418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Akkor megint le vagyok maradva, mint a borravaló.

• virkir
    Nagyon ne bízz benne nekem tegnap 20-ból kb 4-5 volt olyan ahol esélyem volt értelmeset menni annak a felét meg elb@szták a csapattársak.
    A többi mind minimum KV volt szemben de volt olyan ahol T29, Tigris volt a csapattárs.
    Ráadásul scoutolni sem igen lehetett vele tegnap mert Sand River, Himmelsdorf, Ensk volt a fő választék.
  • nono55
    "A célkereszt közepén van egy "pöty" aminek a szine jelzi, hogy áttudod e ütni az ellent vagy sem"

Váváváváváváváv. Hol van az a pötty? Nekem ez teljesen új infó. :D
  • erdos
    Hova kell bejelenteni a botokat skacok? Kezd elegem lenni hogy két három hülye csak áll minden meccsen és esélyünk sincs nyerni :-(
  • crossy104
    Végre sok a nagyvas, normálisan tudom haszálni a felderitő tankomat is.
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. április 18. 12:51:45
    Jármű: A-32
    Kapott Tapasztalat: 1 207, kredit: 38 725

Csatában elért Achievement: Felderítő
  • Renegade
    most, hogy sok az európai fizető játékos csak elkezdik javítani, vagy ha már annyira szovjet buzik, akkor vegyék a fáradtságot arra, hogy legyen egy orosz piacos meg egy nyugati release
  • Wlanseraf
    Annyira jó ez a nemláthatósági rendszer... írok is a fórumba hogy maradjon ez így.. egy fizetős játékban teljesen rendben van ez... de azt javasolnám hogy javítsák már a háztetők cserép texturáját mert nem tetszik...
  • ilsalon
    Na sikerült végre túllendülni a PZ3A-n. Egy-két jó meccstől eltekintve egyetértek a bevásárlókocsis+PA pisztolyos hozzászólással. Asszem Jeges mondta.

Remélem a P3 most nem olyan lesz, mint januárban, ahol már csak scoutolni rakott be, mert nem igen voltak kis tankos meccsek.
  • TheBossbuster
    Köszi a "gyorstalpalót"!
    Mindent tudok hasznositani belőle,pont ez amit nem nagyon láttam sehol leirva.
    Ilyen az én formám,pont a legnehezebb ágat választottam:)
    De hát ha ezek tetszenek legjobban!De azért ha lesz időm az orosz med vonalat is ki fogom fullozni,de az már lehet a fiamra marad:)))
  • Metwork
    Hát nem, a 7,5-ös lövege már használhatóan sebez de cserébe kb. 10 méterre pontos :)
    Az 5-ös meg messzire visz de nem sebez, lövöm az ellent váltogatott lőszerrel, kritikal hit meg rikdösék de nem, hogy csökkenne a hp-ja hanem nő.
  • Wlanseraf
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • crossy104
    Basszus ilyen nincs! Feltettem a KT-ra a 10.5 ágyút, mondván most én vagyok a király, erre bead szembe kettő darab VK4502-t!!!!!!
  • LSSAHPAUL
    Lejjebb írtátok ,hogy viszonylag hamar végig lehet vinni a játékot és utána már hamar megunható.
    -Prémiummal lehet a leghamarabb felérni és így élvezni a belefektetett mani előnyét miszerint felső csatákban te vagy a legnagyobb tier, ez addig jó míg fel nem érnek a sima játékosok onnantól nehezedik.
    -A mi még itt tarthatja a játékosokat az frissítések azaz érkezik az új amerikai TD, erősítik a JT-t például és így tovább érkezik a Francia ág is lassan, szépen elosztva állandóan fenntartva a játékos létszámot.

Szerintem rossz a logika, mert azt kine találd hogy más nem tudta kifejleszteni amid neked van, és a balance kőkeményen megvan csinálva. Na még itt ugye csak annyit bizonyítottam hogy egál, de ha belegondolsz hogy ténylegesen kik az ellenfeleid akkor ott van a bökkenő hogy hoppá ezek ugyanolyan faszacsávók mint én vagyok! Szal a játék egyre nehezebb lesz, minnél jobban a "köznép" előtt haladsz. Alapjában véve szétválasztódók a haverjaidtól, mert nekik kissebb van és nem poén nekik veled menni. Van viszont jó oldala is: ha most gyorsan elkezdődnek a clanwar akkor erősítést jelentenél a csapatodnak.
  • Renegade
    miért nem jött be?

nekem adta rendesen, pláne pzIIIA után :-)
  • Metwork
    Jaj de fogok örülni amikor eladom a PzIII-at :)
  • Renegade
    illetve minden német jármű átlöhető szemből, ha a test legalsó részét lövöd bal vagy jobb oldalt, így még le is fognak égni, ráadásul oda páncélt sem raktak

pl: ferdi szemből 200mm a test alsó része 100, JT 250, a test alsó része 150
  • Renegade
    gyorstalpaló:
    német medek kemény dió, német vonallal nehéz játszani (legnehezebb a 3 közül) viszont jó szem kéz kordinációval ki tudod használni az ágyukat mert nagyon pontosak és precízek.

ha pz 3-nál kifejleszted a rádiót (érdemes mert jó kis tank, gyorsan hozza az xp-t) akkor a későbbieknél a fejlődés menete:

lánctalp, torony, legjobb ágyú (innentől több pénz + xp), motor, az elején még hasznos az álcaháló, pantherekre már nem kell, azok nem tudnak rejtőzni

minden pályának megvan a standard taktika, de általánosan elmondható, hogy medekkel rohanni kell a magaslatokra (pagorki, kampinyovka, stb) ez azt jelenti, hogy nagyon hamar harcolni kell, amihez fontos a játékos magas tudása.

