banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    asszem én most abbahagytam 1 időre a játékot:)
    megvárom míg 6.4 kijön, megnézem milyen, mert elég sok negatívumot hallottam róla, a hibák mint pl. láthatatlan tankok meg eltűnő lövedékek ugyanúgy megvannak, és ez az új trackelős dolog(ugye h nehezebben tudod lelőni a tracket) sztem kikészíti az ember idegeit, ha jól vettem ki, pár fórumozó azt írta h legkeményebb tankokból is rálőve a leggyengébb tank track-jére az 0 damage nélkül elnyeli a lövést... azért ez kicsit érdekes:)
    mondjuk 6.4-t 1 dolog miatt várom, h JT-nek 1900 hp-ja lesz:) azért azzal lehet majd furikázni :D mondjuk kicsit gáz h object-et nem buffolják 1500 hp-sra de ez van :D JT tökéletes lesz:)
    vki amúgy tud vmit arról h nerfelik esetleg a vk45-nek a maus gun-jának a rofját?