418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #32474 Hja, sajnos a szovjet és amcsi verdákban nincs váltó... -
Renegade #32473 a fejlesztők is ezt mondják (meg azt, hogy majd javítják), de a tényen nem változtat: jelenleg egy nemzet tankjai azok amelyeket felgyújthatsz minden irányból :-)
-
nem csak a motort lehet kilőni, hanem a váltót is, ami elől van. Csak az egyszerűség kedvéért motorként tartják számon azt is. -
Renegade #32471 egyébként nagyjából a középső 3 görgőnél nincsen motor, bizony, oldalról is kényelmesen felgyújthatóak :-( -
Renegade #32470 persze, hogy nem, de egy idő után mindenki eljut oda, még a botok és pitypangok is. -
Renegade #32469 leég: hát IS hátulról 12%
Tigris mindenhonnan: 20% (ez ugye mindjárt 2*20%) mint írtad
DB jó kis tank szó se róla :-)
lyukas páncél (javítják...talán még idén) elég baj az, ha a százsok páncél közepén ott egy elég nagy lyuk, ahova "véletlenül" céloz az autoaim :-)
szóval a béna játékosok sebzik a német tankot és ellövik az ágyút, az ügyesek sebzik és felgyújtják :-)
ja és a jpanthert előbb szúrják ki mint az IS7-est :-) -
Gunslinger #32468 Ezt már láttam párszor, ezt magyaráztam, hogy csak a felsőbb tierekben siralmas, nézd meg pl. a VK3002DB-t, vagy a PzIII-at, vagy a tier 6 VK-kat, mind korrekt.
Nem csak a felső tierekből áll a játék, lásd 32436-os postom. -
Renegade #32467 szörnyülködj :-)
-
Gunslinger #32466 De akkor megint nem a játékot kell anyázni. Jellemző...na mindegy.
-
marchizor #32465 asszem a UPC-seknek nem jó :) -
Gunslinger #32464 Én nem, T-Offline. -
marchizor #32463 upc? -
Gunslinger #32462 Fut pedig, kissrac csatin is 12-en vagyunk, most léptem ki, én is megyek csicsikálni. -
Szacsa007 #32461 Na megyek aludni, hátha reggelre megjavul.Cső mindenkinek! 
-
Az zsír... nekem az elején már az update serverre se megy fel. -
Szacsa007 #32459 Hát nekem nem megy.... -
Gunslinger #32458 Nekem megy gond nélkül. -
Gunslinger #32457 Világítanak: nem mind, ez inkább high tier TD és med betegség, mid tier német vasak nem világítanak jobban, mint a szovjetek.
Lyukas páncél: német heavyknél főleg, ahogy írtam korábban pl. VK3002DB páncélja egyáltalán nem lyukas sőt, pattognak róla állandóan és az alatt sem egyik mednek sem sőt, a VK3601H-nak imho jobb a páncélja, mint a Tigrisnek.
Kigyulladás: Szerintem nem gyulladnak ki többször, mint a szovjetek. Égtem már le az abszolút OP-nak tartott KV-ban is többször.
Ami engem a német tankokban legjobban zavar, hogy elöl-hátul (ill. mindenhol) ott a motor, ilyet szovjetnél nem tapasztaltam még eddig. Néha eszméletlen szögekből képesek kilőni a motort.
Itt egy példa:
Ezt a képet pont ma lőttem (illetve tegnap, elmúlt éjfél már), a nagy Sherman (Easy 8) lőtte, össz-vissz ezt az egy lövést kaptam, a torony és az ágyú szögéből látni, hogy még be is volt forgatva a test, tehát nem totál szemből kaptam, arról jött a lövés amerre néz az ágyú, az eredmény a képen, elszállt a motor.
-
Szacsa007 #32456 Na ez remek.... -
marchizor #32455 nekem jó, haveromnak nem -
Szacsa007 #32454 Bakker éppen győzelemre álltunk egy jó csatában. és még fizetünk ezért a szarért.... -
Szacsa007 #32453 Más se tud belépni? -
lehalt az EU szerver? -
Renegade #32451 három nagy mumus van, amin fene tudja mikor javítanak:
világítanak
lyukas páncél
kigyulladnak ha kell, ha nem
ezek sajna függetlenek a tankok értékeitől -
Renegade #32450 hát a tigris továbbra is 5-10 körönként gyullad ki, és természetesen nem lehet rá rakni motor védelmet :-( -
exoterm #32449 761 új üzenet, eszméletlenek vagytok!
-
Gunslinger #32448 Én sem ma kezdtem, a bétát beleszámítva 1900 csatánál fogok járni lassan, én így látom a helyzetet, ahogy leírtam. Tény hogy sok téren a német gyengébb, főleg a heavy vonalon és ez rányomja a bélyeget az egész nemzetre. -
kisfish #32447 Most már rémlik valami.Elég rég olvastam már ezekről. -
yossarianHUN #32446 Pz V: Panther
Pz VI: Tiger
Pz VIB: Königstiger -
Gunslinger #32445 Nem, a Löwe az, a King Tiger az VIB. -
kisfish #32444 ja még annyi, h a 7 tipus nem a Kingtiger??? -
kisfish #32443 ezt én is így tapasztalom, de most hagyom inkább a szópárbajt, megyek aludni mert reggel meló.
Jó éjszakát mindenkinek!!! -
kisfish #32442 Akkor nem jól tudom ezeket a számozásokat,bocsi -
pett3rson #32441 Én nem mondom, hogy nincs jó német tank, mert van, de sokkal hamarabb halok meg 1 vs 1 szovjet ellen, mint német ellen. persze lehet csak nekem nem volt eddig szerencsém, de kétlem 1000-nél több csata után, hogy ennyire nem látnék :) -
Gunslinger #32440 PzVII még nincs, majd csak 0.6.4-től és 10 ezer aranyba fog kerülni, mert pérmium tank. -
Gunslinger #32439 Könyörgöm, PzIV egy közepes tank, a KV nehéz tank, még jó hogy elmarad a páncélja. Egyébként ez sem teljesen igaz, mert a PzIV fejlesztett tornyának frontja erősebb a KV akármelyik oldalánál. Még 107-es Zis-6-al is kaptam onnan lepattanókat nem is egyszer. -
kisfish #32438 Majd ha elérem a PZVII-VIII akkor jöhet a móka és kacagás :) -
marchizor #32437 ám az amcsi ágon már csak a T29 és a T32 miatt is érdemes elindulni :) -
Gunslinger #32436 Én ahol gyengébbnek látom a németet az a heavy vonal és a TD vonal teteje. Ennyi. Scoutban németek sztem egálban vannak, német medek a tier 9-et leszámítva sztem a legerősebbek. Mindenki a T-54-ből indul ki, persze, T-54 OP, de még egyszer sem olvastam sehol, hogy T-28 OP, T-34 OP vagy T-43 OP. T-44 határeset, igazából nem tudom eldönteni, hogy a Panther jobb vagy a T-44, aszondom egál. SPG vonal detto, nem hiszem, hogy a német gyengébb lenne ott. Az a baj, hogy mindenki csak a magas tiert nézi, ha a nemzeteket össze kell hasonlítani, tier 8 alatt le van szarva, hogy mi van, tisztelet annak a kevés kivételnek. -
yossarianHUN #32435 ??