érdemes betanulni az ágyúk penjét, tankok páncélját, ez nem olyan borzasztó nehéz, ha időnként megnézed a hasonló tirű kütyük statjait hamar ráragad az emberre. A célkereszt közepén van egy "pöty" aminek a szine jelzi, hogy áttudod e ütni az ellent vagy sem. Német ágyúkkal kényelmesen tudsz célozni, valószínüleg bármit át fogsz tudi ütni, ha tudod hova kell lőni (szovjet, amcsi tank: test, német torony, persze van pár kivétel). Oldalról meg mindnek a lánctalp tetejét mert így sebzel és trackkelsz egyszerre.
  • Gunslinger
    Kezdem megszeretni, szerintem jobb, mint a VK3001P, de azért az vicc volt, hogy 3000-el több XP-be került, mint a VK3601H.
  • Nazarov77
    Tedd csak fel jobb mint a 75ös, én is felpakolom majd vk3601re mihelyst meglesz.
  • Gunslinger
    Jaja, azzal nagyon pusztít, bármilyen tier 4-es tank egy lövés. Azon filózom, hogy felrakom a VK3001H-ra, amíg nincs meg a nagyobb torony, mert rámegy az alapra.
  • Nazarov77
    105mm HE gránátokkal.
  • MuldR
    Hetzerhez melyik loveget eri meg felrakni?
  • erdos
    75-ös rövid, HE lőszerrel :-)
  • TheBossbuster
    9 lőttél ki egy csatában?:)
    Dzseszusz!
    Milyen löveged van vazz?
  • erdos

Aratott a halál reggel :-)
    Ez a PzIII egy komoly fegyver, nagyon megkedveltem :-)
  • TheBossbuster
    Valaki esetleg tudna segiteni abban,hogy minél kisebb időráforditással tudjak haladni a német vonalon!
    A medium ágat akarom megcsinálni végig.
    Eddig van 50 csatám de mivel kurvára nem értek hozzá összevissza kilockoltam minden ág elejét,azt nem haladok.
    PzKpfw 35 (t) van,vettem rá "szigorú" ágyút,meg plussz páncélt de most meg panzer III asok közé rak azt semmi esélyem.
    Csatánként nyerek vele 1800at amiből átlag 800 a javitása:)!
    A Panzerjäger I emnek meg sohasem volt esélye:).
    Most meg én barom valszeg elküldtem a személyzetét szabira,mert egy ideje nem is tudom használni.
    Tudom hogy eléggé lol vagyok,de azért ha tudtok adjatok már egy oldal cimet,lehetőleg magyart ahol erről irnak.
    Vagy esetleg a topik elején volt erről is szó,mert akkor visszaolvasok?!
  • TheBossbuster
    Szintén off!
    Nekem Avira van fent/piros alapon fehér esernyő a logója/!
    Használtam én már avastot havi szarakodással,Viprét mindent letörölt még azt is amit nem kellett volna,Pandát Nortont azok meg visszafogták rendesen a gépet.Eddig az INGYENES Avira vált be a legjobban.
    Ingyenes,nincs krekk meg szarakodás,csak feltelepit és kész.
    Max egy két telepitésnél kell kikapcsolni mert az exéket sokszor virusnak látja,de a többi is ugyanezt megteszi.
    Remélem tudtam segiteni,ehhez legalább értek nem úgy mint ehhez a World of Tankshoz!!!:)
  • I.C.ram
    Utálom azt is :)
  • a.carkey
    966-os átlag xp/csata?
  • a.carkey
    Akkor a JPZIV nem jön majd be. :)

Megj. hiába ment vele jól, egyszerűen a SU és a JPZIV ágyúban nem ua kategória.
  • a.carkey
    Pedig nem rossz tank. Papír páncél, de 88as megy fel rá, gyors, és lepattanós a tornya.
  • Ninju
    OFF

Tapasztalataim szerint az Avast az egy nagyon "gyenge" képességekkel rendelkező vírusirtó. Az utóbbi pár évben egy eset kivételével csak avastos gépen láttam vírusfertőzést.

Szvsz nem az a lényeg, h honnan kaptad, hanem az, h a vírusirtód nem szólt. Sűrgősen cseréld le
  • ZelenkaP
    Hosszú évek és a gyógyszeripar megoldás lehet neki...;)
  • Amergin
    Vizuális katarzis
  • Gunslinger
    Aki vezeti a legtöbb tankot kilőtt listát az ma (illetve már tegnap) délután érte el a tier 10-et, egy T30-asa lett. Aztán lehet, hogy volt nála valaki gyorsabb is, passz, de azért nem semmi és mindezt úgy hogy egyáltalán nem használt prémium tankot.
  • Gunslinger
    Előbb még az ágyúval volt bajod. A 3601H is bőven elbír annyit, mint a DB. Iszonyú erős a páncélja, inkább heavy kategória már és jobb a gyorsulása a nehéz toronnyal, a DB-nek nehéz toronnyal legfeljebb a végsebessége nagyobb.
  • Gunslinger
    Hehe, 3001H-val imént csináltam ki egy Tigert, kétszer oldalba lőttem, aztán seggbe lőttem még kétszer és leégett magától, alap ágyúval. :-D
  • I.C.ram
    de jóval fürgébb, és baromi sok a lepattanó róla.
  • Gunslinger
    A 3002DB-nek sincs nagyobb ágyúja és az már tier 7.
  • I.C.ram
    Hát nekem pont a 3601-gyel van bajom. Tier6-osként már elég durva tankok közé pakolgat, ahova már nem elég a 130 körüli pen.