418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #31594 Kifejezetten örülök,h jött ez a HW.Eddig még egyszer se éreztem egyik csatánál,h esélyem sincs.Jónak tűnik a balance.Eddig.
A másik,h már legalább céltudatosan tudom,h melyik ágat toljam.
Még februárban mindig olyan tank kellet,amelyik kilőtt. :D -
Nem volt sikeres kör, de érdekes a találati szám.
-
twi452 #31592 nem, én Csodabogar-ként vagyok fent :) -
Imation #31591 Nincs prém, szőrén ülöm meg a lovat. :) Eddig még egy szaros álcára is sajnáltam a pénzt. Most hogy lesz több tier 5 gépem talán majd jobban jön a pénz. -
Te játszól _Twist_ néven ? vagy egyébként ismeri itt valaki a srácot ? -
Renegade #31589 szvsz csak akkor érdemes eladni, ha nincsen prémed így gyorsan tudsz venni pár tankot.
Prémmel borzasztóan jön a pénz, én már a KV-t is úgy vettem, hogy 75% legénység + ventillátor + spall liner + célzó kütyű -
twi452 #31588 annyira azért nem jó játék a wot..xD bár igaz ízlések és pofonok :D -
Persze.. M4A3E2 zsupp 300.000 credit.. -
Imation #31586 Ma talán elérem még a PzIV et és a Stug -ot ami viszont sok pénz, erősen gondolkodom hogy eladom a gift tankot. Van aki már eladta? -
Renegade #31585 félreértitek, szvsz csak a szóban forgó anyagot találta a nadrágján :-) -
ugy bannoltatnám,hogy örökre megtanulná,hol a helye! -
Nos, lenyomtam többezer csatát és 1x se fagytam ingame. Amióta livera ment a szar, azóta 2x volt total gépresetes fagyásom és semmi sem változott hétfő óta ... -
Imation #31582 Alapvetően a rövid csövű L/24 és L/28 ak vannak kimondottan HE re kitalálva. -
MuldR #31581 A Marder 75-osehez is HE-t kell hasznalni, vagy ott jo az AP es csak a PzIII- nal kell HE? -
Imation #31580 Tényleg egy ökör vagyok!!! Visszaraktam a HE -t rögtön 2 kill még a vesztes menetben is. Kicsit gyanús is volt hogy teljesen már a robbanás mikor mellé lövök de nem foglalkoztam vele! :( -
Wlanseraf #31579 Juj előző csatám már majdnem olyan mitha nem lett volna HW:D:D:D
-
ja és mi a klán mottója :"... mert mi megmondjuk a tutit!..."
-
viva LA resistance büszke tagja a gyerek. -
Imation #31576 Basszus teljesen igazad van, cserélgettem az ágyukat és nem figyeltem arra hogy vissza cserénél AP is került bele utána meg azzal mentem! :(((((
A fene vigye el, ezért nem értettem hogy tegnap este ez még azért jobban ment ma meg 2 órája eszem a kefét. -
Nazarov77 #31575 Ehhez az ágyúhoz még csak véletlenül se használj AP-t. -
SZU #31574 Ami nem jelenti teljes bizonyossággal azt, hogy az összes lövésed AP-vel adtad le, de az is lehet! =) -
SZU #31573 Nem bántásból, de a képeden a roncsod utolsó lövéseit AP-vel adta le. Azzal a 75mm-es elég harmatos... -
crossy104 #31572 Normális! Úgy csinálják, hogy prémium tankokkal pl. hárommal felváltva tolják ezerrel, és minden xp free xp. Aranyból megveszi az xp-ket. -
Nazarov77 #31571 Mint a békát úgy lejegelni :D -
Nazarov77 #31570 Nekem is prém accom van mégis a legnagyobb tankom egy panzer 3 és egy hetzer, ők tuti xp-t váltanak goldból. -
ilsalon #31569 Én ezért jegelném pár hónapra, de ez csak az én véleményem. -
http://img812.imageshack.us/img812/5623/shot191w.jpg hopsz, itt van -
Dravere #31567 ÉS szerintetek ez normális, hogy vki már ilyen szinten jár?
Én simán kinézem, hogy vkik segítettek egyes orosz játékosoknak.
Nekem akárki akármit mond. Premium acc ide/premium acc oda, azt sose hiszem el, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen hamar felhúzza magát, hogy KiráyTigrise legyen.
"Valami bűzlik Dániában" -
Nem szoktam mostanában látogatni az SG-t, se képeket linkelgetni de most
szeretnék egy nevet felkarcolni egy nevet az SG szégyenfalra.
"...mert mi megmondjuk a tutit..." Hát megmondta...
-
Nazarov77 #31565 Általában minden lövésem sebzi az ellent, most 2 lövés 3 kill volt kb 5 másodperc alatt: sand river map dűne mögött 3 ellen rájuk rontok a dűnén keresztül, menet közben 1 lövésből kilőttem a pz38(t)-t, 50el nekimentem a panzerjagernek- RIP, aztán seggbe lőttem egy pz3a-t :D ( aztán jött a szemét hetzer 105össel és meghaltam ) -
ilsalon #31564 Más. A WOT oldalon a rating mikor frissül? Az fenn van, hogy miket csináltam, de hogy ez milyen helyezést ér, az nincs. -
virkir #31563 Na azért kell a szerencse is hozzá de lehet ilyet is produkálni
-
ilsalon #31562 Pedig anno emlékeszem, hogy akármekkora állatra is lőttem sebzett valamennyit a 75-ös HE-vel. Valamit módosíthattak rajta, vagy csak te vagy ilyen peches? -
Imation #31561 Illene, de ez a legfrissebb:
-
HE-vel illene sebezni. -
Együttérzek veled :) 3.tier ruszki ágyú, sorozatban 5 kritikál hit KV-ra és egy kumma %-ot nem vett le, így néztem más célpontot :) -
Imation #31558 PzIII Löveg 7.5 cm KwK 37 L/24 HE lőszer
6 leadott lövés 5 találat 0 sebzés, ez egy rossz vicc ez a tank! -
TDantes #31557 Láttam ma Királytigrist, és Ferdinand-ot is. -
ilsalon #31556 Én csak normális tempóban haladok. 1-2 óra játékra jut idő naponta, vagy annyi sem. De most jobban élvezem, mint amikor januárban elkezdtem. Több a kicsi járgány és már esélyem is van harcolni és nem csak odagurulok az ellenhez célpontnak. -
crossy104 #31555 Unatkozni. Én a KT-ig hajtok, utána már csak normál tempóban megyek tovább.Nekem 20 ezer xp kellene a Hummel-hez, de nem veszek mert nincsenek nagyvasak.