418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    Nekem a 7-8 fps-hez képest 12-17 maptól függően. Időnként viszont állítanom kell a vga beállításokon, a miértjét nem tudom.

Ablakban futtatom.
  • Gunslinger
    Én meg tök jól kicsipkéztem két tierrel kisebb játék tankkal 75mm-essel egy KT-t, meg még adtam pár másik heavynek, így is kaptam egy csomó XP-t, hogy csúfosan elverték a csapatot, szal nem paanszkodtam.

• Torzonborz
    ezt most kipróbáltam hozott 2 fps-t :D persze csak külső nézetben , kukkancsban feleződik úgy meg már necces főleg hogy TD ágat nyomom.
  • noname23
    na ez mi hogy a-20 HE-vel is minden második lövés didnt penetrate
    ezt hogy gondolták ilyen xarra
  • Szacsa007
    Nekem egyik sem hiányzik...
  • Renegade
    most már értem miért szeretne olyan nagyon képeket belinkelni Crossy kollega :-)

• Tono34
    Nekem ez sokat segített.
  • bazza
    A-20-ra milyen csövet érdemes feltenni a gyors fejlődésért?
  • nagypite
    én hétfőn már láttam panther-t (ráadásul kettőt egy klában voltak)
  • Gunslinger
    Érdekes, hogy már láttam T-44-et, T-54-et, T23-at, de Panthert még egyet sem, csak VK3002DB-t. Ennyire elkerülöm a magasabb német medeket vagy ilyen lassan haladnak az emberek azzal az ággal? Nekem is még csak most lesz meg a 3001P, ki akartam maxolni előtte a H-t, ami így utólag egész jó kis masina. A KV-3 se rossz, stocként mondjuk eléggé szenvedős, azt elég nagy baromságnak tartom, hogy ugye alaptoronyra rámegy a 107 Zis-6, csak az alap futómű kevés hozzá, adhattak volna még egy pici kedvezményt ide. Utálok új tankra átmenni, mert az első 12-15 kör általában nagyon szenvedős.
  • Torzonborz
    ezen a konfigon lazán többet kéne hozni mint 15 fps.

