banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malachit
    A prémium 1 havi 2500 gold.

Végre tegnap lecserélhettem a Ruhásszekrény KV-t a KV3-ra. Erről már néha, ha fejbe lövik le is pattan valami, főleg az új toronnyal :) A KV-t nem adtam el. Jó lesz funolni HE-vel betöltött Gyárkémény 155-ös csővel (tolcsé má, tölcsé má, tölcsémá, bammm :D ) Előtte a T28 és a T-26 kész rémálom volt... Még az amcsinál is bénábbnak találtam őket. Azon a szinten én a német tankokat tartom a legjobbnak. Pl.: Amcsi tankoknál az M3 nem tom kinek a fejéből pattant ki, de elég elb.-ott egy jószág azzal a nem forgó torony kivitellel. Okés, hogy viszonylag nagy az ágyú rajta, de ennyi... Az utánna jövő T1 és M6 is eléggé papír jószág (ágyúban se villogtatnak nagyon). Viszont T29-től nagyon megkedveltem az amcsikat (főleg a 105-ös piszkavassal). Majd ha kilesz pörgetve az orosz vonal, kihúzom azokat is.

Tarackok terén én ránézésre a németeket jobbnak láttam. (orosz vonal kimaradt) Imádtam a GW Panter hatalmas lövési szögét, majd a GW Tigris-t a 210-es hajóágyújával szerelve. Ilyen KV szintű tankok egyhitek voltak vele. Igaz ésszel kellet szórni azzal az áldást (félpercenként 1 lövés), mert volt, hogy rálőttem egy heavyre és sajna a mellete rohangáló scoutot is elvitte a lökéshullám :D :D Pislogott is. Írtam neki sorry, de legközelebb tarts távolságot :P