418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Imation
    Feladom, megálltam a német vonalon mert még kéne vele 10 K xp-t szedni és mivel 100 az átlagom erre nem vagyok hajlandó. Majd egyszer talán meglesz free xp ből aztán folytatom. Hát már remegek a dühtől, lövök és minden pattan le.
  • Forolto
    uristen,fizetsz azért,hogy legyen tankod?

• Ry0K3N
    Én is találkoztam eggyel, rákérdeztem mi az erre kiderül hogy a srác magyar volt és ő fordította a játékot amiért kapott a wargamingtől kis ajándékot és ez az alfás cucc közte volt.
  • Forolto
    Egyébként teljesen felesleges ez a gyorsaság.Tier 10-nél ugyis utolérjük.1 hónap után mit fog csinálni?
  • crossy104
    Amúgy nem ingyen tolja.
  • crossy104
    Csak ma tolja a munkatársam amig dolgozom. Utána nem.
  • Forolto
    ez a megosztott account később visszaüthet.
  • crossy104
    Azon is kiakadtam, hogy tegnap délelőtt SU-152 volt velem egy csatában.
  • Nazarov77
    Nekem bejön:
  • crossy104
    Én sem egyedül tolom, most dolgozom, de már megvan a Tigrisem.
  • Tono34
    PH-s fórumon van linkelve emberke, egyik T32, másik T-44.
  • crossy104
    Én már ezen meg sem lepődöm. Engem tegnap délután kilőtt egy GW Panther!!!
  • Imation
    Hát én ettől a PzIII tól már egy idegroncs vagyok! A két "top" ágyúja között az a különbség hogy a röviddel általában el sem találom a célt. Viszont mind a kettő teljesen alkalmatlan a sebzésre. A rövidet csak HE vel használom de úgyis mindenről lepattan. :(
  • Tono34
    Lehet, hogy többen viszik azt a acc-ot?
  • Atesz91
    Az szép, egyik ismerősöm, napi 4 órát vagy 5-öt játszva ért el 3 hónap alatt IS-3ig, bár közben orosz td ág is ment, de akkor is 2 nap és IS-3?
  • SZU
    Érdekes. Nekem ennyire nem jön be ez a játék. Napi 1-2 óra után már kifejezetten fáraszt.
  • Ulvar
    EMBEREK....

Ezután beírta hogy a felesége már Hummelel tolja....
  • stork13
    Az Overall Rating Top10-et elnézve nagy előnnyel indult az, aki a Heavy csomagot választotta indulásnak. Így az elején + még 1-1,5 hétig elég potens eszköz az a gép freexp-t farmolni és pénzt gyűjteni, feltéve ha van/volt elég időd játszani vele.
    A Pz V/IV-vel és/vagy az M4A2E4-vel játszva is fullos Tier IV-hez ugorhatsz egyből.
  • Wlanseraf
    Értette , mert elküldtem a jó picsába.... de már tiltón van:)
  • lammaer
    Nem is látom az összefüggést a te mondatod meg az övé közt :) Sztem nem is olvasta el rendesen, meglátta a prémium szót és már irta is befele hogy pénzes köcsög... pavlovi reflex :)
  • Wlanseraf
    Vannak azért gusztustalan férgek.. itt van egy!

"szentt" a HWM klánból.... no comment

"Wlanseraf (9:06:48) na végre szopnak a prem heavyk:) 30-40% szedek 1 lövéssel:D
    szentt (9:09:19) na látom te is pénzes kis köcsög vagy"
  • kissrac
    lehet hogy gáz az ikon, de nekem is segít, no nem abb hogy melyikre menjek rá, de abban már igen hogy ha feltűnik és messze van akkor még nem ismerem mindig fel az alap ikonról, viszont így kiírja alá...

Ráadásul ugye most egy csomó tank hasonló ikonnal rendelkezik, nem mindegy hogy egy közepes tankkal a T29-t mondjuk AP-va kell lőjem vagy a T32-t meg se próbáljam...és ugye majdnem ugyanolyan az ikonja az új M6XXXX prémium tanknak is...
  • kiskami
    Én használom, nekem sokat segít.
  • Achmed927
    Nagyon gáz az ilyen ikon, szarcsi-foscsi. :D Az alap ikon a legjobb. Úgy is tudja az ember mi micsoda már, ránézésre.
  • Nazarov77
    Ugyan az mint a panzer V/IV csak a tornyán van egy Alpha logó. Ruszki szerveren annó az alpha teszterek kapták, nálunk meg akiről tudok hogy van neki ő azért kapott mert fordító, lehet más munkáért is járt nem tudom.
  • Szacsa007
    Ezzel játszanak a bennfentesek. Pld. Overlord is. Valami fullos vacak lehet, mert egy nagy A betű van a közepén.Alig lehetett sebezni, s nálunk ötöt szedett ki. Igaz az én alap T-28-amat nem volt nagy ügy egy ilyen tankkal. Kicsit lejt nekik a pálya.....
  • I.C.ram
    Láttam most ez előbb egy Pz V/IV Alpha-t. Ez mi a franc?
  • I.C.ram
    A crtical hit, de 0 hp sebzés ér XPt?
  • I.C.ram
    Mindig is annyi volt, vagy max 138.
  • a.carkey
    Nálam a csúcs (sokan nem nyomtam) egy jpzIV. Már álmos vagyok, úgyhogy a 88as holnap lesz meg. Ezek a buzik amúgy csökkentették a sima 88as átütését 135re?
  • I.C.ram
    Én még csak Pz3at most kezdtem el... :P Najó van még T-28-am meg Grille-m is. De ezek összeadva is max egy full-os PZIVre lennének elegendőek.
  • a.carkey
    Ma éjjel éjfél után láttam egy T34et ... Két napja megy ...
  • I.C.ram
    én már rengeteg SU152-t is láttam már. Holnapra már Object is lesz :P
  • Pluskast
    NA én most találkoztam 2 T32-vel. Nem csodálkoznék ha napközben már maust látok...
  • PLaci #31520
    1.) Nincs link a hozzászólásodban
    2.) Nem lehetne csinálni egy frisset a nemzeti jelzések nélkül, like 1.0? (engem baromira zavar)
  • I.C.ram
    milyen tankja volt? gondolom valami ruszki fos.
  • marchizor
    megtalaltam közbe, kösz
  • Szacsa007
    Overlord most lőtt ki. Fene a jó dolgát. Maxos tankja van...:) Anyukája csuklik....
  • garaib
    Elnézést, de jócskán félreértettél.
    Ha messze menő következtetést vontam volna le nem raktam volna oda a „még” szót.

Üdv,
  • Szacsa007
    Nálunk már 2 db. T29 van, ill. volt....