de a 6100as igp-n is elketyegne csak mindent húzz le minimálra.
  • TheBossbuster
    Mondjuk az otthoni gépemen is tudott a játék 15 fps-t maxra húzva!
    Az a röhej hogy az ajánlott majdnem 2x megvan.
    2x5,3 proci
    ati hd4850 512mb
    2gb memória
    meg egy zsir gigabyte alaplap
  • Plata
    Orosz az orosz akármilyen színű.
  • TheBossbuster
    Megpróbálom letölteni feltelepiteni,azt utána szólok hogy elfüstölt e a laptop:)
    Ha nem irnák estig,akkor visszataszitotam magam a sötét középkorba,mert leégett a masina!!!
  • twi452
    minden találat egy vagy két cuccot/ember vitt magával..de túléltem :D
    kép
  • TheBossbuster
    Geaforce Go6100-as
    425mhz et vesz el a laptop memóriájából amiben pedig 2 giga van.
  • Torzonborz
    milyen IGP van benne ? ATI X1150-el próbáltam (mondjuk ez nem mai darab ugye ) 1024*768on totál minimumon elfutkorászik bár nem egy nagy élmény így a játék főleg ha füstölgő roncsok is vannak a közelben mert attól eléggé ki tud akadni.
  • TheBossbuster
    Egy kérdés!
    Éppen hogy megvan a Minimum System Requirements-em a laptopon.
    Bár a videókártya integrált.
    Valakinek van tapasztalata hogy mindent minimumra téve elfogadhatóan fut e a progi igy?
  • Gunslinger
    A készítők fehéroroszok, Sztálin grúz volt, max egy táborhoz tartoztak.
  • Oddball29
    Lukasenkasucks vagy bullshittercommies.al kéne próbálkozni.
  • Plata
    Stalin ruszki volt,a készítők ruszkik,és elfogultak.
  • Gunslinger
    Ez tény, de most tökre nem erről beszéltem.
  • Gunslinger
    Most láttam egy usert T-34-85-ben, így csupa nagy betűvel STALIN volt a nickje, érdekes, hogy ilyet engednek az adminok, de ha valaki 88-ban született és beírja a nickjébe már kapja a bant...
  • Plata
    Hát,nagyon sokszor noob a csapat az tény,sok idióta a csata kezdésekor,egyből elindul mint valami ökör bele az ellenségbe.Mennek összevissza,rusholnak fejetlenül.
  • baalbaalbaal
    Ha egy klán lenne aki leírná ide, hogyan lehet csatlakozni, akkor már +1 fő máris lenne személyemben!
  • Gunslinger
    Naja, mindig röhögök mikor a legfelső 5 top tankból 3 egy platoonban azonos klánba tartoznak és ők halnak ki legelőször, meg mikor nagy csatakiáltással elindul a játékos, hogy xy klán power, aztán két perc múlva "szemét arty, szemét kemperek, noob csapat" és lép ki a csatából, őszintén kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet az a klán aki ilyen nyomorékokat felvesz, mennyire lehet komoly gárda.
  • Plata
    Nem,szerintem igazad van,bár ezzel egy baj van,én nem érezném jól magam egy ilyen klánban,bár tény ez működne hatékonyan.
  • Renegade
    hát a sok apró klánt gondolom lelkes fiatalok alkotják (magas, de gyorsan csökkenő morál)
    azt nem értem miért nincsen 2-3 nagy (100 fő) klán, idősebb vezetővel, kökemény feltételekkel? Így lehetne dominálni a játékban, aki nem ügyes az meg repül. Vagy ez nagyon nácis? :-)
  • kiskami
    Sok előnye van egy klántagságnak most is. Pl. barátokat lehet szerezni, tudsz tanácsot, segítséget kérni mindenféle problémával (pl. taktika, tankfejlesztés, prémium vásárlás), más multis játékokhoz is lehet társakat találni ill. prémiumos tagokkal lehet menni szakaszba, ami jobb móka, mint egyedül csettegni.
  • Plata
    Az ok,az hogy mindenki akar egy saját klánt,de hogy minek,fogalmam sincs.Klánt igazgatni nem olyan könnyű mint azt sok gyerek hiszi.
    Volt egy szuper csatám,ez volt az eddigi legjobb T-28 tankkal.
    Elmentem felderíteni az ellenséget és KV VK36 párossal találkoztam,meg egy artyval.

• tgulyas
    Kösz , meg nézem odáig nem mentem be.
  • Adjunktus
    Előbb-utóbb..
  • Adjunktus
    akkor lehet,hogy elnéztem valamit...:D
    Mindegy.Akkor még komolyabb tényezők lehetnének!
    Az előző hozzászólásom második felét továbbra is tartom.:)
  • Gunslinger
    Klánozásnak most még egyáltalán van értelme? Klánharc mikor lesz?
  • Ulvar
    Milyen 3?

A HTO-ban tudom hogy összesen 150 ember van...abból hány aktív az passz.

Van az első számú ott vannak 100an meg az "A" ahol kb. 50...

és még csak egy klánnál tartunk, biztos LSék is elvannak meg sorolhatnánk, de egy idő után szűkülni kezd a kör majd a komolyabb brigádokra. Vagyis remélem.
  • Adjunktus
    lol nézegettem a klánokat.
    Van vagy 15 Magyar.Van ahol 30-40 fő,van ahol csak 5-10 fő van.
    Azokkal együtt akik még nincsenek klánban kb 3 full létszámú brigádot is össze lehetne hozni.
    Ezek szövetségben szerver befolyásoló tényező lehetnének.
    Na ez az ami soha nem fog megvalósulni.
    Az okokra most nem térnék ki külön...:)
  • Wlanseraf
    7 more choices , és ott az első.
  • Wlanseraf
    Nálam ott azt írja a 3-ik fülre hogy még 7 lehetőség, és ott van a kártya!
  • tgulyas
    Azt hogy ? most 3 fel írat van Paypal meg visa elektro meg még egy de az se bankkártya .
  • Wlanseraf
    nem csak amikor fizetni akarsz, válaszd ki a többi lehetőséget:) és ott van..