418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Hja, sajnos a szovjet és amcsi verdákban nincs váltó...
  • Renegade
    a fejlesztők is ezt mondják (meg azt, hogy majd javítják), de a tényen nem változtat: jelenleg egy nemzet tankjai azok amelyeket felgyújthatsz minden irányból :-)
  • I.C.ram
    nem csak a motort lehet kilőni, hanem a váltót is, ami elől van. Csak az egyszerűség kedvéért motorként tartják számon azt is.
  • Renegade
    egyébként nagyjából a középső 3 görgőnél nincsen motor, bizony, oldalról is kényelmesen felgyújthatóak :-(
  • Renegade
    persze, hogy nem, de egy idő után mindenki eljut oda, még a botok és pitypangok is.
  • Renegade
    leég: hát IS hátulról 12%
    Tigris mindenhonnan: 20% (ez ugye mindjárt 2*20%) mint írtad
    DB jó kis tank szó se róla :-)

lyukas páncél (javítják...talán még idén) elég baj az, ha a százsok páncél közepén ott egy elég nagy lyuk, ahova "véletlenül" céloz az autoaim :-)

szóval a béna játékosok sebzik a német tankot és ellövik az ágyút, az ügyesek sebzik és felgyújtják :-)

ja és a jpanthert előbb szúrják ki mint az IS7-est :-)
  • Gunslinger
    Ezt már láttam párszor, ezt magyaráztam, hogy csak a felsőbb tierekben siralmas, nézd meg pl. a VK3002DB-t, vagy a PzIII-at, vagy a tier 6 VK-kat, mind korrekt.
    Nem csak a felső tierekből áll a játék, lásd 32436-os postom.
  • Renegade
    szörnyülködj :-)

• Gunslinger
    De akkor megint nem a játékot kell anyázni. Jellemző...na mindegy.
  • marchizor
    asszem a UPC-seknek nem jó :)
  • Gunslinger
    Én nem, T-Offline.
  • marchizor
    upc?
  • Gunslinger
    Fut pedig, kissrac csatin is 12-en vagyunk, most léptem ki, én is megyek csicsikálni.
  • Szacsa007
    Na megyek aludni, hátha reggelre megjavul.Cső mindenkinek!
  • Sippie
    Az zsír... nekem az elején már az update serverre se megy fel.
  • Szacsa007
    Hát nekem nem megy....
  • Gunslinger
    Nekem megy gond nélkül.
  • Gunslinger
    Világítanak: nem mind, ez inkább high tier TD és med betegség, mid tier német vasak nem világítanak jobban, mint a szovjetek.

Lyukas páncél: német heavyknél főleg, ahogy írtam korábban pl. VK3002DB páncélja egyáltalán nem lyukas sőt, pattognak róla állandóan és az alatt sem egyik mednek sem sőt, a VK3601H-nak imho jobb a páncélja, mint a Tigrisnek.

Kigyulladás: Szerintem nem gyulladnak ki többször, mint a szovjetek. Égtem már le az abszolút OP-nak tartott KV-ban is többször.

Ami engem a német tankokban legjobban zavar, hogy elöl-hátul (ill. mindenhol) ott a motor, ilyet szovjetnél nem tapasztaltam még eddig. Néha eszméletlen szögekből képesek kilőni a motort.

Itt egy példa:
    Ezt a képet pont ma lőttem (illetve tegnap, elmúlt éjfél már), a nagy Sherman (Easy 8) lőtte, össz-vissz ezt az egy lövést kaptam, a torony és az ágyú szögéből látni, hogy még be is volt forgatva a test, tehát nem totál szemből kaptam, arról jött a lövés amerre néz az ágyú, az eredmény a képen, elszállt a motor.
  • Szacsa007
    Na ez remek....
  • marchizor
    nekem jó, haveromnak nem
  • Szacsa007
    Bakker éppen győzelemre álltunk egy jó csatában. és még fizetünk ezért a szarért....
  • Szacsa007
    Más se tud belépni?
  • Sippie
    lehalt az EU szerver?
  • Renegade
    három nagy mumus van, amin fene tudja mikor javítanak:

világítanak
    lyukas páncél
    kigyulladnak ha kell, ha nem

ezek sajna függetlenek a tankok értékeitől
  • Renegade
    hát a tigris továbbra is 5-10 körönként gyullad ki, és természetesen nem lehet rá rakni motor védelmet :-(
  • exoterm
    761 új üzenet, eszméletlenek vagytok!
  • Gunslinger
    Én sem ma kezdtem, a bétát beleszámítva 1900 csatánál fogok járni lassan, én így látom a helyzetet, ahogy leírtam. Tény hogy sok téren a német gyengébb, főleg a heavy vonalon és ez rányomja a bélyeget az egész nemzetre.
  • kisfish
    Most már rémlik valami.Elég rég olvastam már ezekről.
  • yossarianHUN
    Pz V: Panther
    Pz VI: Tiger
    Pz VIB: Königstiger
  • Gunslinger
    Nem, a Löwe az, a King Tiger az VIB.
  • kisfish
    ja még annyi, h a 7 tipus nem a Kingtiger???
  • kisfish
    ezt én is így tapasztalom, de most hagyom inkább a szópárbajt, megyek aludni mert reggel meló.
    Jó éjszakát mindenkinek!!!
  • kisfish
    Akkor nem jól tudom ezeket a számozásokat,bocsi
  • pett3rson
    Én nem mondom, hogy nincs jó német tank, mert van, de sokkal hamarabb halok meg 1 vs 1 szovjet ellen, mint német ellen. persze lehet csak nekem nem volt eddig szerencsém, de kétlem 1000-nél több csata után, hogy ennyire nem látnék :)
  • Gunslinger
    PzVII még nincs, majd csak 0.6.4-től és 10 ezer aranyba fog kerülni, mert pérmium tank.
  • Gunslinger
    Könyörgöm, PzIV egy közepes tank, a KV nehéz tank, még jó hogy elmarad a páncélja. Egyébként ez sem teljesen igaz, mert a PzIV fejlesztett tornyának frontja erősebb a KV akármelyik oldalánál. Még 107-es Zis-6-al is kaptam onnan lepattanókat nem is egyszer.
  • kisfish
    Majd ha elérem a PZVII-VIII akkor jöhet a móka és kacagás :)
  • marchizor
    ám az amcsi ágon már csak a T29 és a T32 miatt is érdemes elindulni :)
  • Gunslinger
    Én ahol gyengébbnek látom a németet az a heavy vonal és a TD vonal teteje. Ennyi. Scoutban németek sztem egálban vannak, német medek a tier 9-et leszámítva sztem a legerősebbek. Mindenki a T-54-ből indul ki, persze, T-54 OP, de még egyszer sem olvastam sehol, hogy T-28 OP, T-34 OP vagy T-43 OP. T-44 határeset, igazából nem tudom eldönteni, hogy a Panther jobb vagy a T-44, aszondom egál. SPG vonal detto, nem hiszem, hogy a német gyengébb lenne ott. Az a baj, hogy mindenki csak a magas tiert nézi, ha a nemzeteket össze kell hasonlítani, tier 8 alatt le van szarva, hogy mi van, tisztelet annak a kevés kivételnek.
  • yossarianHUN
    ??