418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    A 100 mm D-54 már 1952-ben be volt építve prototípusokba. Az ágyú tervei valószínűleg 1950-51-esek lehetnek. Ami belefér a WoT koreai háborús határidejébe. A leendő amerikai harcjárművek és gondolom majd az angol gépeknél is lesz olyan komponens, ami 1950 utáni (motorok, lövegek). Azért kíváncsi lennék, honnan szedted azt az 1964-et.

A V-55U motorra nem találtam dátumot. Valószínűleg nem 1980-as, akkoriban már rég nem bohóckodtak 680 LE-s motorokkal (ami valószínűleg nem volt 680 LE-s). Az oroszoknál akkoriban az ellendugattyús motorok és a gázturbinák voltak a fő erőforrások. Már az 1969-es prototípus T-72-esekben is 780 LE-s V-46 motor (a V-55 fejlesztett és módosított változata) volt. Az oroszok a 60-as évek első felében csináltak ilyen teljesítményű V-motorokat.

Szerintem teljesen mindegy, hogy mikoriak a motorok, vagy mi a nevük. A játékban több olyan motor van, ami nem a valós teljesítményét adja le. A T-54-nél (és más harckocsiknál is) az a probléma, hogy miért növelték meg ennyire a teljesítményt. A T-54 esetében 580 LE-snek kéne lennie az alapmotornak, a fejlesztettnek maximum 630-nak. Még így is 16 LE/tonna lenne a fajlagos teljesítménye, ami nagyon jó.

A német gépeknél még szép hogy front találat esetén kiüthető a váltó és az erőátviteli rendszer, ami a WoT-ban motornak van lemodellezve. Ha ezt találat éri akkor ugyanúgy mozgásképtelen lesz, mintha a motort lőtték volna el. Az viszont nekem se tetszik, hogy miért gyullad ki ugyanakkora eséllyel, mint a motor. Maximum 5%-nak kéne lennie, nem 20-25%-nak.
  • MuldR
    Es milyen volt?:)
  • Szakesz
    Mentem vele pár kört. :)
  • MuldR
    Menj pár kört a PzIII Ausf A-val.
    Oneshot kigyullad :)
    Komolyan, ha kartonpapirból lenne, jobban birná.:)
  • Forolto
    Ami számomra azt jelenti,hogy a párduc 2 helyét átveszi a sima párduc és tier 9-be jön az E-50.
  • Imation
    Ez már rajta van a P2 -ön. Tehát elérhető lesz a sima Panther en is?
  • Forolto
    Azért ez lesz a nem semmi...Párducra milyen löveget terveznek:

7.5 cm KwK 45 L/100.

S végre kijelentették,hogy a Francia tank fa után az angol lesz a következő.
  • Szakesz
    Sose fogom megérteni, miért gyengébbek szerintetek ezek a német tankok az orosz vagy amcsi tankokhoz képest. Néha tényleg olyan érzésem van, hogy más játékkal játszunk. :)
  • Malachit
    A prémium 1 havi 2500 gold.

Végre tegnap lecserélhettem a Ruhásszekrény KV-t a KV3-ra. Erről már néha, ha fejbe lövik le is pattan valami, főleg az új toronnyal :) A KV-t nem adtam el. Jó lesz funolni HE-vel betöltött Gyárkémény 155-ös csővel (tolcsé má, tölcsé má, tölcsémá, bammm :D ) Előtte a T28 és a T-26 kész rémálom volt... Még az amcsinál is bénábbnak találtam őket. Azon a szinten én a német tankokat tartom a legjobbnak. Pl.: Amcsi tankoknál az M3 nem tom kinek a fejéből pattant ki, de elég elb.-ott egy jószág azzal a nem forgó torony kivitellel. Okés, hogy viszonylag nagy az ágyú rajta, de ennyi... Az utánna jövő T1 és M6 is eléggé papír jószág (ágyúban se villogtatnak nagyon). Viszont T29-től nagyon megkedveltem az amcsikat (főleg a 105-ös piszkavassal). Majd ha kilesz pörgetve az orosz vonal, kihúzom azokat is.

