérdés, de kb. mikorra várható 6.4? -
bornofakone #31506 asszem én most abbahagytam 1 időre a játékot:)
megvárom míg 6.4 kijön, megnézem milyen, mert elég sok negatívumot hallottam róla, a hibák mint pl. láthatatlan tankok meg eltűnő lövedékek ugyanúgy megvannak, és ez az új trackelős dolog(ugye h nehezebben tudod lelőni a tracket) sztem kikészíti az ember idegeit, ha jól vettem ki, pár fórumozó azt írta h legkeményebb tankokból is rálőve a leggyengébb tank track-jére az 0 damage nélkül elnyeli a lövést... azért ez kicsit érdekes:)
mondjuk 6.4-t 1 dolog miatt várom, h JT-nek 1900 hp-ja lesz:) azért azzal lehet majd furikázni :D mondjuk kicsit gáz h object-et nem buffolják 1500 hp-sra de ez van :D JT tökéletes lesz:)
vki amúgy tud vmit arról h nerfelik esetleg a vk45-nek a maus gun-jának a rofját? -
atee73 #31505 Akcioban szemelyesen a Wg-s Overlord :-)
es hagyta hogy elfoglaljak a bazisunkat :-O
-
Wlanseraf #31504 GJ!
-
Wlanseraf #31503 Én már kezdek immunis lenni rá:) De az kiverte a biztosítékot, amikor SU-100-al útólsókét egy hegytetőn 1v2-zőm , 1 Pz V/IV meg egy Shermannal.
Shermanót kilövöm, Pz 1%-on áll elpukkanok, és lenoobozik egy fasz.. 5 killel van.. egy TD-vel anyámba forogjak ki két medet?:D -
Imádom ezt a kis tankomat! 
-
Ennyi idiótát régen láttam egy rakáson, tényleg a júzereket is wipeolni kellett volna nem csak az eredményeiket. -
yossarianHUN #31500 Hát ezzel a jószággal nekem abból állnak a meccsek hogy elindulok lövök kettőt ami vagy lepattan vagy nem talál vagy lepattan aztán két lövésből szétlő valami kis fos. Ideggörcsöt kapok komolyan. -
virkir #31499 Nem a tank szar hanem a csapattársak. -
yossarianHUN #31498 Agyvérzést kapok ettől a PZIII A-tól komolyan ilyen szar tankot még nem láttam ennél még a T28 is jobb volt annak idején 80 xp-nként szenvedem össze a PZ III-ra valót... -
ha meg tudod venni az újabb tankot, akkor szerintem nem érdemes várni. -
Nekem is a PzIV a cél, és az IS mindenképpen -
Rainbow15 #31495 szintről szintre érdemes feljebb lépni, vagy ragadjak le a BT-2 nél és gyűjtögessek egy tier3.as mediumra? -
prém nélkül úgyse lehet bírni anyagilag a 3 ágat. Én a német Pz4et tolom meg a ruszki KV-t. Legalább is ebbe az irányba haladok. De egyelőre csak Pz3A és T-28 van meg. -
Én egyszerre 2 ágat tolok csak. Egyikkel meghalok, már tolom is a másikat + a bétás tankot. SZtem több nem is fog kelleni. -
Szerintetek, hogy érdemes csinálni?
Egyszerre a 3 ágat vagy eggyessével sorban?
-
Renegade #31491 az s-54et leszámítva stock, kemény volt, asszem megérdemelnek egy ventillátor szettet, hiába 600K :-)
-
Én is nagyon úgy látom, premium nélkül csak görcsölés az egész, kell.
De most 2500ft-t megér ha tényleg tetszik a játék. Én még nagyon vacillálok mert még mindig sok a hiba... és nem igazán jó így gamelni. -
Rainbow15 #31489 na szóval milyen tankot érdemes venni az elején? Vagy ingyenes verzióval nincs is értelme játszani? Mivel nagyon lassan jön a pénz most, csatánként 1000-2000 kredit, és sosem lesz meg M2 re a 70k kredit így, hamar el fog menni a kedvem. -
crossy104 #31488 Nagyon jó fullosan a VK3601.
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2011. április 14. 19:57:49
Jármű: VK 3601 (H)
Kapott Tapasztalat: 1 764, kredit: 45 730 -
sötétfaló #31487 Asszem valamivel 5-után. -
Wlanseraf #31486 Mért lenne jelszó a mailban? van accountod nem?? bejelenkezel az oldalon!!!!!
Ott oldalt van egy ilyen hogy alá "Vér István"!!! és ott hogy promo code!!!!
És copy/paste!!!
Na most ki a sült paraszt??? -
zsupeti #31485 Ha kiköhögted a pénzt,másnap de legkésőbb 2 nap múlva ott kell,h legyen a kód.Mikor utaltál? -
zsupeti #31484 Relax
Ha nem volt benne a kód,akkor mit akartál aktiválni? -
Szakesz #31483 x-x-x-x, ezt a honlapon (.eu) kell beírnod a promo code részhez. -
zsupeti #31482 :)
Bár mindig a legegyszerűbb,a legnehezebb.
kéBzeljétek el,meglett a dönci tankom. :D
Most közel 1 napi feszkót,bosszút,sérelmet fogok MEGTOROLNI. -
Szakesz #31481 Két levelet kell kapnod és az elsőben lesz egy kód. -
sötétfaló #31480 Köszi.Neked kellene inkább az agyadat törölni,ki kiváncsi a bunkóságodra,majd neked is ilyen válaszokat küldenek,ha netalán nem tudsz valamit.A másik,egy kurva jelszó sincs az emailban,lehet az utalással van valami gáz,ennyire nem vk hülye,hogy egy ótvar aktiválással ne tudnék "elbánni. -
Wlanseraf #31479 De ha ezt nem sikerül megoldani, inkább töröld a gamét. -
zsupeti #31478 Az emailban volt a kód.
Majd:Please activate this promo code anytime after the World of Tanks official release at http://game.worldoftanks.eu/account/promocode/.
Katt a hivatkozásra,majd ott beírod ismét a játékban használt e mail címet+jelszót.
Ennyi...
-
sötétfaló #31477 Már 1 órája szopok vele:) -
sötétfaló #31476 Nem akarja elfogadni,lehet rosszat adtam meg neki,de más nincs ott,és köszi. -
hellokitty92 #31475 a t32est én is csak dícsérni tudom, a kedvenc tankom:) a tornyán még az is-7es is könnyen lepattan, és kimaxolva komoly meglepetést lehet okozni bármely nálánál magasabb tierű tanknak! egy csatában 57 találatot kaptam be egymás útán! tolatva vonultam vissza, és közben egyfolytában lőtt átlag 6 tank, trackeltek, beleértve a stugIII, jagdpIV, t-44, tiger, olyan tempóban lőttek h alig bírtam találatot elérni... nem éltem túl, de utánna beírtam nekik chatbe h hahahahahah:D
sokkal jobb mint a 29es, jóval kisebb méretű mint a 29/34/30asok, így kissebb célpontot nyújt, és ez sem elhanyagolható...
csak kell rá minden és imádni fogod! ennyi a trükje!:)