banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Világítanak: nem mind, ez inkább high tier TD és med betegség, mid tier német vasak nem világítanak jobban, mint a szovjetek.

Lyukas páncél: német heavyknél főleg, ahogy írtam korábban pl. VK3002DB páncélja egyáltalán nem lyukas sőt, pattognak róla állandóan és az alatt sem egyik mednek sem sőt, a VK3601H-nak imho jobb a páncélja, mint a Tigrisnek.

Kigyulladás: Szerintem nem gyulladnak ki többször, mint a szovjetek. Égtem már le az abszolút OP-nak tartott KV-ban is többször.

Ami engem a német tankokban legjobban zavar, hogy elöl-hátul (ill. mindenhol) ott a motor, ilyet szovjetnél nem tapasztaltam még eddig. Néha eszméletlen szögekből képesek kilőni a motort.

Itt egy példa:
    Ezt a képet pont ma lőttem (illetve tegnap, elmúlt éjfél már), a nagy Sherman (Easy 8) lőtte, össz-vissz ezt az egy lövést kaptam, a torony és az ágyú szögéből látni, hogy még be is volt forgatva a test, tehát nem totál szemből kaptam, arról jött a lövés amerre néz az ágyú, az eredmény a képen, elszállt a motor.