Tarackok terén én ránézésre a németeket jobbnak láttam. (orosz vonal kimaradt) Imádtam a GW Panter hatalmas lövési szögét, majd a GW Tigris-t a 210-es hajóágyújával szerelve. Ilyen KV szintű tankok egyhitek voltak vele. Igaz ésszel kellet szórni azzal az áldást (félpercenként 1 lövés), mert volt, hogy rálőttem egy heavyre és sajna a mellete rohangáló scoutot is elvitte a lökéshullám :D :D Pislogott is. Írtam neki sorry, de legközelebb tarts távolságot :P
  • Forolto
    Nya,érkezik egy orosz nehéz,ami átvezet a mediumra,ez pedig a KV-13,ami Tier 7-es lesz és a T-43-ra fog csatlakozni.
  • Imation
    Szerintem is jó kis tank az M4 a kategóriájában, én szerettem a bétában.
  • Rainbow15
    Hát az M4 sherman biztos élvezhető, mivel az előtte lévő pár Medium cucc nem jött be nekem :D
    T1- még elég lassú alap motorral, de szerintem nem rossz a 76mm-es cuccal.
  • Sippie
    én is gondolkodtam aranyon, de csak a garázs bővítés miatt.
    Élvezhető tank? melyik? :D
  • Adjunktus
    Akkor te biztos Chuck Norris továbbfejlesztett droid változata vagy!:D
  • Rainbow15
    Én is most jutottam el M4-ig ill. T1-ig, de tovább nem tudom, hogy megyek e, egyelőre csak élvezem a végre élvezhető tankokat :) Ha nem unom meg pár héten belül a játékot (remélem nem :P), akkor lehet beruházok a játékra, 1500 aranyat veszek, vagy XP vagy premium lesz belőle.
  • MuldR
    A Pz 35 (t)-vel Pz II-eseket reggelizek. Szerintem nagyon bena a Pz II a meggymagozoval :P
  • Adjunktus
    Én is úgy gondolom,hogy gyengébbek a Német tankok.Bár ez a számok alapján nem látszik,mert a leírt értékeikkel nincs baj.
    Olyan dolgokban jelentkezik amiknek nincsenek egyértelműen,a játékosok számára is látható értékei.Láthatóság lyukas páncél stb,már 100x el lett mondva...
    Én mégis Német heavyt és TD-t húzok,prem nélkül.:)
    Bízom a javításokban és az E-szériában.A JagdTiger pl ha megvalósítják amit ígértek(lövegpajzs,láthatóság,+mozgékonyság,+hp meg az új 128-as)akkor nagyon zsír verda lesz.
    Jelenleg csak egyetlen op Német gépet ismerek,
    PZ II a 20mm automata FlaK-al. Chuck Norris tank!:D
  • wervos
    hát általában T29, IS3 ezek az ellenfelek!
    már örülök ha KV3-at rak! :)
    Azért van, hogy nyerünk...
  • Sippie
    Nem vágom ezt a scoutolos dolgot...
    Beálltam pálya elején Lee-vel egy bokorba, ott voltam 6 percig, nem mozdultam egy tapottat sem. Lövöldöztek az ellenfelek összevissza, összesen 1 darabot láttam meg kb, többiből lószart sem, egyik elindult a bokrok mögül, és egyből kiszúrtak engem. Pedig nem mozdultam nem lőttem, hogy a faszba van ez?
  • Sippie
    a T1-re is macerás, az M6 mégmacerásabb? :D
  • wervos
    Az még csak az eleje! :)
    Én most M6-ra gyűjtök
    macerás..
    német vonalon meg a stug a cél. még 5K XP és megvan!
  • TheBossbuster
    A Loltraktorral már megcsináltam panzer III-ig.
    Csak sajna az amcsi szerón!:)
    Most újra kellett kezdenem azért nincs annyi türelmem...
  • wervos
    Ugyan! :) Mi lesz később ha nincs türelmed most..
    Szerinted az M3 stuart milyen "cool" gép volt?!
    Egylövéses fenevadnak hívtam magam :)
  • TheBossbuster
    Látom már én is hogy tök felesleges volt Ms1re mindenféle szart venni.
    Idegzetem nincs bújkálni,kb 40 másodperc egy csata.
    Majd csak összejön a 23000,az még kb 30 csata,és egy elbaszott nap:)
  • noname23
    jobb oldali láncot lövik erre le esik a bal xD
  • Gunslinger
    Nem értem, miért akarsz te farmolni tier 2 masinákkal? Azokat minél gyorsabban át kell ugrani, elég időt fogsz eltölteni tier 3-nál így is.
  • crossy104
    Jobb oldalon ott van mennyit ad egy jó felderitésre A-32-vel alatta meg egy jobb vesztes csata KT-val.
  • crossy104
  • TheBossbuster
    Vegyek egy T-26 ot farmolni?
    A T-26 mindenbe jobb mint a majd 2x annyiba kerülő BT-2,kivéve hogy a Bt-2 es 55kmh hasít,míg a T26 36al.
  • TheBossbuster
    Szopok rendesen az Ms-1-el:)
    Vettem rá "komoly ágyút",de mire becéloznám az ellent addigra off.
    Szemből egy Bt-2es egy lövéssel leterített,pedig vettem megabrutál páncélozott tornyot:)
    Szerintetek melyik orosz light tankkal lehet jól gyűjtögetni?
    A BT-2 essel lehet?
    Mert én a Panzer II essel rohadt jól kerestem annó az amcsi szerón!
  • Sir Charles
    Ó, dehogynem. Jártam olyan csatában még wipe előtt Su-100-al, hogy mindkét csapat legerősebbje egy-egy T-54 volt. Utánuk tier 6-ig lefelé mindenféle.Az ellen T-54-e nem gyengén nyomta, 8 kill és még 100% volt.
    (akkor bizonyosodtam meg arról, hogy mekkora cheater tank a T-54)
    Szóval nagyon sokfajta sorsolás lehetséges.
  • Gunslinger
    Az platoon miatt volt, ne keverjétek. Platoonban bármi találkozhat bármivel, tier 1 a 10-el.
  • Rainbow15
    Tegnap egy M6 találkozott egy T1 Cunningham-el :)
  • Gunslinger
    Visszanéztem a screenshotjaimat, majdnem minden csatáról nyomok, tier 5-el néha berakott tier 8-asok közé, de baromi ritkán és IS-3-al ott sem találkoztam, csak KT-val és T32-vel, valamiért ruszki heavyt egyszer sem rakott be. De tier 9-el még KV-3-al sem találkoztam, sem VK3001H-val, sem P-vel.
  • Sippie
    Lee-vel már láttam T32-őt is :D
  • spiczi91
    A T1 heavy marhajó tank, inkább eladtam a prémium sermant és azt tartottam meg pénzkereső tanknak. :D
  • Gunslinger
    Mintha ez a táblázat a link alatt picit régi lenne, ettől mintha láttam volna újabbat. Mindenesetre lehet hogy jó a táblázat, csak rosszul van értelmezve. Nem csatát jelent, hanem ellenfelet és akkor máris oké a dolog.
  • Gunslinger
    Akkor szar a táblázat. KV-val több, mint 100 csatát lenyomtam wipe óta, IS, T29 és Tiger volt a legnagyobb amit láttam vele, csak KV-3-al láttam IS-3-at, T-44-et, stb. Jelenleg még itt tartok, KV-3-al 38 csatám van, ha 10-ből egyszer rak be már legalább háromszor kellett volna IS-4-nek lennie, nem volt, még nem láttam Tier 9 akármit.
  • nagypite
    Táblázat szerint tier 5 heavy-t berakhatja tier 7-es battle-ba ahol lehet tier 9-es medium és heavy is
  • Gunslinger
    T1-el max tier 7-ig lát, hiszen az tier 5, 4 tiernyi különbség sosincs, és T-54-et tier 7-től látsz csak legkorábban, de akkor már tier 10-et is! T-54-et, P2-őt, Pershinget nem rak be olyan csatába, ahol nincs tier 10 heavy. Még M6-al, KV-3-al sem látsz IS-4-et.